Marcin T.

Marcin T. Inżynier, grafik

Temat: Depeche Mode w Polsce w 2010

Info od Live Nation:

"Depeche Mode na dwóch koncertach w Polsce!

Live Nation z przyjemnoscia informuje, iz na trasie Depeche Mode Tour of The Universe ponownie pojawila sie Polska! Koncerty Depeche Mode w naszym kraju odbeda sie 10 i 11 lutego 2010 w Hali Arena w Lodzi.

Po komplikacjach zwiazanych z choroba Dave’a Gahana i odwolanym koncercie na Stadionie Gwardii zespól, ku radosci licznej grupy polskich fanów, postanowil zagrac w Polsce az dwukrotnie.

Tour of the Universe promujaca najnowszy album Depeche Mode zatytulowany Sounds of the Universe to jedna z najwiekszych i najbardziej spektakularnych tras koncertowych, a wlasnie ogloszone lutowe koncerty z pewnoscia mozna okreslic mianem najbardziej oczekiwanych.

Bilety na oba koncerty w cenach 176 zl, 187 zl i 550 zl w sprzedazy juz od 4 sierpnia (wtorek) od godziny 00:01 poprzez strony LiveNation.pl oraz Eventim.pl, a od godziny 9.00 dostepne beda równiez w punktach sprzedazy sieci Eventim (lista punktów dostepna na eventim.pl)."

:)
Jakub Oślak

Jakub Oślak Research Consultant,
Pedersen & Partners
- executive search

dlaczego absolutnie każdy koncert poza Warszawą na jaki chcę iść musi się odbywać w samym środku cholernego tygodnia?? już tyle świetnych rzeczy przegapiłem w ten sposób i to pewnie też mi przepadnie, co z tego że dwa dni, skoro to środa/czwartek.........

cholera

ps. to oczywiście wspaniale że DM odpracuje swoją nieobecność...Jakub Oślak edytował(a) ten post dnia 31.07.09 o godzinie 10:40
Ewa K.

Ewa K. redaktor/fotograf

Jakub Oślak:
dlaczego absolutnie każdy koncert poza Warszawą na jaki chcę iść musi się odbywać w samym środku cholernego tygodnia?? już tyle świetnych rzeczy przegapiłem w ten sposób i to pewnie też mi przepadnie, co z tego że dwa dni, skoro to środa/czwartek.........

cholera

taki lajf:-) ja to pier... - nie ide, po tym calym zamieszaniu z biletami to mi sie odechciało...Ewa Kuba edytował(a) ten post dnia 31.07.09 o godzinie 10:41
Karolina C Dulnik

Karolina C Dulnik Ekspertka w
dziedzinie
komunikacji
wewnętrznej,
interpers...

To pytanie retoryczne, Kuba? :)

Poz tym Łódź to godzina drogi tylko. Do pracy korkach tyle się jedzie.
Jakub Oślak

Jakub Oślak Research Consultant,
Pedersen & Partners
- executive search

to nie chodzi o podróż (czego też nie lubię...) ale o dziurę w środku tygodnia, na którą pracodawca zwykle nie pozwala.

pożyjemy zobaczymy - jeszcze dużo się może wydarzyć do tego czasu, i nie mam na myśli zdrowia Gahana.

ps. w podobnych okolicznościach musiałem odpuścić zeszłoroczny Current 93 we Wrocławiu, brzuch mnie do dziś boli z tego powodu

a tak w ogóle to nad tą trasą panuje fatum - najpierw brzuch a teraz noga i kolejne shows cancelled......Jakub Oślak edytował(a) ten post dnia 31.07.09 o godzinie 11:10

Karolina Dulnik:
To pytanie retoryczne, Kuba? :)

Poz tym Łódź to godzina drogi tylko. Do pracy korkach tyle się jedzie.

co z tego, że godzina drogi, jak ostatni pociąg powrotny jest bodajże o 22.30

chociaż z drugiej strony środa to taka mała sobota, więc koncert DM na jej celebrację jest jak najbardziej wskazany ;)
Marcin T.

A co ja mam powiedzieć? Dla mnie prawie każdy fajny koncert odbywa się w W-wie, Krakowie, Chorzowie i Katowicach, że nie wspomnę o innych miejscach ;) Na szczęście mam bliżej do Pragi i Berlina :D
Karolina C Dulnik

dziedzinie
komunikacji
wewnętrznej,
interpers...

Adrian, idę o "koncertowo", że Depesze zorganizują autokary z Wawy :] Chyba, że Live Nation ustawi czarny pociąg ;)

konto usunięte

Wreszcie coś w mojej zasranej Łodzi.

konto usunięte

No rewelacja :-) W dodatku to będzie środek moich ferii, czy jakoś tak :-)

konto usunięte

Dawid Brykalski:
Zdaje sie, ze dzięki otwarciu hali Arena będziesz miał w Łodzi więcej koncertów.

konto usunięte

taaa... koszykowka, siatkówka... albo msze pewnie Kropa urządzi.

Karolina Dulnik:
Adrian, idę o "koncertowo", że Depesze zorganizują autokary z Wawy :] Chyba, że Live Nation ustawi czarny pociąg ;)

to ja poproszę o pociąg :)

bede sie bardzo denerwowac jak wszystkie bilety rozejda sie po dwoch dniach sprzedazy.. a ja nie chce kupowac teraz biletu, tylko juz na pewno next year. a wtedy bedzie to samo co bylo przed gwardia.
Marcin T.

Potem to już będą w atrakcyjnych cenach i tylko w promocji na allegro ;))
Karolina C Dulnik

dziedzinie
komunikacji
wewnętrznej,
interpers...

Bezzwrotne ;)

Dawid Brykalski:
zawsze możesz wyjechać ... =)

konto usunięte

Michał Jakubowski:
Dawid Brykalski:
zawsze możesz wyjechać ... =)

dzięki, wiem co robić ze swoim życiem.

:)
Karolina K.

Karolina K. BPM _ Heineken

patrze na eventim i widze ze miejsca sa tylko w dwoch beznadziejnych sektorach z tylu sceny
myslicie ze reszta juz jest wykupiona?
Karolina M.

Karolina M. singin' in the rain

właśnie odkryłam, że na części trasy gra Soulsavers...u nas nie... jasny szlag:/

Następna dyskusja:

Depeche Mode w Polsce 2010....

Wyślij zaproszenie do