Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

Temat: Kac Vegas

Przestroga dla wszystkich, którzy mają w planach wieczór kawalerski. A może zachęta?:)
Czterech kupli wybiera się do Las Vegas aby uczcić ostatnie dni kawalerskiego życia jednego z nich. To miała być niezapomniana impreza. Byłaby, gdyby nie totalna amnezja na jaką zapadli.
Bardzo polecam zamiast siłowni - trening mięśni brzucha gwarantowany:)
A tak w ogóle, to I love Allan:D
Mateusz Piotr K.

Mateusz Piotr K. Graphic designer /
project manager,
właściciel
adlight.pl

Fajny film, polecamMateusz Piotr Kaznowski edytował(a) ten post dnia 27.07.09 o godzinie 16:46

Mateusz Piotr Kaznowski:
Fajny film, polecamMateusz Piotr Kaznowski edytował(a) ten post dnia 27.07.09 o godzinie 16:46
Wybieram się jutro - mam nadzieję, że podzielę Wasze pozytywne opinie :-)

konto usunięte

rozumiem że to jakieś pokazy dla wybrańców, bo w filmwebie zero info na temat projekcji tegoż

Po tym filmie warto wrócić do "Fear and Loathing in Las Vegas" ("Las Vegas Parano" w polskiej wersji) z Johnym Deppem. Hangover to jednak wersja light.
Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

paweł piotr:
rozumiem że to jakieś pokazy dla wybrańców, bo w filmwebie zero info na temat projekcji tegoż

Taa, dla wybrańców:) W warszawskim Atlanticu była przedpremiera.
Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

Paweł P.:
Po tym filmie warto wrócić do "Fear and Loathing in Las Vegas" ("Las Vegas Parano" w polskiej wersji) z Johnym Deppem. Hangover to jednak wersja light.
Akurat LVP kompletnie do mnie nie trafił:( POmijajac fakt, ż enic z niego nie zrozumiałam, to jakoś nie mogłam się wczuć w atmosferę. Ale jak bardzo antyużywkowa jestem, może dlatego, a tego filmu na trzeźwo się nie da oglądać:)))

Akurat LVP kompletnie do mnie nie trafił:( POmijajac fakt, ż enic z niego nie zrozumiałam, to jakoś nie mogłam się wczuć w
atmosferę. Ale jak bardzo antyużywkowa jestem, może dlatego, a
tego filmu na trzeźwo się nie da oglądać:)))

Po filmie czytałem też książkę i... wtedy pojawiły się nietoperze.
A poważnie to jest super zabawny. W pewnym stopniu podobny do Fightclub. Z tym że w Fear&Loathing "Johny Depp" od początku wie co jest grane tylko poszukuje jakiegoś głębszego sensu w swoim działaniu.
W Hangover widać pewien wpływ F&LPaweł P. edytował(a) ten post dnia 27.07.09 o godzinie 23:58

Byłam wczoraj na Kac Vegas i potwierdzam- świetny sposób na poprawę humoru :-))) Dawno tak się nie uśmiałam na filmie :-)Allan rządzi!
Marcin K.

Marcin K. Nigdy nie jest tak
dobrze, żeby nie
mogło być lepiej.

Fajny pomysl, zeby nie robic kolejnego filmu pokazujacego jak wyglada impreza, tylko jak wyglada dzien po. Super sprawa - stoja na dachu, ciecie i podnosza sie niezle skacowani. Chociaz w sumie moze bedzie prequel tylko z ta szalencza noca :)

Jedyne do czego moge sie przyczepic, to to ze byl miejscami nierowny - akcja na komisariacie z tacerami w ogole nie pasowala mi do konwencji... Ale juz cycek Heather Graham a i owszem ;)
Piotr Krakus

Piotr Krakus music, sport & event
management

Joanna Tarnolicka:
Akurat LVP kompletnie do mnie nie trafił:( POmijajac fakt, ż enic z niego nie zrozumiałam, to jakoś nie mogłam się wczuć w atmosferę. Ale jak bardzo antyużywkowa jestem, może dlatego, a tego filmu na trzeźwo się nie da oglądać:)))

To nie jest kwestia ogladania na trzezwo lub nie, tylko jakiejs tam chocby pobieznej znajomosci dzialania niektorych uzywek. Jesli jestes totalnie antyuzywkowa, to masz prawo nie wkrecic sie w F&L i nie smiac sie z wielu gagow.
Natomiast ogladanie tego filmu w nietrzezwosci wcale nie jest latwe, bo wtedy 50% motywow sie nie wylapie :) Choc i tak jest wesolo.
Anna S.

Anna S. Marketing &
Innovation
Professional

Kawał dobrej komedii.
Katarzyna Ejdys

Katarzyna Ejdys Digital, social

Myślalam, ze bedzie to kolejna glupkowata komedia a bylo super - bardzo sie usmialam ;) Zwlaszcza , ze niektore sceny w filmie mozna odszukac we wspomnieniach z wlasnego zycia;););)
Justyna N.

Justyna N. „Success is having a
career that you love
with every fibe...

Przewidywalny trochę, momentami się nie klei, wyeksploatowane już chyba przez wszystkie amerykańskie komedie żarty. Ale w sumie dla rozrywki można obejrzeć.

Właśnie na tym chyba polega sukces tego filmu: na identyfikacji widza z bohaterami:P hehe

konto usunięte

Imo również nieco zbyt przewidywalny i co prawda, odrobinkę się zawiodłem ale ogólnie polecam - było na prawdę nieźle, zwłaszcza jak na amerykańską komedię ;) numery może nie pierwszej świeżości ale wykonanie w porządku i jest się z czego pośmiać...
Anna Paciorek

Anna Paciorek Naczelna Rada
Adwokacka

Rewelacyjna komedia, naprawde warto! Już dawno nie smiałam się tak głosno na zadnym filmie ;-)
Dominika Czarnecka

Dominika Czarnecka Przewodnicząca Koła
Naukowego
Europeistyki
Uniwersytetu J...

Jedna z lepszych komedii jakie miałam okazję zobaczyć.
Tylko... skąd się wziął ten drób w ich pokoju?
Bo tego niestety nie wyjaśniono ;)
No i trzeba przyznać, że ścieżka dźwiękowa została idealnie dobrana.

Niezly film i bardzo smieszny

http://www.youtube.com/watch?v=OligCf4SyYE&feature=rel...
Adam Ł.

Adam Ł. CDO, Scania Polska
S.A.

po prostu niektórych Vegas przerasta ;))))))
Karina M.

Karina M. Psy i kino - moja
miłość :-)

Chyba wybiorę się jeszcze raz do kina, tylko zmienię towarzystwo na nowe, żeby się nie powtarzać ;-)Karina M. edytował(a) ten post dnia 08.08.09 o godzinie 16:42

Następna dyskusja:

"Hangover part2" czyli "Ka...

Wyślij zaproszenie do