Hubert Ć. PR
Ania K. xxxx
Temat: Restauracje, kawiarnie, puby... - polecam...
a co wybierasz sie Hubert do Katowic na dłuzej??Hubert Ć. PR
... wszytsko okaże się w poniedziałek ... ;-) mam nadzieje, że tak..
Jacek
Tomaszewski
project manager,
asystent,
dziennikarz, wydawca
ja polceam Archibar ;) co prawda obiadu tam nie zjesz, ale to obecnie najlepsza knajpa w Kato.Grzegorz Wolny C# .Net Developer
Jacek gdzie jest Archibar???Ja polecam Negresco :) albo Belke :)
Karolina
L.
Z-ca redaktora
naczelnego -
Marketing w
Praktyce.
Jazz Club Hipnoza..i zjesz wybornie i klimat rewelacyjny:)Agnieszka O. Pracownik naukowy
Labirynt - smacznie i klimatycznie
Kinga
B.
Animacja, teledyski,
rysunek
strumieniowy,
postprodukcja,...
Dekadencja,Złoty osioł,
Gaudi Cafe,
Bellmer Cafe.
Marzena
G.
HR Director, Tauron
Wytwarzanie
Na pewno NIE restauracja w Cubusie.
Bartosz
O.
Specjalista ds.
wdrożeń
Drugi głosik na Jazz Club Hipnoza - Wyśmienite zapiekanki i Klimacik, do posiedzenia ;]
Izabela
Kos
final destination:
England :)
Ode mnie drugi głos na Złotego Osła, a jeśli lubicie zjeść "schaboszczaka za małą kasę", to na Stawowej zaprasza kucharz (obok siebie są dwa bary z domowym jedzeniem, do wizyty w jednym z nich zaprasza spory posąg kucharza przed wejściem). A dla fanów fast-foodów polecam budkę z hamburgerami "a'la BIG MAC" po prawej stronie budynku Empik'a.
Tomasz
Kita
Agencja interaktywna
& reklamowa -
Studio72
jedzenie - elektro / hipnozazabawa - ??
hehe , niech juz bedzie ta zmęczona dekadencja ...
w gugulandrze o dziwo, mozna pobaunsowac, jest w miare miło
Marzena
G.
HR Director, Tauron
Wytwarzanie
Izabela K.:Ode mnie drugi głos na Złotego Osła, a jeśli lubicie zjeść "schaboszczaka za małą kasę", to na Stawowej zaprasza kucharz (obok siebie są dwa bary z domowym jedzeniem, do wizyty w jednym z nich zaprasza spory posąg kucharza przed wejściem). A dla fanów fast-foodów polecam budkę z hamburgerami "a'la BIG MAC" po prawej stronie budynku Empik'a.
Złoty Osioł jest OK. A, jeśli ktoś chce danie "na wynos", polecam Złoty Róg. Wszystkie sałatki, pierożki, mięska etc przygotowują sami. Dzięki nim święta czy imprezy okolicznościowe nie są straszne :)
Izabela
Kos
final destination:
England :)
Marzena G.:
Złoty Osioł jest OK. A, jeśli ktoś chce danie "na wynos", polecam Złoty Róg. Wszystkie sałatki, pierożki, mięska etc przygotowują sami. Dzięki nim święta czy imprezy okolicznościowe nie są straszne :)
Właaaaaśnie... niedawno tam jadłam... Zapomniałam o Złotym Rogu. Już tyle lat tam interes kwitnie, a jedzonko wcale nie jest gorsze... Co prawda nie jadłam tamtejszych schaboszczaków, ale sałatki i pierogi to oni mają naprawdę smaczne :)
Agata P. Projekty HR, Trener
No to jeszcze jeden głos na Hipnozę, baunsy ;-) w Guga i jedzonko w Złotym Ośle i GreenWayu a o Dekadencji też wiele dobrego słyszałam :-)
Paweł
S.
Freelance Business
Improvement,
Knowledge & Project
Manager
Izabela K.:Marzena G.:
Właaaaaśnie... niedawno tam jadłam... Zapomniałam o Złotym Rogu. Już tyle lat tam interes kwitnie, a jedzonko wcale nie jest gorsze... Co prawda nie jadłam tamtejszych schaboszczaków, ale sałatki i pierogi to oni mają naprawdę smaczne :)
I robią tam najlepszy "śmierdziuch" czyli ser z czosnkiem ;)
Maciej P. zgrany.wordpress.com
Prawie jak wyżej: jedzenie w Hipnozie i Złotym Ośle, jeśli coś na szybko i w miare dobrze to Sphinx (wiem, wiem, restauracja należąca do sieci ale da się tam dobrze zjeść). Co do zabawy to kiedyś Gugalander ale ostatnio ma tendencję ostrego spadku (wręcz pikuje w dół), poza tym ja mam już trochę większe wymagania odnośnie np. szatni, toalety, ludzi tańczących bez papierosów i ogólnej kultury więc z miejsc do zabawy nic nie polecam.
Marzena
G.
HR Director, Tauron
Wytwarzanie
Paweł S.:Izabela K.:Marzena G.:
I robią tam najlepszy "śmierdziuch" czyli ser z czosnkiem ;)
Zdecydowanie tak :)
konto usunięte
Hipnoza / electro / green way / złoty osioł wiem wiem powtarzam poprzedników, ale nic nie poradzę, że to są fajne miejsca :) :) :)z droższych miejsc: koło Rialta w bocznej ulicy od wojewózkiej ( nie pamietam jak sie nazywa) jest knajpa bawarska - jedzenie świetne / piwa zresztą też :)
Maciej P. zgrany.wordpress.com
Wunderbar - skoro polecasz to trzeba wypróbowaćPodobne tematy
-
Katowice » Nie polecam restauracje/lokal -
-
Katowice » Kameralne puby/restauracje w Katowicach -
-
Katowice » Franczyza Perfect Moments - polecam :) czy są chętni? -
-
Katowice » puby, knajpy, lokale -
-
Katowice » PUBY Z KLIMATEM - ŚLĄSK -
-