konto usunięte
Michał
Nowacki
Radca prawny,
Doradca podatkowy
Temat: Druzyna do gry -- Siatkówka --
Ja byłbym chętny :-)konto usunięte
bardzo fajnie :) no to potrzebujemy jeszcze z 8 osób .postawie taki temat jeszcze na forum chorzowa mysle ze damy rade i przynajmniej 1 lub dwa w miesiącu pogramy :)
Tomasz
Kacała
E-Learning /
Internet /
Multimedia
Jeśli w Katowicach i w godzinach popołudniowo-wieczornych to gram z przyjemnością! Plus jeszcze znajomy, więc już o 2 osoby więcej;)Tomasz K. edytował(a) ten post dnia 12.12.07 o godzinie 21:56konto usunięte
tak godziny popoludniowo wieczorne :) , witam serdecznieMaciej P. zgrany.wordpress.com
dawno nie grałem, ale bardzo chętnie dołączę do drużyny, Katowice godziny popołudniowo wieczorne. pozdrawiam!konto usunięte
witam ciesze sie z kolejnego chetnego do grypozdrawiam
Beata Dudała finanse
a niezbyt wysoka kobieta może się dołączyć??
Witold
M.
... byle nie zepsuć
... ;)
Ja chetnie, jestem z Będzina ale do katowic się dokulam , nie ukrywam ze pasuje mi od godz. 18 w gore ?konto usunięte
oczywiście ze może odpowiedz dla Pani Beaty :)Mysle ze jest dto do wspólnego uzgodnienia jak dla mnie zaden problem po 18.00 ..
Ponieważ od 27.12 do 15.01 bede przebywał na urlopie mam prośbe do Michała lub Tomasza o przypilnowanie naszego przedsięwzięcia .
Mnie bardzo zalezy abysmy stworzyli dryzyny i pograli troche :)
oczywiscie do 27 jestem aktywny
CU ASAP :)
konto usunięte
Ja również chętnie. Śledzę wątek i czekam na informację gdzie/kiedy :)konto usunięte
super, grupa sie znacznie powiększyła, wkrotce bedziemy mogli pomyslec juz o konkretachkonto usunięte
Przypominam , ze szukamy chetnych do gry w siatkówke , popoludniami lub wieczorami :) zamierzamy gre rozpoczać po 15 stycznia :)
Tomasz
Kacała
E-Learning /
Internet /
Multimedia
Tak, wystarczająca ilość czasu by ochłonąć po sylwestrze ;) kiedyś już był wątek o siatkówce i było jeszcze kilku chętnych... czyżby się już wykruszyli?Joanna Tomanek Konsultant
Jest jeszcze jedna mała chętna do gry, jeśli nie stawiacie zbyt wysokich wymagańkonto usunięte
kolejna chętna :) niewysoka, z brakami w umiejętnościach, ale z zapałem :)konto usunięte
Bardzo sie cieszę ze Panie dołączyły :) jestesmy umowieni ze zaczynamy po 15 stycznia , z powodu mojej i innych absencji .pozdrawiam
konto usunięte
to ja czekam na dalsze informacje :)konto usunięte
widzę że niewysokie kobietki też bierzecie więc jak by to powiedział Osioł w Shreku : zabierz mnie zabierz mnie ja się zgłaszam ja jestem ochotnikiem :) !!!!!konto usunięte
Ja też chcęPodobne tematy
-
Katowice » szukam drużyny do gry -
-
Katowice » Drużyna do gry...piłka nożna -
-
Katowice » poszukujemy hali lub innego miejsca do zimowej gry w... -
-
Katowice » gry używane -
-
Katowice » Snooker Katowice i okolice - szukam partnera do gry -