Marzena N.

Marzena N. Człowiek
przyzwyczaja się do
wszystkiego, jeśli
tylko osi...

Temat: Basen w Katowicach

Witam,

możecie polecić jakiś basen, w którym można popływać (może być mały, tylko żeby nie było wielkiego ścisku) w Katowicach lub okolicy?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje,

Pozdrowienia :DMarzena Nowak edytował(a) ten post dnia 18.09.07 o godzinie 12:54

konto usunięte

Miejski w Siemianowicach :) jest w centrum tego miasta - widac go z wiaduktu (jedynego wiaduktu przez jaki trzeba przejechać jadąc z Katowic [nie przez Dąbrówkę])
Michał Wiercimok

Michał Wiercimok Marketing
internetowy od A do
Z

W Jaworznie jest bardzo fajny basen, sauna, jacuzzi itp.
W Kce, może "Pałac młodzieży" ?
Anna Kowalik

Anna Kowalik Senior HR
Generalist/Tenneco
Automotive Eastern
Europe Sp...

Zgadza się w Jaworznie jest:), pamietam że byłam tam i mi się podobało. Jest też, o ile dobrze pamiętam, Nemo w Dąbrowie Górniczej, tylko że tam jest chyba drogo:(
Karolina L.

Karolina L. Z-ca redaktora
naczelnego -
Marketing w
Praktyce.

polecam park nemo w dąbrowie górniczej. 2 baseny, jeden rekreacyjny, drugi olimpijski. Możliwość popływania na dworze - podrzewana woda, jacuzzi, 5 saunien do wyboru, 3 o różnych temperaturach, jedna parowa i jedna z olejkami, grota solna.
a co najważniejsze nie ma tłumu ludzi w tyg. w przeciwności do pałacu młodzieży gdzie jeden włazi drugiemy na głowe.
Małgorzata D.

Małgorzata D. Project Manager-
Possible, PSM

poza wymienionymi /najbardziej polecam Jaworzno ale to kawałek drogi/ to sa jescze np. baseny w szkołach - nie ma jacuzzi ani luksusów ale jest naprawdę spokojnie. Znam jeden w szkoel podstawowej na os. paderewskiego - warunki "szkolne" ale niedrogo. A jak ma być drogo to jest jeszcze World Class w hotelu Monopol na Dworcowej - też nigdy nie ma tam tłumów a warunki świetne :)

konto usunięte

ja również polecam NEMO w dąbrowie.
tylko jedno sprostowanie > Karolino, NEMO ma basen 25m, olimpijski ma 50m :)Łukasz Coghen edytował(a) ten post dnia 19.09.07 o godzinie 12:54
Jacek Tomaszewski

Jacek Tomaszewski project manager,
asystent,
dziennikarz, wydawca

nie no, dlaczego wysyłacie koleżankę od razu za granice! ale mili jesteście <rotfl>
w Tarnowskich Górach też jest auqapark ;)
w samych Katowicach można też popływać w Pałacu Młodzieży i na Kostuchnie.
no i w hotelu monopol jak ktos lubi high level (ceny również z górnej półki;))
Michał Wiercimok

Michał Wiercimok Marketing
internetowy od A do
Z

Małgorzata S.:
baseny w szkołach - nie ma jacuzzi ani luksusów ale jest naprawdę spokojnie. Znam jeden w szkoel podstawowej na os. paderewskiego - warunki "szkolne" ale niedrogo.

I kolanami po dnie szorać :)
Marzena N.

Marzena N. Człowiek
przyzwyczaja się do
wszystkiego, jeśli
tylko osi...

Hahaha akurat jestem z Tarnowskich Gór więc wiem, że tam jest park wodny, ale dzięki za rekomendację - ja osobiście bardzo lubię :)

Ale chodzi mi o basen w Katowicach lub gdzieś blisko, żeby móc popływać sobie po pracy - tak żeby mózg odpoczął :)

nie potrzebuję żadnych specjalnych wygód, nie musi być głęboki daje radę nawet w takim po pas :D

dzięki za wasze opinie, :)
Małgorzata D.

Małgorzata D. Project Manager-
Possible, PSM

Michał W.:
I kolanami po dnie szorać :)

Heh no fakt, ale widzisz Marzena mówi że daje rade nawet jak wody jest do pasa ;-)
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

witajcie,

Wiecie który z tych basenów jest najlepszy żeby pójść z małym dzieckiem?
Arkadiusz Damian Liśkiewicz

Arkadiusz Damian Liśkiewicz LIWO Tłumaczenia |
www.liwo.pl

Marzena N.:
Witam,

możecie polecić jakiś basen, w którym można popływać (może być mały, tylko żeby nie było wielkiego ścisku) w Katowicach lub okolicy?

Pozdrowienia :DMarzena Nowak edytował(a) ten post dnia 18.09.07 o godzinie 12:54

Polecam http://www.crobis.katowice.pl/kontakt.php - szybki dojazd, przystępne ceny, możliwość popływania :):):):)

www.liwo.pl

Adam S.:
witajcie,

Ten nadaje się świetnie jest fajny brodzik z ciepłą wodą i z fontanną - sprawdzone
http://www.ledziny.pl/index.php?id=65

Basen zresztą też jest ok.Arkadiusz Damian Liśkiewicz edytował(a) ten post dnia 18.05.10 o godzinie 12:48
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

dzieki za inf a jest tam brodzik? na nim nam zalezy najbardziej :)
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

Arkadiusz Damian Liśkiewicz:
Adam S.:
witajcie,

Ten nadaje się świetnie jest fajny brodzik z ciepłą wodą i z fontanną - sprawdzone
http://www.ledziny.pl/index.php?id=65

Basen zresztą też jest ok.Arkadiusz Damian Liśkiewicz edytował(a) ten post dnia 18.05.10 o godzinie 12:48

super dzieki za inf

www.liwo.pl

Adam S.:
dzieki za inf a jest tam brodzik? na nim nam zalezy najbardziej :)

Adam jak wyżej dla dziecka polecam http://ledziny.pl/index.php?id=65
nie ma tłoku i brodzik jest ok z ciepłą wodą.
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

a znasz cos blizej? - ponad 20km tam mam

konto usunięte

Ja chodze do Siemianowic, szczegoly na stronie ichniego MOSiRu.
Bardzo fajny basen, brodzik tez jest:)

Aga
Weronika Marczyk

Weronika Marczyk Senior Internal
Auditor

Arkadiusz Damian Liśkiewicz:
Marzena N.:
Witam,

Polecam http://www.crobis.katowice.pl/kontakt.php - szybki dojazd, przystępne ceny, możliwość popływania :):):):)

tak, ja tam jestem prawie codziennie, niestety, "możliwość popływania" ma się tam, zdaje się, tylko w godzinach przedpołudniowych oraz w sobotę. Ja niestety najczęściej odwiedzam CROBIS w godzinach wieczornych i jestem skazana na kilka (ostatnio naliczyłam 9 oprócz mnie) osób na torze.

Następna dyskusja:

A czy Ty.. jestes w stanie ...

Wyślij zaproszenie do