konto usunięte
Temat: Gentleman w Polsce!
Marcin F.:O kurka, to żem się zagapiła i co teraz ...:/
Krążą plotki, że tikety się skończyły...
konto usunięte
Marcin F.:O kurka, to żem się zagapiła i co teraz ...:/
Krążą plotki, że tikety się skończyły...
Marcin
Fijałkowski
Fotograf,
dziennikarz
Monika
G.
Manager biura
projektowego,
tłumacz języka
wegierskiego
Bartłomiej
Gawroński
aplikant
radcowski,"Piejko,
Szalbierz"
Kancelaria Radców
...
Marcin
Fijałkowski
Fotograf,
dziennikarz
konto usunięte
Marcin F.:
Są jeszcze na http://eventim.pl
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Marcin
Fijałkowski
Fotograf,
dziennikarz
Piotr
Bińczyk
technolog szkła;
inżynier procesu -
przemysł
motoryzacyjny
Marcin
Fijałkowski
Fotograf,
dziennikarz
Piotr
Bińczyk
technolog szkła;
inżynier procesu -
przemysł
motoryzacyjny
Anna J.:
Cholercia, a moje towarzystwo to reggae niet, no a samej to się nie chce, no więc nie pojadę :( Buuu
konto usunięte
Piotr B.:Coś w tym jest, ja też podesłałam kumpeli mp3 z "Soulfood" z ostatniej płytki, moim zdaniem nr 1 na tym albumiku i też jej się podobało. Jednak koncertowego entuzjazmu nie wykazuje...Tę muzę trzeba kochać, trzeba czuć :)
Anna J.:
Cholercia, a moje towarzystwo to reggae niet, no a samej to się nie chce, no więc nie pojadę :( Buuu
Gentleman to takie reggae dla wszystkich, ostatnio kolege zaraziłem, zostawiłem mu płytę nową i teraz w kółko słucha
Piotr
Bińczyk
technolog szkła;
inżynier procesu -
przemysł
motoryzacyjny
Anna J.:O tak!! soulfood to jest to
Piotr B.:Coś w tym jest, ja też podesłałam kumpeli mp3 z "Soulfood" z ostatniej płytki, moim zdaniem nr 1 na tym albumiku i też jej się podobało. Jednak koncertowego entuzjazmu nie wykazuje...Tę muzę trzeba kochać, trzeba czuć :)
Anna J.:
Gentleman to takie reggae dla wszystkich, ostatnio kolege zaraziłem, zostawiłem mu płytę nową i teraz w kółko słucha
Piotr
Bińczyk
technolog szkła;
inżynier procesu -
przemysł
motoryzacyjny
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Piotr Bińczyk:
Na festiwal w Bielawie namówiłem koleżankę z którą dawno się nie widziałem, umówiłem się z nią że jak dojedzie to da znać. No i siedziałem na samym końcu Bielawy już w Sowińskim Parku w tamtejszej Pstrągarni ze znajomymi wcinając rybkę z rusztu i popijając pysznym czeskim browarem, kiedy nagle wyszła z plecakiem z lasu... Byłem zdumiony, bo nawet nie znałem Bielawy wtedy i nie wiedziałem jak ją znajdę. Po koncercie Gentlemana powiedziała, że już żaden koncert jej się tak nie spodoba. Od tego czasu jest jego wielbicielką
Ten koncert był magiczny!!!
Marcin
Fijałkowski
Fotograf,
dziennikarz
Następna dyskusja: