Paweł Jurczak

Paweł Jurczak Kontroler finansowy

Temat: Delhi - nocleg

Witam,
polecilibyście jakiś nocleg w Delhi? Najlepiej nie za drogi. W Indiach będę troszkę przejazdem i nie bardzo mam ochotę kupować następny przewodnik :-) . Do Delhi przylatuję po północy, także chciałbym coś zarezerwować wcześniej.
Z góry dzięki i pozdrawiam

no chyba, że rzeczywiście przekonacie mnie, że wystarczy dojechać na Main Bazaar a miejsce samo się znajdzie :-)Paweł Jurczak edytował(a) ten post dnia 16.05.08 o godzinie 15:06

konto usunięte

Paweł Jurczak:
Witam,
polecilibyście jakiś nocleg w Delhi? Najlepiej nie za drogi. W Indiach będę troszkę przejazdem i nie bardzo mam ochotę kupować następny przewodnik :-) . Do Delhi przylatuję po północy, także chciałbym coś zarezerwować wcześniej.
Z góry dzięki i pozdrawiam

no chyba, że rzeczywiście przekonacie mnie, że wystarczy dojechać na Main Bazaar a miejsce samo się znajdzie :-)Paweł Jurczak edytował(a) ten post dnia 16.05.08 o godzinie 15:06
hotel nazywa się Namaskar, mieszkałem tam rok temu. pokoje czyste, uczciwa obsługa. hotel odwiedzany przeważnie przez turystów z europy. rok temu ceny od 350-500 rupii, czyli jakieś 6-10 dolarów.
mail: namaskarhotel@yahoo.com za jakieś 400 rupii wyjadą po ciebie na lotnisko. hotel jest na paharganju.

nie radzę w nocy szukać noclegu:)
Paweł Jurczak

Paweł Jurczak Kontroler finansowy

ok, wielkie dzięki :-)

konto usunięte

Hare Krishna na Main Bazaar, zdaje sie mozna znalezc ich internecie, jeden z opisywanych w LP hoteli, ostatnio odnowione lazienki:) ceny od 300 rupii za dwojke.
Choc w nocy tez znajdziesz nocleg, gdybys nic nie mial zarezerwowane, hotele sa pootwierane, ludzi troche sie kreci.

konto usunięte

ja rok temu spałem w grand hotel na paharganj, nocleg 350 rupi, wystarczy powiedzieć riksiarzowi pod lotniskiem - powinien skumać, obok hotelu znajduje się sklep z szyldem "u miśka" prowadzony przez hindusa z polskimi korzeniami :)
Anna Czerwińska

Anna Czerwińska Windykacja, CC,
Obsługa klienta

Chciałabym zarezerwować hotel - czy wszędzie jest konieczność płatności kartą kredytową?
Wiecie może, czy jakieś biuro (najlepiej wrocławskie) zajmuje się tym?Anna Czerwińska edytował(a) ten post dnia 08.07.08 o godzinie 09:39

Następna dyskusja:

nocleg w Delhi blisko lotni...

Wyślij zaproszenie do