konto usunięte

Temat: Ogłoszenie cenne dla cthulystów

Czcigodni!

Trwają prace nad antologią młodych (duchem!) twórców.
Przedsięwzięcie jest na tym etapie non-profitowe, acz szanse na wypłynięcie ku wodom komercyjnym - spore! Za to w żadnym wypadku nie ma mowy o dokładaniu do interesu. Do zdobycia jest sława i szacun, które przydadzą się każdemu bez względu na aktualny status kariery.

Jeśli jesteście zainteresowani, zgłaszajcie się proszę na grutle@wp.pl lub na priv, abym mógł zaopatrzyć Was w pełne informacje na temat projektu.

Na razie powiem tyle, że tematyka antologii obraca się wokół bardzo, bardzo, baaardzo szeroko rozumianej grozy.

Z ostatniej chwili: jeszcze tylko 4 wolne miejsca dla Autorów!

Cthulhu fhtagn!
Grzechu
Paweł S.

Paweł S. specjalista z
zamiłowania

Na jakim etapie jest przedsięwzięcie? Szczerze mówiąc, sam nie piszę, ale znam sporo zdolnych osób które z pewnością załapałyby się do takiej antologii. Jakaś lista nazwisk? Możliwe, że już się załapały ;) Jeżeli są jeszcze jakiś miejsca, puszczę info w świat.

konto usunięte

W tym momencie 6 opowiadań zakwalifikowanych, 2 w trakcie kwalifikowania, 4-5 w trakcie pisania. Z pewnością przydałoby się jeszcze ze 3 autorów, ale nie mamy (od żadnego z zainteresowanych wydawnictw) limitu objętości więc możemy zaszaleć i zrobić cegłówkę :)
Każda pomoc przy szukaniu zdolnych, oryginalnie piszących autorów będzie cenna i doceniana, pokłony będą bite i piwo będzie lane.
Paweł S.

Paweł S. specjalista z
zamiłowania

Grzegorz Rudnik:
Każda pomoc przy szukaniu zdolnych, oryginalnie piszących autorów będzie cenna i doceniana, pokłony będą bite i piwo będzie lane.

Posłałem info do znanych mi osób, które z czystym sumieniem mogę rekomendować, jeżeli będą zainteresowane, z pewnością się odezwą i powołają się na mnie. Jak antologia będzie w ostatniej fazie, można do mnie na priva uderzyć, to jakieś stosowne info pojawiłoby się na forum, którym administruję lub na zaprzyjaźnionych stronach.

Wyślij zaproszenie do