Tomasz
Brysiak
Trader-WYNIKI Z
INWESTYCJI Z LAT
2010-2013. RESULTS
FROM...
konto usunięte
Temat: USD/CHF ale wodospad
.Fata Morgana edytował(a) ten post dnia 30.12.11 o godzinie 22:27konto usunięte
Widzisz jeszcze nie tak dawno narzekałeś że przegapiłeś taki wzrost na USD a czy ten też spadek przegapiłeś czy już nie ??konto usunięte
a co myslicie o PLN? W kontekscie tego co dzieje się na Ukrainie, kompletna padaka na hrywnie, kraj jest w ruinie, Rosja dewaluuje po prostu rubla powoli... Wolałbym nie zobaczyć euro po 5,5 albo wiecej za jakis czas.konto usunięte
.Fata Morgana edytował(a) ten post dnia 30.12.11 o godzinie 22:28konto usunięte
Michał Kolano:
tego spadku nie przegapilem z prostego powodu - 90% gotowy trzymam w euro wiec naturalnie jestem short dollar
Michale dziękuję za odpowiedź :). W sumie to moja pomyłka bo nie dałem jednoznacznego adresata pytania a był nim Tomasz.
Przepraszam
W sumie to chyba nie przypominam sobie żebyś Michał narzekał gdzieś że przegapiłeś jakiś ruch :)Marcin M. edytował(a) ten post dnia 18.12.08 o godzinie 12:02
konto usunięte
.Fata Morgana edytował(a) ten post dnia 30.12.11 o godzinie 22:28konto usunięte
Michał Kolano:
wierz mi, baaardzo narzekalem - rzadko mi sie to zdarza ale w tym konkretnym przypadku zgrzytalem zebami:)
Obstawiam że od stycznia dolar znów zacznie się umacniać to można się przygotować ;D
konto usunięte
Hubert S.:
a co myslicie o PLN? W kontekscie tego co dzieje się na Ukrainie, kompletna padaka na hrywnie, kraj jest w ruinie, Rosja dewaluuje po prostu rubla powoli... Wolałbym nie zobaczyć euro po 5,5 albo wiecej za jakis czas.
Odnoszę wrażenie że KNF nie chce większego napływu kapitału do Polski i traktuje to jako manipulacje więc nie wiem co będzie :)
Tomasz
Brysiak
Trader-WYNIKI Z
INWESTYCJI Z LAT
2010-2013. RESULTS
FROM...
Marcin M.:
Michał Kolano:
tego spadku nie przegapilem z prostego powodu - 90% gotowy trzymam w euro wiec naturalnie jestem short dollar
Michale dziękuję za odpowiedź :). W sumie to moja pomyłka bo nie dałem jednoznacznego adresata pytania a był nim Tomasz.
Przepraszam
W sumie to chyba nie przypominam sobie żebyś Michał narzekał gdzieś że przegapiłeś jakiś ruch :)Marcin M. edytował(a) ten post dnia 18.12.08 o godzinie 12:02
Niestety nie bo wszedłem w tym czasie na l po 41 na ropie. Cóż przyjmę to z godnością:) Zaczaję się na EUR/PLN na s bo wydaje mi się, że ten wzrostowy ruch jest trochę sztuczny pod opcje i stop lossy. Przedział 4,17-4,27. pozd
konto usunięte
Tomasz Brysiak:
Niestety nie bo wszedłem w tym czasie na l po 41 na ropie. Cóż przyjmę to z godnością:) Zaczaję się na EUR/PLN na s bo wydaje mi się, że ten wzrostowy ruch jest trochę sztuczny pod opcje i stop lossy. Przedział 4,17-4,27. pozd
Tomek, wiesz moze jaki wolumen trejduje sie na eur/pln? (porownujac do ostatnich kilku miesiecy)
Tomasz
Brysiak
Trader-WYNIKI Z
INWESTYCJI Z LAT
2010-2013. RESULTS
FROM...
Michał Kolano:
Tomasz Brysiak:
Tomek, wiesz moze jaki wolumen trejduje sie na eur/pln? (porownujac do ostatnich kilku miesiecy)
Niestety nie orientuje się dokładnie. Sierpień- Listopad całkiem spory, potem malejący, dziś zwiększony. Dziś puściłem parę s na EUR/PLN na GPW.
POZD
konto usunięte
Marek T. edytował(a) ten post dnia 20.12.08 o godzinie 21:55
konto usunięte
Michał Kolano:
Tomasz Brysiak:
chyba wykres zniknal, powinein juz dzialac - jakby co to link:
konto usunięte
Marek T.:Tomek, wiesz moze jaki wolumen trejduje sie na eur/pln? (porownujac do ostatnich kilku miesiecy)
A tak btw. to gdzie można znaleźć dobre wykresy walut z uwzględnieniem wolumenu? Takie, by wartość wolumenu była reprezentatywna dla rynku...
konto usunięte
.Fata Morgana edytował(a) ten post dnia 30.12.11 o godzinie 22:29konto usunięte
Wojtek Bojdoł:
Marek T.:Tomek, wiesz moze jaki wolumen trejduje sie na eur/pln? (porownujac do ostatnich kilku miesiecy)
A tak btw. to gdzie można znaleźć dobre wykresy walut z uwzględnieniem wolumenu? Takie, by wartość wolumenu była reprezentatywna dla rynku...
3000 xtra
konto usunięte
Złoty ma świetne perspektywy - analitycy BoAWaluty Rynków Wschodzących, włączając brazylijskiego reala oraz polskiego złotego, mogą znacznie zyskać na osłabieniu i zmniejszeniu znaczenia dolara - uważają analitycy Banku of America.
Złoty, real, kolumbijskie peso, indonezyjska rupia oraz forint węgierski mogą stać się przeciwwagą dla dolara już w 2009 r. – napisał nowojorski analityk Lawrence Goodman w piątkowej nocie dla klientów banku.
Wenezuelski Bolivar, argentyńskie peso oraz rumuńska leo to waluty, na których będzie można odnotować największe straty.
Tomasz
Brysiak
Trader-WYNIKI Z
INWESTYCJI Z LAT
2010-2013. RESULTS
FROM...
Tomasz
Brysiak
Trader-WYNIKI Z
INWESTYCJI Z LAT
2010-2013. RESULTS
FROM...
Tomasz Brysiak:
Michał Kolano:
Tomasz Brysiak:
Niestety nie orientuje się dokładnie. Sierpień- Listopad całkiem spory, potem malejący, dziś zwiększony. Dziś puściłem parę s na EUR/PLN na GPW.
POZD
?