konto usunięte

Temat: dokąd dobrnie WIG 20

Marcin Żak:

panie Marcinie jeszcze jednej, najbardziej pesymistycznej kreski brakuje.. ciekawy pomysl na wilka ;)

konto usunięte

Darkestlie tia:
Marcin Żak:

panie Marcinie jeszcze jednej, najbardziej pesymistycznej kreski brakuje.. ciekawy pomysl na wilka ;)

...rozumiem, że chciałby Pan to przekreślić :-), proszę się absolutnie nie stresować, nie denerwować, tylko to zrobić :-)...tak odczytuję Pana wiadomość, chyba, że była dla mnie za krótka :-)...Marcin Żak edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 10:05

Piotr Szulec:
Marzena D.:
MIN 2221...czy oni czytają wątek na Golden Line?!!!!
Skoro tak to jutro up...:DDDD.....

trzymam za słowo :)

Mówisz -masz ...:DDD...chyba jedyna wczoraj to przewidziałam..reszta obstawiała spadki. W nocy intel zrobił niespodziankę ale prawda jest taka że kula to przewidziala zanim intel się oglosił. Kula warta miliony :PMarzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 11:16
Ireneusz Adamczyk

Ireneusz Adamczyk Pomagamy Firmom
budować przewagę
konkurencyjną

Coś mi się wydaje, że celujemy dziś w dojście do górnego ograniczenia trójkąta na W20 - czyli ok. 2283. Na FW20 to będzie powiększone o bazę, która się waha od 25- 30 pkt., więc jakoś lekko powyżej 2310.

konto usunięte

Marzena D.:
Piotr Szulec:
Marzena D.:
MIN 2221...czy oni czytają wątek na Golden Line?!!!!
Skoro tak to jutro up...:DDDD.....

trzymam za słowo :)

Mówisz -masz ...:DDD...chyba jedyna wczoraj to przewidziałam..reszta obstawiała spadki. W nocy intel zrobił niespodziankę ale prawda jest taka że kula to przewidziala zanim intel się oglosił. Kula warta miliony :PMarzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 11:16

Brawo :))))))))))

Ireneusz Adamczyk:
Coś mi się wydaje, że celujemy dziś w dojście do górnego ograniczenia trójkąta na W20 - czyli ok. 2283. Na FW20 to będzie powiększone o bazę, która się waha od 25- 30 pkt., więc jakoś lekko powyżej 2310.

tak cos koło tego...pewnie cofniecie i jutro dalszy rajd...nie wiem. kule zostawiłam w domu...ale na czuja obstawiam 2320-30Marzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 12:54

Do tego co wyżej pisałem

Goldman Sachs przymierza się do wypłaty 23 mld USD bonusów, najwięcej w swojej historii

Czyli wyniki będą złe ? ha ha ha

Już widzę całość Maciej wkleił w innym wątku - no ale niech będzie :)Tomasz Parzybok edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 12:09
Maciej L.

Maciej L. Członek Zarządu
Fusion Invest Polska
S.A., Chief
Administ...

Zysk netto JPMorgan w III kwartale 82 centy na akcję

14.10.Nowy Jork (PAP/Bloomberg) - Bank JPMorgan Chase & Co. osiągnął w III kwartale zysk
netto przypadający na jedną akcję wynoszący 82 centy - poinformowała spółka w komunikacie.

Analitycy spodziewali się zysku wynoszącego 52 centy na akcję. (PAP)
Piotr Bonach

Piotr Bonach Dyrektor Regionalny
w Raiffeisen Polbank

To co, testujemy tegoroczne szczyty? Jeszcze 20pkt...
Ireneusz Adamczyk

budować przewagę
konkurencyjną

Cierpliwości! ;) To jeszcze nie ten czas.... Moim zdaniem przyszły lub kolejny tydzień.
Piotr Bonach

w Raiffeisen Polbank

A dzisiaj "tylko" 2300?
Piotr Bonach

w Raiffeisen Polbank

Piotr Bonach:
A dzisiaj "tylko" 2300?

BINGO!!!

Marzena D.:
Ireneusz Adamczyk:

tak cos koło tego...pewnie cofniecie i jutro dalszy rajd...nie wiem. kule zostawiłam w domu...ale na czuja obstawiam 2320-30Marzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 12:54

Dobrze widze MAX 2331 ?! Ups....kolejne rien ne va plus ...trafione. Skoro mozna przewidziec ruchy na gieldzie to czy mozna przewidziec przyszlosc w innych aspektach??!!!
Piotr Bonach

w Raiffeisen Polbank

Europa i Stany są na maksach, złoto i ropa na maksach, a nam jeszcze trochę brakuje...

To co, jutro spokój a później dalej rośniemy?

konto usunięte

ja zamknąlem 85p od wczoraj to dobry wynik ;) poczekam aż sie troche wyklaruje i ostygnie

Marzena D.:
Ireneusz Adamczyk:

Bravo, oby tak dalej.
Jak widać kula przynosi efekty.
:)

Pozdrawiam
Ireneusz Adamczyk

budować przewagę
konkurencyjną

Liczebność fanklubu kuli ma trend stale rosnący! :))

Pozdrawiam kulę :)

Ireneusz Adamczyk:
Chyba, że mówimy o kilkunastu punktach na SP500 - to by się idealnie zgadzało - taki rzut na taśmę wspierany makijażem wyników. :)

http://www.bankier.pl/wiadomosc/JP-Morgan-i-Intel-wywo...

euforia jest - jutro kumulacja...

Pytanie co potem ?

konto usunięte

...S&P500 godzinowy

Obrazek

konto usunięte

FW20 dla krótki-średni termin

Obrazek

Następna dyskusja:

dokąd dobrnie S&P 500