konto usunięte
Temat: dokąd dobrnie WIG 20
Marcin Żak:
panie Marcinie jeszcze jednej, najbardziej pesymistycznej kreski brakuje.. ciekawy pomysl na wilka ;)
konto usunięte
Marcin Żak:
konto usunięte
Darkestlie tia:
Marcin Żak:
panie Marcinie jeszcze jednej, najbardziej pesymistycznej kreski brakuje.. ciekawy pomysl na wilka ;)
Marta D. banking
Piotr Szulec:
Marzena D.:
MIN 2221...czy oni czytają wątek na Golden Line?!!!!
Skoro tak to jutro up...:DDDD.....
trzymam za słowo :)
Ireneusz
Adamczyk
Pomagamy Firmom
budować przewagę
konkurencyjną
konto usunięte
Marzena D.:
Piotr Szulec:
Marzena D.:
MIN 2221...czy oni czytają wątek na Golden Line?!!!!
Skoro tak to jutro up...:DDDD.....
trzymam za słowo :)
Mówisz -masz ...:DDD...chyba jedyna wczoraj to przewidziałam..reszta obstawiała spadki. W nocy intel zrobił niespodziankę ale prawda jest taka że kula to przewidziala zanim intel się oglosił. Kula warta miliony :PMarzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 11:16
Marta D. banking
Ireneusz Adamczyk:
Coś mi się wydaje, że celujemy dziś w dojście do górnego ograniczenia trójkąta na W20 - czyli ok. 2283. Na FW20 to będzie powiększone o bazę, która się waha od 25- 30 pkt., więc jakoś lekko powyżej 2310.
Tomasz P. ..
Goldman Sachs przymierza się do wypłaty 23 mld USD bonusów, najwięcej w swojej historii
Maciej
L.
Członek Zarządu
Fusion Invest Polska
S.A., Chief
Administ...
Piotr
Bonach
Dyrektor Regionalny
w Raiffeisen Polbank
Ireneusz
Adamczyk
Pomagamy Firmom
budować przewagę
konkurencyjną
Piotr
Bonach
Dyrektor Regionalny
w Raiffeisen Polbank
Piotr
Bonach
Dyrektor Regionalny
w Raiffeisen Polbank
Marta D. banking
Marzena D.:
Ireneusz Adamczyk:
Coś mi się wydaje, że celujemy dziś w dojście do górnego ograniczenia trójkąta na W20 - czyli ok. 2283. Na FW20 to będzie powiększone o bazę, która się waha od 25- 30 pkt., więc jakoś lekko powyżej 2310.
tak cos koło tego...pewnie cofniecie i jutro dalszy rajd...nie wiem. kule zostawiłam w domu...ale na czuja obstawiam 2320-30Marzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 12:54
Piotr
Bonach
Dyrektor Regionalny
w Raiffeisen Polbank
konto usunięte
Bartosz Sarnowski doradca
Marzena D.:
Ireneusz Adamczyk:
tak cos koło tego...pewnie cofniecie i jutro dalszy rajd...nie wiem. kule zostawiłam w domu...ale na czuja obstawiam 2320-30Marzena D. edytował(a) ten post dnia 14.10.09 o godzinie 12:54
Ireneusz
Adamczyk
Pomagamy Firmom
budować przewagę
konkurencyjną
Tomasz P. ..
Ireneusz Adamczyk:
Chyba, że mówimy o kilkunastu punktach na SP500 - to by się idealnie zgadzało - taki rzut na taśmę wspierany makijażem wyników. :)
konto usunięte
konto usunięte
Następna dyskusja: