Aga Z. N I nieruchomości
Temat: Dzień dobry II
No i stało się... :-)Rozpoczynamy nowy, lżejszy nasz ulubiony wątek, na którym codziennie witamy się, żegnamy i rozmawiamy o wszelkich głupotkach :)
A więc do dzieła! :D
Aga Z. N I nieruchomości
Ala
L.
specjalista ds. w s
z y s t k i e g o
Aga Z. N I nieruchomości
Marta S. HR
Katarzyna
O.
Team Manager Bank
BPH S.A. (po
integracji z GE
Money Bank)
Marta S. HR
Katarzyna O.:
Ula, co do rolek (chciałam Ciebie zacytować ale sie juz nie da :( przez te całe przenosiny...) to chetnie udziele kilku wskazówek na początek :) jak coś daj cynka
P.S. jest jakis (i jaki) limit co do długości watku? ilosci "stron"?
konto usunięte
Marta S.:
Jeśli tak, to powinniśmy być moim zdaniem informowani o tym, bo to, co miało miejsce uważam za niedopuszczalne.
Michał S. Manager
Marta S. HR
Krzysztof B.:
Marta S.:
Jeśli tak, to powinniśmy być moim zdaniem informowani o tym, bo to, co miało miejsce uważam za niedopuszczalne.
Niedopuszczalne są pani PERSONALNE uwagi.
Jeśli dla pani link do nowego wątku nie jest informacją
to niestety nic nie poradzę, prościej informować się nie da.
Michał S. Manager
Aga Z.:
No i stało się... :-)
Rozpoczynamy nowy, lżejszy nasz ulubiony wątek, na którym codziennie witamy się, żegnamy i rozmawiamy o wszelkich głupotkach :)
A więc do dzieła! :D
konto usunięte
konto usunięte
Marta S.:
Czyżby krytyki Pan również nie znosił?
ale tyle się nazbierało z moich obserwacji, że postanowiłam zareagować.To wspaniale, że postanowiła pani zareagować.
Skasował Pan moje uwagi na temat apodyktycznego sposobu działania, gdyż sądzi Pan że jest cenzura w internecie? Chyba źle Pan pojął istotę swoich obowiązków.Pani natomiast chyba opacznie rozumie pojęcie wolności słowa.
Owszem da się. Tematy nie są Pana własnością i jest tu Pan od komunikowania się z grupą a nie od narzucania nam czegokolwiek.Fakt, że pani czegoś nie rozumie, nie oznacza w żaden sposób że cokolwiek zostało narzucone.
Marta S. HR
konto usunięte
Marta S. HR
Krzysztof B.:Słucham ze co?? Niezbyt rozumiem Pana slang????
Marta S.:
Czyżby krytyki Pan również nie znosił?
Gdyby to była krytyka to pewnie bym zauważył.
Pani drze japę
nie rozmawia. Pana osobowość tak bardzo wpływa na funkcjonowanie grupy, że nie sposób odnieść się personalnie do Pana charakteru!! (sic) ba, nie bierze udziału w wątku. Ładnie to tak?ale tyle się nazbierało z moich obserwacji, że postanowiłam zareagować.To wspaniale, że postanowiła pani zareagować.
Jak rozumiem zgłoszenie postu koleżanki do moderacji jako SPAM to była forma reakcji?
Skasował Pan moje uwagi na temat apodyktycznego sposobu działania, gdyż sądzi Pan że jest cenzura w internecie? Chyba źle Pan pojął istotę swoich obowiązków.Pani natomiast chyba opacznie rozumie pojęcie wolności słowa.
Przyjęte zostało że do tego wątku (dzień dobry) nikt z modów się nie wtrąca... ale to nie oznacza, że może pani pisać co się jej żywnie podoba, w szczególności gdy pisze pani o kimś kto w dyskusji udziału nie bierze.
Wie pani, że to nieładnie mówić o nieobecnych?Jak widzę, jest Pan cały czas obecny. Przykro mi, ale niestety nie mówiłam o Pana charakterze, ale o sposobie wykonywania obowiązków moderatora. Co mi wolno.
Owszem da się. Tematy nie są Pana własnością i jest tu Pan od komunikowania się z grupą a nie od narzucania nam czegokolwiek.Fakt, że pani czegoś nie rozumie, nie oznacza w żaden sposób że cokolwiek zostało narzucone.
Katarzyna
O.
Team Manager Bank
BPH S.A. (po
integracji z GE
Money Bank)
konto usunięte
Katarzyna O.:
a ja tam mysle ze wystarczyło by kilka słów kiedy / na jakich zasadach wątki sa przenoszone i nie było by całego hallo.
Marta S. HR
Nie ma w tym żadnego podstępu. Po prostu łatwiej się czyta "mniejszy" wątek."
konto usunięte
Marta S. HR
Pani tu jest przecież najważniejsza.
Następna dyskusja: