Temat zamknięty.

Dzień dobry II

Dzień dobry II

Aga Z.

Aga Z. N I nieruchomości

Temat: Dzień dobry II

No i stało się... :-)

Rozpoczynamy nowy, lżejszy nasz ulubiony wątek, na którym codziennie witamy się, żegnamy i rozmawiamy o wszelkich głupotkach :)

A więc do dzieła! :D
Ala L.

Ala L. specjalista ds. w s
z y s t k i e g o

bez sensu
Aga Z.

Aga Z. N I nieruchomości

jak większość rzeczy Alu na tym świecie ;)

Po co?
Katarzyna O.

Katarzyna O. Team Manager Bank
BPH S.A. (po
integracji z GE
Money Bank)

Ula, co do rolek (chciałam Ciebie zacytować ale sie juz nie da :( przez te całe przenosiny...) to chetnie udziele kilku wskazówek na początek :) jak coś daj cynka

P.S. jest jakis (i jaki) limit co do długości watku? ilosci "stron"?

Katarzyna O.:
Ula, co do rolek (chciałam Ciebie zacytować ale sie juz nie da :( przez te całe przenosiny...) to chetnie udziele kilku wskazówek na początek :) jak coś daj cynka

P.S. jest jakis (i jaki) limit co do długości watku? ilosci "stron"?

Jeśli tak, to powinniśmy być moim zdaniem informowani o tym, bo to, co miało miejsce uważam za niedopuszczalne. Tylko dlaczego Agnieszka zaczęła nowe wątki zakładać a sam moderator się nie pokwapił, żeby wyjaśnić cokolwiek?

Moim zdaniem ktoś tu forum publiczne zaczyna traktować jak swoje podwórko.Marta S. edytował(a) ten post dnia 14.04.09 o godzinie 13:54

konto usunięte

Marta S.:
Jeśli tak, to powinniśmy być moim zdaniem informowani o tym, bo to, co miało miejsce uważam za niedopuszczalne.

Niedopuszczalne są pani PERSONALNE uwagi.

Jeśli dla pani link do nowego wątku nie jest informacją
to niestety nic nie poradzę, prościej informować się nie da.

ajuto

Krzysztof B.:
Marta S.:
Jeśli tak, to powinniśmy być moim zdaniem informowani o tym, bo to, co miało miejsce uważam za niedopuszczalne.

Niedopuszczalne są pani PERSONALNE uwagi.

Czyżby krytyki Pan również nie znosił?
No niestety na Pana poczynania nikt nie reagował, żeby nie robić zamieszania, ale tyle się nazbierało z moich obserwacji, że postanowiłam zareagować. Skasował Pan moje uwagi na temat apodyktycznego sposobu działania, gdyż sądzi Pan że jest cenzura w internecie? Chyba źle Pan pojął istotę swoich obowiązków.

Jeśli dla pani link do nowego wątku nie jest informacją
to niestety nic nie poradzę, prościej informować się nie da.

Owszem da się. Tematy nie są Pana własnością i jest tu Pan od komunikowania się z grupą a nie od narzucania nam czegokolwiek.

...a o czym tu bedziemy mówic :)?
Aga Z.:
No i stało się... :-)

Rozpoczynamy nowy, lżejszy nasz ulubiony wątek, na którym codziennie witamy się, żegnamy i rozmawiamy o wszelkich głupotkach :)

A więc do dzieła! :D

konto usunięte

proponuję bojkot wątku ;) ja bojkotuję :)
zawsze możemy założyć nowy temat powitalny :)

konto usunięte

Marta S.:

Gdyby to była krytyka to pewnie bym zauważył.

Pani drze japę atakując personalnie kogoś, kto nawet z panią nie rozmawia. ba, nie bierze udziału w wątku. Ładnie to tak?
ale tyle się nazbierało z moich obserwacji, że postanowiłam zareagować.
To wspaniale, że postanowiła pani zareagować.
Jak rozumiem zgłoszenie postu koleżanki do moderacji jako SPAM to była forma reakcji?
Skasował Pan moje uwagi na temat apodyktycznego sposobu działania, gdyż sądzi Pan że jest cenzura w internecie? Chyba źle Pan pojął istotę swoich obowiązków.
Pani natomiast chyba opacznie rozumie pojęcie wolności słowa.
Przyjęte zostało że do tego wątku (dzień dobry) nikt z modów się nie wtrąca... ale to nie oznacza, że może pani pisać co się jej żywnie podoba, w szczególności gdy pisze pani o kimś kto w dyskusji udziału nie bierze.

Wie pani, że to nieładnie mówić o nieobecnych?
Owszem da się. Tematy nie są Pana własnością i jest tu Pan od komunikowania się z grupą a nie od narzucania nam czegokolwiek.
Fakt, że pani czegoś nie rozumie, nie oznacza w żaden sposób że cokolwiek zostało narzucone.

Ja nie chcę niczego bojkotować, ale Pan "moderator" przegiął zamykając najbardziej uczęszczany wątek i nawet nie informując dlaczego. Wcześniej było już mnóstwo skarg na tego Pana i chociaż nie bawię się w takie rzeczy, jak dochodzenia, to tym razem już zareagowałam i reagować będę do skutku, czyli do odwołania, bo w żadnej z grup, jakie w przeciągu tak długiego czasu na GL odwiedziłam, takich cyrków nie było, jakie tu się zdarzyły już wiele razy.

konto usunięte

Jeśli pani nie zauważyła, wątek został PRZENIESIONY do nowego tematu i jest z powodzeniem KONTYNUOWANY.

Więc zamiast krzyczeć o wielkiej krzywdzie niech pani wróci do radosnego ćwierkania o niczym.

Krzysztof B.:
Marta S.:

Gdyby to była krytyka to pewnie bym zauważył.

Pani drze japę
Słucham ze co?? Niezbyt rozumiem Pana slang????
atakując personalnie kogoś, kto nawet z panią
nie rozmawia. Pana osobowość tak bardzo wpływa na funkcjonowanie grupy, że nie sposób odnieść się personalnie do Pana charakteru!! (sic) ba, nie bierze udziału w wątku. Ładnie to tak?
ale tyle się nazbierało z moich obserwacji, że postanowiłam zareagować.
To wspaniale, że postanowiła pani zareagować.
Jak rozumiem zgłoszenie postu koleżanki do moderacji jako SPAM to była forma reakcji?

Źle Pan rozumie, nie zgłosiłam Agnieszki wątku jako spam. Zgłosiłam uwagi na Pana temat trochę wyżej, bo nie jestem jedyna, która zauważyła Pana źle pojęte działania.
Skasował Pan moje uwagi na temat apodyktycznego sposobu działania, gdyż sądzi Pan że jest cenzura w internecie? Chyba źle Pan pojął istotę swoich obowiązków.
Pani natomiast chyba opacznie rozumie pojęcie wolności słowa.
Przyjęte zostało że do tego wątku (dzień dobry) nikt z modów się nie wtrąca... ale to nie oznacza, że może pani pisać co się jej żywnie podoba, w szczególności gdy pisze pani o kimś kto w dyskusji udziału nie bierze.
Wie pani, że to nieładnie mówić o nieobecnych?
Jak widzę, jest Pan cały czas obecny. Przykro mi, ale niestety nie mówiłam o Pana charakterze, ale o sposobie wykonywania obowiązków moderatora. Co mi wolno.
Fakt, że pani czegoś nie rozumie, nie oznacza w żaden sposób że cokolwiek zostało narzucone.

Rozumiem doskonale, że Pan sobie ulżył zamykając wątek i nie odpowiadając na pytanie dlaczego. Jak zwykle zresztą.

Nie zamierzam kontynuować dyskusji z Panem, bo niestety jest ona zawsze bezowocna. Obserwowałam innych forumowiczów w kontakcie z Panem i widzę, jak to działa.
Katarzyna O.

Katarzyna O. Team Manager Bank
BPH S.A. (po
integracji z GE
Money Bank)

a ja tam mysle ze wystarczyło by kilka słów kiedy / na jakich zasadach wątki sa przenoszone i nie było by całego hallo.

a było tak miło sie tu witac....
eeeech....

P.S. jak tam po Świetach? :PPPKatarzyna O. edytował(a) ten post dnia 14.04.09 o godzinie 14:13

konto usunięte

Katarzyna O.:
a ja tam mysle ze wystarczyło by kilka słów kiedy / na jakich zasadach wątki sa przenoszone i nie było by całego hallo.

Wątki są przenoszone gdy są "przeciążone" ilością stron.
Nie ma w tym żadnego podstępu. Po prostu łatwiej się czyta "mniejszy" wątek.

Stąd na końcu poprzedniego jest informacja o kontynuacji oraz link.

Czy można prościej poinformować?

Tej informacji nie było:

"Wątki są przenoszone gdy są "przeciążone" ilością stron.
Nie ma w tym żadnego podstępu. Po prostu łatwiej się czyta "mniejszy" wątek."

Co więcej, gdy zapytałam, dlaczego jest przeniesienie, odpowiedzią było automatyczne "temat zamknięty".

Pan nie informuje użytkowników, Pan ma ich głęboko... proszę sobie dopowiedzieć.

konto usunięte

tak, ma pani całkowitą rację.

Następnym razem dostanie pani imienne zaproszenie do kontynuacji dyskusji w nowym wątku.

Pani tu jest przecież najważniejsza.

Pani tu jest przecież najważniejsza.

Zła filozofia Proszę Pana: użytkownicy tego forum są najważniejsi, ważniejsi od Pana widzimisię, bo to dla nich jest ta grupa. I odnoszenie się do kogokolwiek w sposób: "Pani drze japę" jest tylko i wyłącznie potwierdzenie tego, jakiego mamy moderatora.

EOTMarta S. edytował(a) ten post dnia 14.04.09 o godzinie 14:32

Następna dyskusja:

Dzień dobry III

Wyślij zaproszenie do