Steve Jones

Steve Jones Business English
Trainer, Translator,
Proofreader

Temat: Fryzura

Hi there!

czy jest jakiś salon fryzyjerski na trojmieście gdzie facet można iść i być poważnio traktowany jako poważny klient a nie tylko "raz dwa trzy idziemy ... to facet ... nie musimy zapytać za bardzo co chce ... i bron boże! nie będziemy rozmawiać z nim poprzez strzyżenie.. i usmiech będzie mnie boleć więc to będzie bez uśmiechu.." i mam tolerować przeciętną fryzuję i fryzjerkę z miną pogrzebową ... mam raczej dosyć tego. chciałbym jako facet iść to fryzyjera, być traktowanym poważnie i pozytywnie, mieć jakiś rozmowę porzed strzyżeniem na temacie tego co chcę.. itd.

Jest gdzieś??
Bartosz C.

Bartosz C. Konsultant językowy

Czy jest gdzieś poważny salon, nie wiem. Natomiast kiedyś na gdańskiej Zaspie był taki (jeszcze jest?), w którym fryzjerki pracowały topless.

Może tam warto spróbować. Skoro promocję mają niezłą, to może i usługi też są na niezłym poziomie :).
Magdalena R.

Magdalena R. Jestem socjologiem
medialnym

Steve J.:
Hi there!

czy jest jakiś salon fryzyjerski na trojmieście gdzie facet można iść i być poważnio traktowany jako poważny klient a nie tylko "raz dwa trzy idziemy ... to facet ... nie musimy zapytać za bardzo co chce ... i bron boże! nie będziemy rozmawiać z nim poprzez strzyżenie.. i usmiech będzie mnie boleć więc to będzie bez uśmiechu.." i mam tolerować przeciętną fryzuję i fryzjerkę z miną pogrzebową ... mam raczej dosyć tego. chciałbym jako facet iść to fryzyjera, być traktowanym poważnie i pozytywnie, mieć jakiś rozmowę porzed strzyżeniem na temacie tego co chcę.. itd.

Jest gdzieś??

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,
http://berendowicz-kublin.pl
obcinają na wysokim poziomie, z fryzury jestem zawsze zadowolona:)
jedynym minusem moga byc wysokie ceny..
Grzegorz Drzycimski

Grzegorz Drzycimski Kierownik
organizacyjny,
POMORSKIE CENTRUM
SZKOLENIOWE

Może fryzjer w Centrum Handlowym "Alfa" na Przymorzu. Nie kojarzę dokładnej nazwy salonu, ale właścicielka reklamuje się jako zwyciężczyni konkursów fryzjerskich. Klientelę na pewno ma, ale nie wiem czy to fryzjer także męski czy tylko damski. Może to jednak jakiś trop.
Magdalena R.

medialnym

Steve J.:
Hi there!

Jest gdzieś??

natomiast w Trójmieście nie znam żadnego dobrego salony fryzjerskiego!

konto usunięte

Steve J.:
czy jest jakiś salon fryzyjerski na trojmieście gdzie facet można iść i być poważnio traktowany jako poważny klient a nie tylko "raz dwa trzy idziemy ... to facet ... nie musimy zapytać za bardzo co chce ...
Jest gdzieś??

Mogę z czystym sumieniem polecić
"En Face"
Al. Niepodległości 797
Sopot
tel 058 551 34 98

Chodzę ja, chodzi moja lepsza połowa.
Dla mężczyzn tanio i dobrze dla pań dobrze ale nie tanio.Krzysztof B...... edytował(a) ten post dnia 24.04.07 o godzinie 12:46

Wprawdzie chodze tam ja + ale to pierwszy salon fryzjerski, do ktorego chodzi sam z wlasnej woli i nie marudzi moj syn a ma niezłe afro na glowie, wiec jego wlosy wzmagają duzych umiejetności:
Madara (chyba tak sięnazywa) w Sopocie, na Niepodległości przy Liceum.
Telefon: 551 54 65
Krzysztof Z.

Krzysztof Z. SEO / SEM
websukces.net - w
tym miejscu piszemy
coś mądre...

Chłodna jak wiatr z nad morza, gorąca jak śląski wągiel !!Magdalena Dorota R.:
Steve J.:
Hi there!

czy jest jakiś salon fryzyjerski na trojmieście > > Jest gdzieś??

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,
zwracacie podróż w jedną strone czy w obydwie ?
Steve Jones

Trainer, Translator,
Proofreader

Steve J.:
Hi there!

Jest gdzieś??

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,

Dzięki... ale drugim minusem może być to że jest w Katowice! ;))
Steve Jones

Trainer, Translator,
Proofreader

GRZEGORZ D.:
Może fryzjer w Centrum Handlowym "Alfa" na Przymorzu. Nie kojarzę dokładnej nazwy salonu, ale właścicielka reklamuje się jako zwyciężczyni konkursów fryzjerskich. Klientelę na pewno ma, ale nie wiem czy to fryzjer także męski czy tylko damski. Może to jednak jakiś trop.

właśnie tam byłem.. i był tak jak opisałem
Steve Jones

Trainer, Translator,
Proofreader

Dzięki:)

Mam do chwilej obecnej trzy candidaty na fryzure: En Vogue (Wrzeszcz), En face (Sopot) i Madara (Sopot)
Grzegorz Drzycimski

Grzegorz Drzycimski Kierownik
organizacyjny,
POMORSKIE CENTRUM
SZKOLENIOWE

To jestem zaskoczony myślałem, że ten salon w Alfie na Przymorzu to fryzjer z prawdziwego zdarzenia. Jest jeszcze przy Dworcu w Oliwie salon fryzjerski, gdzie byłem kilka razy i byłem zadowolony. Nie pamiętam nazwy, ale w pawilonach handlowych przy Dworcu PKP Oliwa od strony zajedzni autobusów. To dodatkowy namiar dla Ciebie.
Szymon N.

Szymon N. Sieciorozwijacz

Steve: od jakiegos czasu strzyge sie u Macka w zakladzie
fryzjerskim w centrum Manhattan we Wrzeszczu. Równy chlopak,
fach w reku, fajne podejscie do klienta i jego potrzeb.

I wedlug mnie swietnie laczy Twoja potrzebe 'zrobienia
sobie czegos fajnego z wlosami' z potrzeba Twoich klientów
postrzegania w Tobie jednak powaznej osoby. Bardzo polecam.

Musisz koniecznie umowic sie telefonicznie - nie ma szansy
(nie)stety trafic do Macka 'z ulicy'. Nr telefonu na www
CH Manhattan.

:]

Szy.Szymon N. edytował(a) ten post dnia 25.04.07 o godzinie 08:48
Magdalena R.

medialnym

Krzysztof Z.:
Steve J.:
Hi there!

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,

Jeżeli posiada Pan Kartę Seniora to aktualnie jest taka promocja, że poza 50% zniżką na bilety dostaje się "zestaw WC" na dłuższe podróże oraz zapałki PKP w prezencie.

;)Chłodna jak wiatr z nad morza, gorąca jak śląski wągiel !!Magdalena Dorota Rycak edytował(a) ten post dnia 25.04.07 o godzinie 09:28
Magdalena R.

medialnym

Steve J.:
Steve J.:
Hi there!

Jest gdzieś??

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,

Dzięki... ale drugim minusem może być to że jest w Katowice! ;))

Gdańsk a Katowice. To tylko kilometry!
Don't worry be happy! :)

konto usunięte

Steve J.:

Mam do chwilej obecnej trzy candidaty na fryzure: En Vogue (Wrzeszcz), En face (Sopot) i Madara (Sopot)

Ja chodze do Agnieszki do En Vouge, bo bardzo ją lubie poprostu i zawsze jest sie z kim pośmiać :)
Aleksander Chudy

Aleksander Chudy Activation Manager,
Żywiec Zdrój S.A.

a ja moge polecic nowy zaklad fryzjerski "Scarlett" w Gdyni, vis-a-vis Pl. Gornoslaskiego (Orlowo) w nowych kamienicach
Steve Jones

Trainer, Translator,
Proofreader

Magdalena Dorota R.:
Krzysztof Z.:
Steve J.:
Hi there!

Zapraszam do salonu
AKADEMIA FRYZUR
Berendowicz&Kublin
Katowice
ul. 3 Maja 12,

Jeżeli posiada Pan Kartę Seniora to aktualnie jest taka promocja, że poza 50% zniżką na bilety dostaje się "zestaw WC" na dłuższe podróże oraz zapałki PKP w prezencie.

;)Chłodna jak wiatr z nad morza, gorąca jak śląski wągiel !!Magdalena Dorota Rycak edytował(a) ten post dnia 25.04.07 o godzinie 09:28

Tak mam kartę seniora - mam 85 lat. Ale fart:)

konto usunięte

Jak chcę sobie zrobić profesjonalne strzyżenie to idę do "Roccoco" na 10 lutego. Jest tam taki starszy gościu. Rewelka. Pogadać można i robi to co chcesz a nawet lepiej.

Jeżdżę tam czasami - a mam z pół godziny drogi do centrum z mojego osiedla. I uważam że warto.Maciej Czekaj edytował(a) ten post dnia 26.04.07 o godzinie 08:20

Steve J.:

może bym dodał Sopockiego Kadus'a jest jedna fryzjerka młoda blondynka, rozgadana co dała odrazu kilka propozycji, gdzie człowiek wychodzi z uśmiechem od fryzjera, ale zapomniałem jej imienia, a jak byłem drugim razem totalna beznadzieja..

Wyślij zaproszenie do