konto usunięte
Temat: Oscary
Witam,jestem ciekaw Waszych opinii na temat tegorocznych Oscarów. Rozczarowani, że Katyń nie dostał?
Zadowoleni, że Coenowie dostali?
Pozdr
Paweł
konto usunięte
Krzysztof Wróblewski Towarzysz Bohaterów
Paweł Michalak:
Witam,
jestem ciekaw Waszych opinii na temat tegorocznych Oscarów. Rozczarowani, że Katyń nie dostał?
Zadowoleni, że Coenowie dostali?
Pozdr
Paweł
konto usunięte
konto usunięte
Edyta
Lewandowska
wyposażanie wnętrz
biurowych i budynków
użyteczności publ...
Anna
Lankau-Pogorzels
ka
Market Business
Developer
konto usunięte
Edyta W.:
Oscara dostał film "Piotruś i wilk" w kategorii najlepszy krótkometrażowy film animowany. Pracowały przy nim trzy Polki, mieszkanki mojego miasta :). Gratuluję :))
konto usunięte
Paweł Michalak:
Edyta W.:
Oscara dostał film "Piotruś i wilk" w kategorii najlepszy krótkometrażowy film animowany. Pracowały przy nim trzy Polki, mieszkanki mojego miasta :). Gratuluję :))
Nie wiem czy nie trzeba tym paniom współczuć, bo teraz pewnie każda telewizja i gazeta będzie chciała mieć z nimi wywiad na temat tego jak to jest wspaniale otrzymać Oscara... ;)
Pozdrawiam
konto usunięte
Anna Józefowska:Nie wiem czy nie trzeba tym paniom współczuć, bo teraz pewnie każda telewizja i gazeta będzie chciała mieć z nimi wywiad na temat tego jak to jest wspaniale otrzymać Oscara... ;)A gdybyś Ty dostał Oscara też by chcieli z Tobą robić wywiady... i co? też mielibyśmy Ci współczuć?
Jarosław Szafrański IT Crowd
Małgorzata
Goraj-Bryll
Dyrektor:ISC s.c.
kursy językowe za
granicą, tłumaczenia
Anna Józefowska:
Paweł Michalak:
Edyta W.:
Nie wiem czy nie trzeba tym paniom współczuć, bo teraz pewnie każda telewizja i gazeta będzie chciała mieć z nimi wywiad na temat tego jak to jest wspaniale otrzymać Oscara... ;)
Pozdrawiam
A gdybyś Ty dostał Oscara też by chcieli z Tobą robić wywiady... i co? też mielibyśmy Ci współczuć?
Cohen'owie - jak najbardziej cieszy mnie sukces tego filmu, w pełni zasłużony :)
a Katyń... ? Podobnie jak Ania, nie widziałam więc pozostawiam bez komentarza ...
konto usunięte
Michał
Mickiewicz
Koniec świata jest
świętem
ruchomym...;)
Jola
Porębska
Partner, doradca /
MCS, Human Capital
konto usunięte
Ewelina
Chwieralska -
Michaś
BPMiG Jarocin
Małgorzata
Goraj-Bryll
Dyrektor:ISC s.c.
kursy językowe za
granicą, tłumaczenia
konto usunięte
Jarosław Szafrański:
szkoda ze Katynia nie nakrecili bracia Cohen
Ewelina
Chwieralska -
Michaś
BPMiG Jarocin
Małgorzata Goraj-Bryll:
Mnie też cieszy. Osobiście!
Jak to jest dostać Oskara
oczywiście krótkometrażowego animowanegoMałgorzata Goraj-Bryll edytował(a) ten post dnia 03.03.08 o godzinie 20:28
Agnieszka
B.
Żeby siedzieć i
czekać na księcia,
to trzeba mieć ojca
króla
Następna dyskusja: