Karolina M.

Karolina M. singin' in the rain

Temat: Hunter Fest 23-25 lipca 2009

23-25.07.2009 - Szczytno

Zapraszamy na VI edycję Hunter Fest do Szczytna w dniach 23 lipca (czwartek), 24 lipca (piątek) i 25 lipca (sobota) 2009r. Festiwal odbędzie się w Szczytnie w malowniczej scenerii mazurskich lasów i jezior, gdzie w ciągu 3 dni rozbrzmiewać będą rockowe riffy.

Z końcem marca ogłoszeni zostaną pierwsi artyści występujący na tegorocznej edycji festu.
Tradycyjnie obok gwiazd pojawią się zdolne młode zespoły, pragnące pokazać się szerszemu gronu publiczności.

Hunter Fest 2009 to:
trzy sceny - na jednej z nich wystąpią trzy duże gwiazdy, a druga to Rockmetalshop stage na której każdego dnia zagra 6 młodych zespołów a na finał dwie gwiazdy z Polski i z zagranicy, trzecia scena pod namiotem będzie gościć rockowych DJ.

atrakcje poza koncertowe takie jak namiot „Extreeme Rock Zone” (bungy, paintball), oraz Cinema Zone.

zlot motocykli,

bezpłatne pole namiotowe z zapleczem sanitarnym (prysznice, toalety) dla posiadaczy karnetów, czynne od 22 lipca od godz.12.00 do 26 lipca do godz.16.00,

bogata oferta gastronomiczna z menu uwzględniającym różne gusta kulinarne, także wegetariańskie,

bezpieczna strefa dla osób niepełnosprawnych,

stoiska z CD, DVD, koszulkami, gadżetami itp.,

parking dla samochodów, przyczep turystycznych i motocykli,
UWAGA PROMOCJA!!!
Od 23 marca do momentu podania pierwszych gwiazd tegorocznej edycji festiwalu cena 3-dniowego karnetu wynosi 100 PLN (w tym pole namiotowe). W tym terminie karnety można kupować wyłącznie na stronie http://rockmetalshop.pl

Od 1 kwietnia cena 3-dniowego karnetu to 200 PLN (w tym pole namiotowe)

Od 23 czerwca 3-dniowy karnet w cenie 240 PLN (w tym pole namiotowe)

Od 1 kwietnia karnety będą dostępne w sieci Ticketpro i Rockmetalshop.

31 marca podamy pierwsze gwiazdy

Dotychczas w poprzednich edycjach Hunter Fest wystąpili m.in. z Polski: Kult, Hey, Happysad, Coma, TSA, Behemoth, Acid Drinkers, Farben Lehre, Indios Bravos, Hurt, Frontside, Lipali oraz z zagranicy: Testament, Sepultura, Fear Factory, Moonspel, Death Angel, Rage, Amorphis, Kreator, Samael, Napalm Death, Sick Of It All, Walles of Jericho, Butterfly Coma, Arakain.

W ciągu 5 edycji Hunter Fest odwiedziło około 170.000 osób!!
Karolina M.

pozwoliłam sobie i tutaj taki temat utworzyć... :]
chyba dlatego, że jestem mocno zdziwiona nagłym rozrostem festiwalu do 3 (!) scen...
do tej pory za każdym razem miałam mocno mieszane uczucia w kwestii strony organizacyjnej tego festiwalu...a tu 3 sceny i mnóstwo atrakcji...no i to menu wegetariańskie mnie zabiło heheh...do tej pory nie było co na ząb wrzucić... a tu proszsz:]
Karolina M.

chyba rozmawiam sama ze sobą:]

UWAGA UWAGA!!!
ze strony Machine Head:
07.23 - Szczytno, POL - Hunter Fest (Headlining)

:]
Jacek Kremblewski

Jacek Kremblewski Junior
Java/Efektywne
Aplikacje
Internetowe/kierune
Java...

Ciekawa informacja, biorąc pod uwagę skład z poprzednich lat oraz ilość scen zapowiada się interesująco...Jacek K. edytował(a) ten post dnia 27.03.09 o godzinie 05:55
Karolina M.

a i owszem:]
kolejna gwiazda: Motorhead
http://www.imotorhead.com/tour.cfm

konto usunięte

OMG!
Daniel Starczewski

Daniel Starczewski Freestyle Art of
Live ;>

jak Machine Head nie zrezygnuje ;> to jadę ... W zeszłym roku byłem 2 dnia i było całkiem miło ;>
Karolina M.

miejmy nadzieję, że nie zrezygnuje;)
w tym roku zapowiada się porządny festiwal - scena przeniesiona pare km dalej, więcej miejsca...no cóż zapowiada się..a jak będzie to się okaże...

konto usunięte

Podobno ma byc jeszcze jedna duża gwiazda.
Karolina M.

ciekawe co jeszcze dorzucą...Machine Head i Motorhead (niepotwierdzone przez organizatorów, ale na stronie oficjalnej grupy - i owszem) to już całkiem nieźle, myślę...może jeszcze jakiś band z "głową";)))?

konto usunięte

Znam jeden - z Poznania: Head Hunters ;).
Karolina M.

dobrze by się wpasował pomiędzy Machine Head'em a Hunterem;)

konto usunięte

Krążą plotki, że pojawić się może Dimmu Borgir a wtedy muszę przyznać że światowo pojada.
Karolina M.

w sumie niewykluczone...Daray bębni obecnie w Hunterze i w Dimmu Borgir...może z kolegami zagadał:)
Karolina M.

kolejne zespoły:
Vader
Acid Drinkers
Jelonek
Flapjack
Orbita Wiru
Votum
Los Pierdols
Nutshell
Karolina M.

tu również mała aktualizacja:)

za: http://hunter.nazwa.pl/hunterfest/

Zanim ogłosimy ostateczny skład chcielibyśmy podać wyniki Waszego głosowania. Tak więc poniżej pierwsza trójka na którą prawidłowo zagłosowały 9472 osoby. Czyli są to pojedyncze i nie powtarzające sie głosy.

Panie i Panowie "The Winner is":

1. Motorhead
2. In Flames
3. Arch Enemy

Czwarty zespół podamy jak ostatecznie zliczymy wszystkie prawidłowe głosy.

konto usunięte

Eeee... ale to tylko głosowanie, które o niczym nie świadczy?

Arch Enemy - chciałbym ich zobaczyć na żywo. Bardzo.
Karolina M.

no właśnie ciekawa jestem jak to się ma do tego kto zawita na festiwal... obawiam się, że ma to się nijak...
ja bym BARDZO chciała Disturbed zobaczyć..ale coś małe szanse chyba..:/
Filip Malinowski

Filip Malinowski p.o. Kierownik
Działu Transportu,
Raben

Na stronie festiwalu pojawilo sie kolejne oswiadczenie... jutro mamy sie (ostatecznie?) dowiedziec, czy zagra Motorhead, choc nie jestem juz pewien, czy tylko o nich tu chodzi...
Czekam na te informacje, a z zakupem biletu przezornie sie wstrzymalem, bo kwestia wystepu Motorhead od poczatku zdawala sie niejasna... promocyjna cena karnetow przedluzona do 30 czerwca.
Jakby co, na szczescie lato jest pelne festiwali, a Machine Head i wiekszosc pozostalych kapel mozna spokojnie zobaczyc gdzie indziej... :)

Oświadczenie
Witam wszystkich i na wstępie chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację. Powstało ogromne zamieszanie w związku z występem zespołów na tegorocznej edycji Hunter Fest. Niestety jestem odpowiedzialny za to zamieszanie i niestety popełniłem ogromny błąd doprowadzając do emisji billboardów, na których zostały umieszczone nazwy zespołów, których nie miałem prawa zamieszczać. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że błąd ten niszczy Festiwal.
Wczoraj byłem w Londynie na spotkaniu z Agencją reprezentującą interesy tych zespołów chcąc naprawić zaistniałą sytuację. Jaki obrót przybiorą sprawy dowiemy się w poniedziałek, gdy pojadę na kolejne spotkanie ratować to co zniszczyłem.

Mam ogromną prośbę abyście do poniedziałku wieczór wstrzymali się z kupnem biletów. W poniedziałek będziemy wiedzieli czy główna gwiazda festiwalu, a mianowicie zespół Motorhead wystąpi. Zapewniam, że jeżeli zespół nie zagra - Festiwal Hunter Fest 2008 będzie ostatnim jaki sie odbył :(

Z dniem 23 czerwca planowaliśmy zmienić cenę karnetów na 240zł oraz ruszyć ze sprzedażą biletów jednodniowych... W związku z zaistniałą sytuacją i tym, że w poniedziałek okaże sie, czy gramy dalej - termin zmiany ceny karnetów przeniesiemy na 30 czerwca. Dodatkowo, jako w pewnym sensie zadośćuczynienie za stres i nerwy w związku z moim nieprofesjonalnym zachowaniem wszyscy, którzy do dziś zakupili bilety otrzymają koszulkę z nadchodzącej edycji Festiwalu.

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
Arek Michalski
A&M Agency
Karolina M.

ze strony (http://hunter.nazwa.pl/hunterfest/)

"Z wielką radością potwierdzamy występ zespołu Motorhead w ostatnim dniu festiwalu tj. 25 lipca!!!
Więcej szczgółów podamy jutro po powrocie z Londynu.
Zapraszamy do kupowania karnetów festiwalowych, na zakup których promocja została przedłużona do 30 czerwca."
:)

Wyślij zaproszenie do