Tomasz Domański TVN Turbo
Temat: Kląta Faraona
No to prosta sprawa.Kto wybiera Domina niech pakuje prowiant.
Konserwy turystyczne i oranżada mile widziane. Pozwolą przeżyć i ograniczyc koszty. All inclusive w pełnym wymiarze. Bo niedośc że zdrowo to bezpiecznie.
Ps.
A tak przy okazji. Ludzie. Zastanowcie sie czasem co piszecie bo te ciągłe wasze narzekania i skomlenia jak to podczas zagraniczengo wypadu coś wam nie pasuje wielu wychodzi już bokiem. Te elaboraty o tym jak to ten Egipt jest niedobry i zły, brudny i zaświnony, jakie paskudne żarcie, że obsługa taka i sraka...
Te wasze skwaszone miny, obrażone na cały świat i ważniactwo na każdym kroku, uwierzcie ze na nikim nie robią wrażenia, a na pewno nie robia wrazenia pozytywnego. Nikomu nic sie nie podoba, wszyscy są źli, niemieccy turysci durni, ruscy głupi. Tylko my - najlepsi.
Tacy jestesmy najlepsi ze jak animacje to tylko w jezyku angielskim, niemieckim i rosyjskim. O polskim nie ma nawet mowy choc Polaków w bród. Tu wlasnie wychodzi nasza zajebistosc i siła przebicia agentów z biur podrózy. Brawo.
Przykro o tym wszystkim pisac bo mimo wszystko to boli. Ale sami sobie na takie a nie inne traktowanie zapracowujemy, rowniez tym co jeden drugiemy przekazuje tu na forum.
Roqaya N.:
Tomasz Domański:niestety ale akurat Domina jakas wybitna kuchnia nie grzeszy, choc znowu bez przesady. mimo to byl to jeden z tych hoteli, z ktorych turystow z klatwa mialam caly czas.
Ciekawe jakie żarcie by Cie kolego zadowolilo tak zebys byl szczęśliwy? Trzeba było zabrać ze soba konserwy i może nie miałbyś powodów do narzekań! Przemyśl to next time...
Marek P.:
Witam,
ja spędziłem tydzień w Egipcie dokładnie Hurghada, Makady Bay hotel Domina - nie polecam dla smakoszy - jedzenie było mało smaczne, poza tym okey, klątwy nie doświadczyłem aczkolwiek nie czułem się jakoś normalnie:) ze znajomymi było gorzej. Oczywiście, ograniczałem się do spożywania jedynie gotowanych produktów i dużej ilości coli wzbogaconej whisky... a może odwrotnie.
Pozdrawiam wszystkich
good bye and good luck