konto usunięte

Temat: Czy TVN przeprosi?

Ubrali się w czarne garnitury, czarne garsonki i czarne krawaty a jeszcze niedawno ci etatowi opluwacze każdego dnia, drwili, szkalowali i ośmieszali Prezydenta Polski...

ŚP. PAN PREZYDENT POLSKI LECH KACZYŃSKI dziś urasta do roli wielkiego symbolu polskiej narodowość i polskiego honoru i trzeba jednoznacznie stwierdzić, że Polska nigdy nie miała tak Wspaniałego Prezydenta!

Pytam się, gdzie są dzisiaj ci etatowi opluwacze, którzy w plugawy sposób wyrażali się o Prezydencie Polski?

Czy TVN przeprosi?
Czy Pochanke przeprosi?
Czy Morozowski przeprosi?
Czy Sekielski przeprosi?
Czy Olejnik przeprosi?
Czy TOKFM przeprosi?
Czy Paradowska przeprosi?
Czy Kolenda Zalewska przeprosi?
Czy Żakowski przeprosi?
Czy etatowi szołmensi TVN-u i okrutni szydercy TVN-u Wojewódzki, Majewski, przeproszą?

Czy Tusk przeprosi za upadlanie Prezydenta na arenie międzynarodowej?
Czy Sikorski przeprosi za haniebne zachowanie?
Czy HGW Gronkiewicz Waltz przeprosi?
Czy Niesiołowski przeprosi?
Czy Palikot przeprosi?
Czy Wałęsa przeprosi?
Czy Komorowski przeprosi?

czy.....przeprosi?
czy.....przeprosi?
czy.....przeprosi?
czy.....przeprosi?
czy.....przeprosi?
czy.....przeprosi?

.............................?

Składając HOŁD Wszystkim Ofiarom Wspaniałym Wielkim Polakom, którzy zgineli w katastrofie.... krzyczę:

MACIE PRZEPROSIĆ ŚP PREZYDENTA POLSKI I NARÓD A POTEM NA KOLANA!

Dario

-------------------------------------------------------------

Moi Drodzy Forumowicze,

Uprzejmie dziękuję za wspaniałą dyskusję, ale z tego względu, że jestem cały czas jako twórca wątku perfidnie i prymitywnie atakowany personalnie pozwlam sobie
Naszą dyskusję przenieść do grupy TVNiTVPiPOLSAT na którą Was serdecznie zapraszam:

http://www.goldenline.pl/grupa/tvnitvpipolsat

Dariusz
Dariusz Szul edytował(a) ten post dnia 13.04.10 o godzinie 19:31
Maciej Feliksiak

Maciej Feliksiak Przedsiębiorca

Darek, przesadzasz!!!

Dobrze wiesz, że wszyscy nadają to co nadają i mówią to co mówią z grzeczności i poprawności politycznej. Nie ma za co przepraszać i kogo. Może nikt tego nie życzył prezydentowi, ale jego zaściankowość i lewicowe poglądy gospodarcze były dla wielu, zwłaszcza ludzi biznesu drażniące.

"Umarł Król, niech żyje Król"
Marek C.

Marek C. profesjonalny opis

Maciej Feliksiak:
Darek, przesadzasz!!!

Dobrze wiesz, że wszyscy nadają to co nadają i mówią to co mówią z grzeczności i poprawności politycznej. Nie ma za co przepraszać i kogo. Może nikt tego nie życzył prezydentowi, ale jego zaściankowość i lewicowe poglądy gospodarcze były dla wielu, zwłaszcza ludzi biznesu drażniące.

bez przesady, to wielka tragedia ludzka, co nie zmiana faktu, że Lecha Kczyński nie był dobrym prezydentem, raczej bardzo słabym.
Ewa P.

Ewa P. muzykolog, muzyk,
dziennikarz,
impresario,
muzykofil

Konstruktywna krytyka jest elementem polityki a polityka jest grą hazardową. Każdy, kto podejmuje się tej gry jest świadom konsekwencji. Każdy miał prawo krytykować prezydenta podobnie, jak prezydent miał prawo krytykować "każdego". Teraz jednak Prezydent nie może się bronić, stąd zapewne prośba dziennikarzy o łagodniejsze potraktowanie jego osoby i umiar w ocenach. Nie chodzi o wynoszenie na piedestał, wychwalanie pod Niebiosa, ponieważ w tej ostatecznej sprawie to Bóg ma ostatnie słowo.
Marta Z.

Marta Z. Junior Key Account
Manager

Szkoda ich jako ludzi. Osobiście bardzo żałuję pani prezydentowej i p. Jarugi-Nowackiej :-(
Paweł Kupper

Paweł Kupper Właściciel,
eithel.pl

Nie ma kto i za co przepraszać. To, że się nie zgadzali ze sobą jeśli chodzi o poglądy i to manifestowali, było i będzie częścią tego "zawodu".

To tak jakbym ja Ciebie zapytał Darku czy Radio Maryja przeprosi za audycje, w których opluwało ś.p. Sebastiana Karpiniuka lub ś.p. Andrzeja Kremera?

Pomyśl trochę facet zanim coś napiszesz... :(

Szczepan J.

Wypowiedzi autora zostały ukryte. Pokaż autora
Marta Z.

Manager

A co sądzicie o propozycji, którą przedstawił któryś z polityków o pogrzebaniu prezydenta na Wawelu? Ja uważam, że to już przesada, zresztą chyba nawet taka opcja chybaby nie przeszła. Mam wrażenie, że robi się z niego teraz męczennika, a wcale nim nie był.
Jacek Piotrowski

Jacek Piotrowski ...teatr mój widzę
ogromny...

Marek Czerniak:
Maciej Feliksiak:
Darek, przesadzasz!!!

bez przesady, to wielka tragedia ludzka, co nie zmiana faktu, że Lecha Kczyński nie był dobrym prezydentem, raczej bardzo słabym.
dlacczego słabym? jakies przykłady?
Marek C.

Marta Zabrzeska:
A co sądzicie o propozycji, którą przedstawił któryś z polityków o pogrzebaniu prezydenta na Wawelu? Ja uważam, że to już przesada, zresztą chyba nawet taka opcja chybaby nie przeszła. Mam wrażenie, że robi się z niego teraz męczennika, a wcale nim nie był.

bez przesady, trochę umiaru
Marta Z.

Manager

A co sądzicie o propozycji, którą przedstawił któryś z polityków o pogrzebaniu prezydenta na Wawelu? Ja uważam, że to już przesada, zresztą chyba nawet taka opcja chybaby nie przeszła. Mam wrażenie, że robi się z niego teraz męczennika, a wcale nim nie był.Marta Zabrzeska edytował(a) ten post dnia 11.04.10 o godzinie 19:28
Jacek Piotrowski

ogromny...

Ewa Palińska:
Konstruktywna krytyka jest elementem polityki a polityka jest grą hazardową. Każdy, kto podejmuje się tej gry jest świadom konsekwencji. Każdy miał prawo krytykować prezydenta podobnie, jak prezydent miał prawo krytykować "każdego". Teraz jednak Prezydent nie może się bronić, stąd zapewne prośba dziennikarzy o łagodniejsze potraktowanie jego osoby i umiar w ocenach. Nie chodzi o wynoszenie na piedestał, wychwalanie pod Niebiosa, ponieważ w tej ostatecznej sprawie to Bóg ma ostatnie słowo.
gdzie była konstruktywna krytyka?
Marek C.

Jacek Piotrowski:
Marek Czerniak:
Maciej Feliksiak:
Darek, przesadzasz!!!

a gdzie byłeś ostatnie 4,5 roku? były ich dziesiątki jeśli nie setki, ale podyskutujmy o tym na forum "historia" za jakiś czas
Leszek Ś.

Leszek Ś. Jednoślad.pl

Marta Zabrzeska:
Jak sobie pomyślę, że np. Gosiewski miałby być pochowany na Wawelu to...

PS. Kochany autorze: przesadzasz. To tylko TVP nie musiałoby przepraszać.
Wiesz... jest taki dobry zwyczaj, że o zmarłych zawsze się dobrze mówi, wyjątkiem jest Hitler, Stalin...
Jacek Piotrowski

ogromny...

Marek Czerniak:
Jacek Piotrowski:
Marek Czerniak:
Maciej Feliksiak:
Darek, przesadzasz!!!

a gdzie byłeś ostatnie 4,5 roku? były ich dziesiątki jeśli nie setki, ale podyskutujmy o tym na forum "historia" za jakiś czas
ja byłem w Polsce. To taki kraj w środkowej Europie, gdzie z uzredującego prezydenta naśmiewano się w stylu "reklamówka Tesco". Niektórzy nazywaja to konstruktywna krytyką
Jacek Piotrowski

ogromny...

Leszek Śledziński:
Marta Zabrzeska:
Jak sobie pomyślę, że np. Gosiewski miałby być pochowany na Wawelu to...

PS. Kochany autorze: przesadzasz. To tylko TVP nie musiałoby przepraszać.
Wiesz... jest taki dobry zwyczaj, że o zmarłych zawsze się dobrze mówi, wyjątkiem jest Hitler, Stalin...
lub Palikot na PowązkachJacek Piotrowski edytował(a) ten post dnia 11.04.10 o godzinie 19:31
Mariusz Kapusta

Mariusz Kapusta Ekspert Zarządzania
Projektami, Trener,
Business Coach, P...

Punktowanie polityków to jedno. Konstruktywna krytyka też.
Ale nawalanie bez umiaru to niestety norma.

Nie zgadzam się z tym, że bezpardonowa "nawalnka" to część zawodu polityka. Kto powiedział,że tak być musi? Zacznijmy dyskutować zamiast walić się po głowach bez umiaru.

Może czegoś się nauczymy. Wszyscy.
Marek C.

Mariusz Kapusta:
Punktowanie polityków to jedno. Konstruktywna krytyka też.
Ale nawalanie bez umiaru to niestety norma.

Nie zgadzam się z tym, że bezpardonowa "nawalnka" to część zawodu polityka. Kto powiedział,że tak być musi? Zacznijmy dyskutować zamiast walić się po głowach bez umiaru.

Może czegoś się nauczymy. Wszyscy.

zgadza się, ale po raz pierwszy do obecnego stanu wrzenia życie polityczne doprowadziła kampania wyborcza 2005 roku właśnie w wykonaniu pisu, inni się potem dostosowali a dalej zaczęło się licytowanie kto bardziej komu przywali..
Maciej Feliksiak

Maciej Feliksiak Przedsiębiorca

Człowieku obudź się, prościej by było wymieniać jakiś pozytywne przykłady, bo można je policzyć na palcach. Może zapisz się do PiS'u Tam Ci podadzą same pozytywy.
Jacek Piotrowski:
Marek Czerniak:
Jacek Piotrowski:
Marek Czerniak:
Maciej Feliksiak:
Darek, przesadzasz!!!

ja byłem w Polsce. To taki kraj w środkowej Europie, gdzie z uzredującego prezydenta naśmiewano się w stylu "reklamówka Tesco". Niektórzy nazywaja to konstruktywna krytykąMaciej Feliksiak edytował(a) ten post dnia 11.04.10 o godzinie 19:51
Jacek Piotrowski

ogromny...

alez owa nawalanie się będzie dalej istniało. i to nawet przez niektórcyh dziennikarzy

Wyślij zaproszenie do