konto usunięte
Temat: Kolor obuwia do garnituru
Witam,Wracając do tematu prawidłowego doboru butów do garnituru.
Poniżej jedno z ostatnich zdjęć naszego premiera. Co o tym myślicie?
konto usunięte
konto usunięte
Michał
K.
Ludzie są jak
choinki - dwa, trzy
razy siekierką i
leżą :)
Fryderyk Bojdo:
Niespecjalnie podoba mi sie ten kolor butów. Wolalbym jasniejszy brąz, bardziej zdecydowany.
Myślę, że nie ma chyba konkretnej zasady kolorystycznej w relacji buty-garnitur (poza paskiem), jesli nie mamy o czynienia z sytuacja która wymaga maksymalnej formalnosci czyli raczej bezwzglednie czarnego koloru obuwia. Bal, pogrzeb, dyplomatyczne sytuacje.
Michał
K.
Ludzie są jak
choinki - dwa, trzy
razy siekierką i
Michał
Kędziora
Bloger, ekspert od
mody męskiej, autor
książki "Rzeczowo
...
konto usunięte
Michał
K.
Ludzie są jak
choinki - dwa, trzy
razy siekierką i
Michał Kędziora:
Czarne buty do granatowego garnituru, to sprawa dość oczywista w naszej szerokości geograficznej, natomiast Włosi, Francuzi a nawet Brytyjczycy do granatowych i szarych garniturów chętnie zakładają buty brązowe.
Konrad
Brywczyński
menedżer ds.
handlowych - PTC
Polymer Trade Center
Sp. z ...
Tomek Trąd:
Witam,
Wracając do tematu prawidłowego doboru butów do garnituru.
Poniżej jedno z ostatnich zdjęć naszego premiera. Co o tym myślicie?
Michał
Kędziora
Bloger, ekspert od
mody męskiej, autor
książki "Rzeczowo
...
Michał K.:
Michał Kędziora:
Czarne buty do granatowego garnituru, to sprawa dość oczywista w naszej szerokości geograficznej, natomiast Włosi, Francuzi a nawet Brytyjczycy do granatowych i szarych garniturów chętnie zakładają buty brązowe.
Michał, z pewnością mamy inny obraz na ekranie - ja bym nie powiedział, że to granat w żadnym razie - stąd moje zdanie.
pzdr
konto usunięte
konto usunięte
Fryderyk Bojdo:
Myślę, że nie ma chyba konkretnej zasady kolorystycznej w relacji buty-garnitur (poza paskiem), jesli nie mamy o czynienia z sytuacja która wymaga maksymalnej formalnosci czyli raczej bezwzglednie czarnego koloru obuwia. Bal, pogrzeb, dyplomatyczne sytuacje.
konto usunięte
Konrad B.:
Okazja zdecydowanie niewieczorna, więc buty słusznie w kolorze "dziennym" (kanon mówi o brązie lub wiśni).
Radosław
Parda
New Solutions sp z
o.o.
Maria
B.
Niczego nie wiedzą,
niczego nie potrafią
znaleźć, bo ich ...
Następna dyskusja: