Temat: Beta nowej WP.pl
Kordian Piotr Klecha:
.....
z racji mojego malego doswiadczenia z tego typu projektami nie wiem czy moje zdanie wniesie cos do dyskusji i zastanawiam sie czy w ogole brac udzial.
poniewaz jednak prosba dotyczyla chyba calosci grupy, to mysle, ze nic sie nie stanie, jak podziele sie swoimi spostrzezeniami.
na plus:
1. fajnie, ze szersza
2. fajnie, ze ikonki na gorze
3. rozumiem sens wyrzucenia opcji "dostosuj" i w pelni popieram!
4. jeszcze moznaby znalezc, ale chyba bardziej Cie interesuja konkrety zwiazane z tym co sie nie podoba.
ogolny sceptycyzm grupy zwiazany z tym, ze wcale rewolucji nie ma, przynajmniej ma pierwszy rzut oka.
na minus:
1. szkoda ze nadal skacza tematy dnia (mimo ciekawego wykonania
2. przy tak duzej ilosci informacji i linkow i takim ich nagromadzeniu zastanowilbym sie czy dla przejrzystosci nie ujednolicic formy wyswietlania informacji w boksach na srodkowym pasku
3. zamiast dostosuj jest rss - ma sens, ale po prostu brzydko wyglada
4. tragiczny wyglad belek
5. pogode warto wyrzucic ze srodkowego paska - troszke tam przeladowane - moze troszke inaczej ulozyc - na prawy pasek (zreszta - nie jest przypadkiem tak, ze sie patrza ludzie na pogode teraz i jutro, a pare dni do przodu raczej juz wchodza na podstrone? po co przedstawiac tyle tych chmurek?)
6. oczywiscie nikt nie neguje strategii umieszczenia boksow produktowych, ale czy po lewej stronie? moznaby znalezc skuteczniejsza i przyjemniejsza forme ich przedstawienia.