Rafał
M.
Specjalista ( obszar
eksploatacji )
wsparcie
Temat: Prośba o pomoc matce samotnie wychowującej Trojaczki !!!
WitamPisze w imieniu koleżanki która szuka pomocy .
Treść pisma Mamy opisującej sprawę pomocy dla swoich dzieci synów Trojaczków:
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc finansową dla moich synów Wiktora, Dawida, Szymona B.. Prośbę swą uzasadniam tym, iż jestem wyjątkowej i trudnej sytuacji materialnej gdyż wychowuję samotnie trójkę dzieci w jednym wieku, a obecnie teraz znajdują się w fazie wzmożonego wzrostu, wymagają dużych nakładów finansowych związanych z pójściem od września do I klasy. Wiązać się to będzie z dodatkowymi wydatkami związanymi z zakupem niezbędnych łóżek wraz z biurkami (piętrowe) i potrzebuję takich 3szt a jedno łóżko wynosi ok. 1.800zł potrzebne są moim dzieciom wiele różnych innych rzeczy (krzesła do biurek, lampki, wszystkie przybory jakie szkoła wymaga)
Nie mam wystarczających środków na samodzielne zaspokojenie najbardziej niezbędnych potrzeb małoletnich synów, a co dopiero myśleć o wyprawkach do pierwszej klasy. Nie mam pomocy od strony ojca dzieci oprócz renty alimentacyjnej, którą dostaję od państwa, bo też nie chce łożyć na własne dzieci w kwocie po 250zł na dziecko. Nie interesuje się w ogóle losem swoich synów, nie wykazuje żadnego zainteresowania ani troski o ich codzienne potrzeby. Dlatego bardzo proszę pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Podsumowanie :
Jeśli ktoś z Państwa będzie zainteresowany pomocą wszelkie dane kontaktowe numer telef podam do dzieci mamy.
Dalsza sprawa : zdjęcie dzieci też mogę pokazać .
Proszę pomóżcie tej Kobiecie każda pomoc będzie mile wydziana .