Łukasz O.

Łukasz O. PM - energetyka,
OZE, sprzedaż

Temat: INTEGRACJA :)))

Nie dawno koleżanka Alina, podsunęła dobry pomysł na integrację . Kilka osób już wyraziło chęć uczestnictwa więc to jest bardzo dobry pomysł.

Dlatego też proponuję w tym wątku poruszyć dyskusję na temat integracji :)

Myślę, że będzie to dobra okazji do poznania się, szczególnie tych osób które jeszcze nie uczestniczyły w naszych spotkaniach, bądź były nie obecne przez chwilkę.

Co Wy na to?
Roman R.

Roman R. Dyrektor, Provida
Sp. z o.o.

Łukasz O.:
Nie dawno koleżanka Alina, podsunęła dobry pomysł na integrację . Kilka osób już wyraziło chęć uczestnictwa więc to jest bardzo dobry pomysł.

Dlatego też proponuję w tym wątku poruszyć dyskusję na temat integracji :)

Myślę, że będzie to dobra okazji do poznania się, szczególnie tych osób które jeszcze nie uczestniczyły w naszych spotkaniach, bądź były nie obecne przez chwilkę.

Co Wy na to?
Kurcze ja to jestem nie wiem gdzie ,nie wiem o której ,ale ja ide na integracyjne spotkanie.
I cóż tu Łukaszu poruszać ? trzeba sie spotkać i .....tyle pozdrawiam (juz integracyjnie )
Alina Godny

Alina Godny Coach, trener
biznesu.

Hahaha - no i dyskutują sobie... R O G (Rosiński - Odzinkowski - Godny) - czyli "RÓG OBFITOŚCI". A w co obfici?

Przyjdźcie, zobaczycie... Warto!

Jesienna integracja GRUPY jest wskazana.

Ja nadal preferuję i polecam Kazimierz. W październiku mogę spotkać się z Wami codziennie po 18tej :-)

Pozdrawiam serdecznie tych znanych i "nieznanych" z grupy krakowskiego Cashflow!
_ag
Łukasz O.

OZE, sprzedaż

Proponuję wstępnie integrować się we środę 28.10.2009 na Kazimierzu. Jeśli będzie wam pasować to zarezerwujemy stoliki w jakimś przyjemnym miejscu.
Alina Godny

Alina Godny Coach, trener
biznesu.

Jestem ZA !

Mnie pasuje w środę po 18:15 (!) -> ewentualnie się spóźnię... :(

Już się cieszę na spotkanie z Wami...

konto usunięte

.Ela K. edytował(a) ten post dnia 04.03.10 o godzinie 18:14
Łukasz O.

OZE, sprzedaż

Ela √ K.:
Łukasz O.:
A przyniesiesz nalewki ?
a bedziesz polewac pod stolem w knajpie?

konto usunięte

.Ela K. edytował(a) ten post dnia 04.03.10 o godzinie 18:13
Łukasz O.

OZE, sprzedaż

Ela √ K.:
Łukasz O.:
Od kiedy Ty taki bojaźlwy?:)Kubusia nie można się napić w knajpie:)
nie widziałem w knajpach soczków marchwiowych :) ale z drugiej strony sok z marchwi świeżo wyciskany jest ok :)
Katarzyna Kuglin

Katarzyna Kuglin strateg marki,
konsultant, interim
manager

na środę i "soczek" też się zgłaszam - kupę "lat" Was nie widziałam, a jak widziałam to świetnie się bawiłam - więc czekam na to spotkanko z niecierpliwością :)
Roman R.

Roman R. Dyrektor, Provida
Sp. z o.o.

Ela √ K.:
Łukasz O.:
A przyniesiesz nalewki ?
Eh Elu Elu dawniej mówiono (na pustyni) ,że nie ma lepszego miejsca dla wody niż ciało spragnionego wędrowca,to może sposób na Twoje nalewki ?????????( taki scenariusz spotkajmy sie przed knajpką i niech każdy tę (lub tą) nalewke od Ciebie do Siebie i szybko po soczek do środka.To dopiero byłoby doświadczenie kto dotrzyma do przepitki hehe pozdr
Katarzyna Kuglin

Katarzyna Kuglin strateg marki,
konsultant, interim
manager

Witajcie, mnie z Wami dzisiaj nie będzie - integrujcie się intensywnie z soczkami, nalewkami etc, :) i skrobnicie jak było
Łukasz O.

OZE, sprzedaż

Katarzyna K.:
Witajcie, mnie z Wami dzisiaj nie będzie - integrujcie się intensywnie z soczkami, nalewkami etc, :) i skrobnicie jak było

Kasiu dziś integracji nie będzie, przekładamy na później, ale mam nadzieje, że za tydzień pojawisz się na Cashflow :) Stolik sekretarek czeka :)Łukasz O. edytował(a) ten post dnia 28.10.09 o godzinie 08:51
Beata K.

Beata K. nikt nie mówił, że
będzie łatwo...

Moge do Was dołaczyc ??
Łukasz O.

OZE, sprzedaż

Beata K.:
Moge do Was dołaczyc ??

Pewnie :) serdecznie zapraszamy na najbliższe spotkanie z Cashflow oraz na integrację, która została przesunięta na listopad :)
Beata K.

Beata K. nikt nie mówił, że
będzie łatwo...

Dziekuje za zaproszenie. na Cashflow juz sie zapisałam :)

konto usunięte

.Ela K. edytował(a) ten post dnia 04.03.10 o godzinie 18:13

Wyślij zaproszenie do