Temat: Oceń bloga autorstwa użytkownika powyżej :)
Radosław Karbowski:
Już wcześniej trafiłem na Twój blog Radku i chciałbym powiedzieć o nim kilka ciepłych słów(tylko się nie rumień!:)
Podoba mi się Twój styl blogowania - jesteś otwarty i autentyczny. A to cechy, które się ceni w social media.
Wybrałeś nowoczesny szablon o estetycznej kolorystyce. Co myślisz jednak o tym aby wprowadzic jedną mała poprawkę?
Znasz Favicon Naszej-klasy? Myślę, że gdybyś zastąpił literkę n literką r (jak Radek) - Twój blog byłby znacznie bardziej rozpoznawalny. Zwłaszcza jeżeli planujesz aktywność na portalach społecznościowych.
Twój blog faktycznie jest mało "sprecyzowany" ale nie sądzę, żeby to była wada. wszystko zależy od funkcji jaką ma spełniać. Jeżeli Twój blog ma być Twoją wizytówka, to wszystko jest ok.
Czekam na więcej treści.
Aha, nie narzekaj tyle:) nie jesteś starą babą tylko młodym, dynamicznym rekinem blogosfery, pamiętaj o tym:)
W internecie każdy z nas kształtuje swój wizerunek metodą prób i błędów. Skreśl z opisu na GL "bezrobotny student" bo taka informacja nie ma najmniejszego sensu. Raczej napisz o sobie coś pozytywnego. W końcu masz się czym pochwalić.
Powodzenia Radek!
MÓJ BLOG - proszę o opinie.
Cel: promocja marketingu sieciowego, jako pomysłu na biznes a w dalszej kolejności promocja mojej osoby; edukacja i rozwój swiadomości biznesowej; zapewnienie odwiedzin dla strony CALI.PL
Forma: pół-profesjonalna(zamierzona); google lubi wordpressa:)
Treść: pisana pod kątem pozycjonowania lecz (mam nadzieję)autentyczna; dostosowana do konkretnej grupy docelowej
Jako, że MLM to dosyć kontrowersyjny i stosunkowo mało znany temat, pisanie o nim jest nie lada sztuką. Dlatego proszę o wskazanie błędów i sposobów na ich poprawę.
Będę mega wdzięczny za sugestie.
Michał