Alicja Goliasz

Alicja Goliasz Koordynator ds.
obsługi klienta i
marketingu

Temat: KURS PRAWA JAZDY

Witam wszystkich:)

Potrzebuję namiary na dobry ośrodek szkolenia kierowców w Bielsku(najlepiej blisko centrum).
Z jakiego byliście zadowoleni? /konkretne wykłady i instruktorzy/
Przy okazji za którym razem zdaliście
Wielkie dzięki z góry:)
Agnieszka Maj

Agnieszka Maj Wsparcie osób
starszych i
potrzebujących

Witam,
Polecam - robiłam prawko 4 lata temu, ale zdałam za pierwszym razem:) być może to także efekt moich zdolności;)
http://www.stop.bls.pl/
z pozdrowieniamiAgnieszka Maj edytował(a) ten post dnia 16.06.08 o godzinie 22:15

konto usunięte

Osobiście polecam ośrodek Czech.
Instruktorzy posiadają wiedzą i co najważniejsze - potrafią ją przekazać.
Wykłady (aż 46 godz. w ciągu miesiąca) prowadzone w lekki i przyjemny sposób. W razie wątpliwości można przyjść na dodatkowe zajęcia do innej grupy ;o)

Niestety, ośrodek mieści się w Wapienicy...

Egzamin mam już w lipcu ;o)
Kurs zaczynałam w kwietniu.
Piotr M.

Piotr M. "Nieważne, czy
myślisz, że możesz
lub nie w obu
przypadka...

Oczywiście "STOP" co prawda, robiłem prawo jazdy tam 7 lat temu, ale z tego co wiem, technika nauczania nie zmieniła się na gorsze. Naprawdę warto - ośrodek dysponuje bogato wyposażoną pracownią, a Pan Józef Wieczorkowski prowadzący Ośrodek potrafi tak zaciekawić Wszystkich swoimi wykładami, że przyswajanie przepisów staje się przyjemnością. Podczas jazd nie ma mowy na załatwianie jakiś prywatnych spraw przez instruktorów. Ośrodek cieszy się dużą renomą i
gwarancją, zdania egzaminu za pierwszym razem!!
Ja zdałem za pierwszym razem ale teraz po siedmiu latach widzę, że dobry Ośrodek to nie tylko " Prawo Jazdy " - ale co najważniejsze bezpieczeństwo na drodze. Polecam!!
http://stop.bls.pl/Piotr M. edytował(a) ten post dnia 17.06.08 o godzinie 10:14

konto usunięte

Potwierdzam, STOP chyba rzeczywiście najlepszy.

Kat. B robiłem już dawno temu, gdzie indziej - ale teraz kończę A, wybrałem właśnie STOP i nie mam wątpliwości, że była to słuszna decyzja.

konto usunięte

Alicja, poszukaj sobie pana Mirka Rusina w necie. Na początku chodziłem do LOKu na kurs, i tam wyjeździłem sobie godzinki, ale po paru egzaminach myślałem, że po prostu nie zdam tego nigdy.
Z panem Mirkiem... rewelacja. Naprawdę godny polecenia.
Natomiast LOK zdecydowanie odradzam.
(informacje świeże - egzamin zdany miesiąc temu)
Agnieszka Sztafińska

Agnieszka Sztafińska Trener
Mentalny/Przedsiębio
rca/Szkoleniowiec

A ja polecam Podwale na Piastowskiej 1 http://www.osk-podwale.pl/
Marta C.

Marta C. Koordynator ds.
Współpracy z
Aptekami, Polpharma

A ja polecam Szkołę Jazdy Pani Edyty - hmm... z nazwiskiem trochę gorzej - jeździ Punto w kolorze - można powiedziec seledynowym ( "... Kobiety widzą kolory .." ;) )... szkoła była, byc może nadal jest, w okolicach B.C.H. Bogmar - więc prawie jak centrum.Marta C. edytował(a) ten post dnia 05.07.08 o godzinie 21:56

konto usunięte

Polecam Ośrodek "Autko" K. Dybała, mieści sie w starym salonie Toyoty na przeciwko kortów tenisowych. Rewelacja. Przeszłam juz "Stop" w ciągu ostatnich lat odeszli od nich najlepsi instruktorzy. Obecnie nie polecam, ale ma świetną reklamę więc ludzie tam "lecą". Dzięki nim w końcu zdałam.

Następna dyskusja:

Kurs tańca w Bielsku

Wyślij zaproszenie do