Temat: Le Charme

Obrazek

Obrazek

Obrazek

szczegóły i więcej co do współpracy proszę pytać się na privMirek Szter edytował(a) ten post dnia 13.10.09 o godzinie 23:33

Niespecjalnie macie co zaoferować. Raptem 2 staniki dochodzące do miseczki G i to tylko w obwodach 70-80. A ich zdjęcia po prostu boskie: za luźny obwód i za mała miska, więc mostek odstaje modelce na kilometr. I jak to się ma do hasła reklamowego firmy ("najbliżej Twojego ciała")? ;)

Witam

Samozwańczy krytyk i specjalista może konkurencja :), widzę że Pani przejrzała naszą kolekcję ze strony .
Cieszę się i dziękuję za spostrzeżenia .
Czytając na naszej stronie wstęp zapewne doczytała się Pani że to dopiero początek działalności LeCharme , nie spodziewajmy się cudów na sam początek i jak w naszym przypadku unikatowych rozmiarów bielizny.
Jednakże nasi specjaliści badając rynek określili startową kolekcję , która będzie systematycznie poszerzana o szereg następnych wzorów i rozmiarów.
HHmmm zdjęcia ---- zjęcia robione przez profesjonalnego fotografa z wieloletnim doświadczeniem w fotografii bielizny :)we współpracy z modelkami i stylistami , nie sądzę że im coś nie wyszło przy tworzeniu tej kolekcji.

pozdrawiam i proszę śledzić zdjęcia ze strony może coś jeszcze Pani zauważy

z pozdrowieniami Mirek Szter

Mirek Szter:
Witam

Samozwańczy krytyk i specjalista może konkurencja :)

Użytkowniczka biustonoszy po prostu.
, widzę że Pani przejrzała naszą kolekcję ze strony .

A jaki pożytek wyciągnął Pan z tych spostrzeżeń, że mi Pan dziękuje?
Czytając na naszej stronie wstęp zapewne doczytała się Pani że to dopiero początek działalności LeCharme ,

Nie mam czasu na czytanie, za przeproszeniem, pierdół. Interesuje mnie wyłącznie to, czy firma ma mi do zaoferowania konkretny produkt. Nie znalazłam natomiast na podanej stronie tak istotnej i podstawowej informacji jak tabela rozmiarów.
nie spodziewajmy się cudów na sam początek i jak w naszym przypadku unikatowych rozmiarów bielizny.

Ależ ja nie oczekuję, żadnych cudów, a bardzo popularnych rozmiarów jak np. brytyjskie 32GG.
Jednakże nasi specjaliści badając rynek określili startową kolekcję , która będzie systematycznie poszerzana o szereg następnych wzorów i rozmiarów.

Ciekawe, jak wyglądały te badania.
HHmmm zdjęcia ---- zjęcia robione przez profesjonalnego fotografa z wieloletnim doświadczeniem w fotografii bielizny :)we współpracy z modelkami i stylistami , nie sądzę że im coś nie wyszło przy tworzeniu tej kolekcji.

Ja też nie sądzę, że im coś nie wyszło, bo... WIEM, że im nie wyszło. Fotograf, modelka (odwiecznie wciskana w za małe miski) i stylista to nie są specjaliści od doboru rozmiaru biustonosza. Tym zajmuje się brafitterka. Macie Państwo w firmie kogoś takiego?

Tylko po co? Żeby Pan znowu napisał: "nie sądzę"?

Również pozdrawiam i życzę powodzenia w biznesie.Małgorzata S. edytował(a) ten post dnia 07.10.09 o godzinie 20:49

konto usunięte

.Aleksandra Grabarczyk-Jedynak edytował(a) ten post dnia 28.02.10 o godzinie 18:50

Aleksandra G.:
mojego 65G również brak :)
więc również LeCharme podziękuję
ale będzie
:)

Małgorzata S.:
Mirek Szter:
Witam

Samozwańczy krytyk i specjalista może konkurencja :)

Użytkowniczka biustonoszy po prostu.
, widzę że Pani przejrzała naszą kolekcję ze strony .

A jaki pożytek wyciągnął Pan z tych spostrzeżeń, że mi Pan dziękuje?
Dziękuję za zainteresowanie
---- jaki pożytek to już tajemnica
Czytając na naszej stronie wstęp zapewne doczytała się Pani że to dopiero początek działalności LeCharme ,

Nie mam czasu na czytanie, za przeproszeniem, pierdół

-- od pierdółki się zaczyna.
Interesuje mnie wyłącznie to, czy firma ma mi do zaoferowania konkretny produkt. Nie znalazłam natomiast na podanej stronie tak

---tak jak pisałem jest to początek działalności firmy i oczywiście nie ma wszystkich rozmiarów , czy ma Pani taki sklep w swoim mieście gdzie od reki można zakupić Pani rozmiar

istotnej i podstawowej informacji jak tabela rozmiarów.

--- tak to jest za co mogę podziękować istotnie nie ma tabeli rozmiarów , firma podeszła do tego że każda kobieta zna swój rozmiar i nie umieściła tabeli rozmiarów
poruszę ten temat na następnym spotkaniu firmy
nie spodziewajmy się cudów na sam początek i jak w naszym przypadku unikatowych rozmiarów bielizny.

Ależ ja nie oczekuję, żadnych cudów, a bardzo popularnych rozmiarów jak np. brytyjskie 32GG.

---70GG
postaramy się umieścić taki rozmiar w naszej ofercie

Ciekawe, jak wyglądały te badania.

Ja też nie sądzę, że im coś nie wyszło, bo... WIEM, że im nie wyszło. Fotograf, modelka (odwiecznie wciskana w za małe miski) i stylista to nie są specjaliści od doboru rozmiaru biustonosza. Tym zajmuje się brafitterka. Macie Państwo w firmie kogoś takiego?

Tylko po co? Żeby Pan znowu napisał: "nie sądzę"?

Również pozdrawiam i życzę powodzenia w biznesie.Małgorzata S. edytował(a) ten post dnia 07.10.09 o godzinie 20:49

konto usunięte

Mało tam macie do wyboru, a nawigacja po stronie jest koszmarna.
Pięć minut i mam ochotę na ALT+F4 :)

Tak jak napisałem wyżej jest to początek ,

i także w dziedzinie IT strona jest testowana jeszcze przez cały czas
jest jeszcze ulepszana .
Zapraszam za miesięc

PZDr

Mirek Szter:
Tajemnicą pozostaną więc także moje dalsze spostrzeżenia i uwagi.
czy ma Pani taki sklep w swoim mieście gdzie od reki można zakupić Pani rozmiar

Mam do takiego sklepu ledwie godzinę drogi. Wiele polskich sklepów internetowych również oferuje pełną rozmiarówkę, nawet nie muszę wychodzić z domu.
--- tak to jest za co mogę podziękować istotnie nie ma tabeli rozmiarów , firma podeszła do tego że każda kobieta zna swój rozmiar i nie umieściła tabeli rozmiarów

Buehehe :D Przezabawne :D Takie tłumaczenie miałoby sens, gdyby wszystkie firmy stosowały jedną rozmiarówkę, a tak nie jest.

---70GG

A to zależy jaką macie rozmiarówkę, bo jeśli tą, która jest najczęściej spotykana w Polsce, to 70GG będzie za luźne pod biustem i za małe w miskach. Coś jak u tej wspomnianej wcześniej modelki na zdjęciu.

To jak z tą brafitterką? Jest? Nie ma?

Ach, prawda. Każda kobieta zna swój rozmiar - na co komu brafitterka? ;)Małgorzata S. edytował(a) ten post dnia 11.10.09 o godzinie 09:58

Małgorzata S.:
Mirek Szter:
Tajemnicą pozostaną więc także moje dalsze spostrzeżenia i uwagi.

:))))))))))))))))))

---70GG

A to zależy jaką macie rozmiarówkę, bo jeśli tą, która jest najczęściej spotykana w Polsce, to 70GG będzie za luźne pod biustem i za małe w miskach

. Coś jak u tej wspomnianej
wcześniej modelki na zdjęciu.

--- same Panie chcecie lepiej wyglądać , upiększyć , powiększyć podnieść itd. dlatego same zakładacie za małe biustonosze w wiekszości przypaków

rozmiarówka będzie rozmiarówką polską bielizna nasza jest szyta w Polsce w przeciwieństwie do takich co Pani prawdopodobnie nosi uszytych w Chinach jak większość wyrobów ;)

To jak z tą brafitterką? Jest? Nie ma?

Podejrzewam że Pani mogłaby być zainteresowana tym stanowiskiem

Ach, prawda. Każda kobieta zna swój rozmiar - na co komu brafitterka? ;)

Brafitterka z naszej wspólnej wiedzy nie pracuje w fabryce tylko , na zasadach indywidualnych .
Do czego jest potrzebna , a no wiec do tego że drogie Panie ze wstydu czy też z braku umiejętności nie potraficie zmierzyć obwodu swego ciała w 95% przypadków.
Pani zalicza się do tych 5% zapwne , gratuluję .
;)

polecam film

http://www.youtube.com/watch?v=JHprRE-TXgY

PZDrMirek Szter edytował(a) ten post dnia 11.10.09 o godzinie 11:18

konto usunięte

.Marcin B. edytował(a) ten post dnia 11.10.09 o godzinie 21:14
Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

Panie Mirku, od początku dyskusji z Małgorzata strzela pan sobie w kolano, ale ostatnią wypowiedzią odstrzelił je Pan na dobre.
Jak Małgosia słusznie zauważyła, modelki na stronie mają fatalnie dobraną bieliznę. Jest to fakt i jako taki raczej nie podlega dyskusji. Nikt nie czepia się stylizacji, jakości zdjęć czy wyglądu modelek, to akurat kwestia gustu. Chwali się Pan planami wprowadzenia 70GG, krytykuje Pan kobiety, które nie potrafią się samodzielnie zmierzyć, podsuwa filmik na temat właściwego dobierania bielizny i jednocześnie uparcie nie zauważa, że na modelkach popełniono wszystkie możliwe stanikowe grzechy.
Nie rozumiem też, co miał oznaczać fragment o brafitterce. To prawda, taki ktoś pracuje indywidualnie z kobietami. Takiej pracy najwyraźniej zabrakło przed sesja zdjęciową, nie sądzi Pan?

Podsumowując: aby być fachowcem w danej dziedzinie, nie wystarczy popisywać się znajomością teorii. Zdjęcia, które promują Pańską działalność są zaprzeczeniem idei bra-fittingu. Miał pan okazję otrzymać garść bardzo cennych rad od osoby, która najwyraźniej wie o czym mówi. Zamiast z tego skorzystać, wdał się Pan w niepotrzebną przepychankę, tracąc zarówno grono potencjalnych klientek jak i szansę konstruktywną krytykę ze strony kompetentnej osoby.

Gratuluję profesjonalizmu.

konto usunięte

hihih.. a niektórym paniom, to się za fotkach "dziwnie" rączki pozawijały ;)))
Looooool xD

Joanna Tarnolicka:
Panie Mirku, od początku dyskusji z Małgorzata strzela pan sobie w kolano, ale ostatnią wypowiedzią odstrzelił je Pan na dobre.
Jak Małgosia słusznie zauważyła, modelki na stronie mają fatalnie dobraną bieliznę. Jest to fakt i jako taki raczej nie podlega dyskusji.

dyskusji wszystko podlega ;)każdy ma prawo zdania stylistką też być mogła pani ,z pewnymi kompleksami jak każda z pań w tym przypadku .
Panowie także mają swoje , jest to ludzkie wiadomo.

cytuję----
--- same Panie chcecie lepiej wyglądać , upiększyć , powiększyć podnieść itd. dlatego same zakładacie za małe biustonosze w większości przypadków

cytuję---http://vitalia.pl//forum11,41343,0_Czy_nosisz_stanik_d...

Odkryłam niedawno, że mam źle dobrany stanik. Chociaż mam bardzo małe piersi lubię nosić ładną bieliznę, która chociaż w minimalny sposób ładnie eksponuje moje piersi. Zawsze nosiłam 80A lub 75B, ale po dokładnym wymierzeniu okazało się że noszę 70C.

Trudno, znaleźć tak małe staniki (w obwodzie) w naszych sklepach. Ale warto szukać. Teraz jestem dumna ze swojego biustu.
Pani ekspedientka wmawiała mi, że powinnam mieć zupełnie inny stanik niż mi się wydaje. Nalegała bym przymierzyła takie rozmiary jak zawsze nosiłam. Ciekawa była jej mina, gdy się okazało, że to jednak ja miałam rację

sprzedawczyni była to TAKŻE PANI

cytuję---http://lobby.blox.pl/2009/03/Bedac-mloda-brafitterka.html

Jeśli z ogólnej liczby kobiet, z którymi miałam do czynienia na wszystkich dotychczasowych spotkaniach bra-fitrerskich, wyłączyłabym te, które miały związek z Lobby lub jedną z nielicznych profesjonalnych bra-fitterek w Polsce - żadna nie miała prawidłowo dobranego rozmiaru stanika. Potwierdziła się teoria, iż nagminne jest noszenie zbyt luźnych obwodów i zbyt małych miseczek.

myślałem że jest to mniej procent??? pani potwierdza nawet 100%

Tak

Nikt nie czepia się stylizacji, jakości
zdjęć czy wyglądu modelek, to akurat kwestia gustu.

TAK TAK ma pani tu rację

Chwali się
Pan planami wprowadzenia 70GG, krytykuje Pan kobiety, które nie potrafią się samodzielnie zmierzyć, podsuwa filmik na temat właściwego dobierania bielizny

Chwalę się że firma Le Charme wprowadzi kolejne rozmiary i wzory oczywiście , mało tego powinna w etapie rozwoju firmy to zrobić czego na pewno dokona .
Jak pisałem jest to startowa kolekcja :)

Film wyszukałem na internecie dla WIADOMOŚCI 100% PAŃ , a nie dla ich krytyki

Nie rozumiem też, co miał oznaczać fragment o brafitterce.

Była to propozycja współpracy w późniejszym czasie , zauważając że jest to profesjonalistka

To
prawda, taki ktoś pracuje indywidualnie z kobietami. Takiej pracy najwyraźniej zabrakło przed sesja zdjęciową, nie sądzi Pan?

Podsumowując: aby być fachowcem w danej dziedzinie, nie wystarczy popisywać się znajomością teorii.

:)
Nie napisałem że jestem fachowcem
Teoria są to fakty i wypowiedzi fachowców

Miał pan okazję otrzymać garść bardzo cennych
rad od osoby,

Za które podziękowałem

Zamiast z tego skorzystać,

Dalej korzystam :)

wdał się Pan w niepotrzebną przepychankę,
Tak lubię takie przepychanki mające na celu .........
eeeehhh patrząc po pani pracy powinna pani znać mój cel ;)

Gratuluję profesjonalizmu.

Dziękuję , i gratuluję również i Pani profesjonalizmowi:))))

Pozdrawiam
Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

Panie Mirku, pogrąża się Pan z każdym postem, ale teraz już rozumiem dlaczego. Pan kompletnie nie pojmuje idei właściwego rozmiaru!
"Same Panie chcecie lepiej wyglądać , upiększyć , powiększyć podnieść itd. dlatego same zakładacie za małe biustonosze w większości przypadków"
Proszę mi wyjaśnić, w jaki sposób za mały stanik ma podnosić, upiększać i POWIĘKSZAĆ? Trochę logiki, na litość! Przymały biustonosz spłaszcza, deformuje i szpeci. Kobiety wbijają się w takie wyłącznie dlatego, że nie mają pojęcia, jak powinna leżeć dobrze dobrana bielizna. A nawet jeśli mają, to asortyment oferowany przez większość sklepów bieliźniarskich pozostawia bardzo wiele do życzenia.

"Odkryłam niedawno, że mam źle dobrany stanik. Chociaż mam bardzo małe piersi lubię nosić ładną bieliznę, która chociaż w minimalny sposób ładnie eksponuje moje piersi. Zawsze nosiłam 80A lub 75B, ale po dokładnym wymierzeniu okazało się że noszę 70C."
Z powyższego cytatu wywnioskował Pan, że 70C jest mniejsze od 80A i tym samym pani wbiła się w za mały stanik? Bo chciała powiększyć swój niewielki biust? Dobre...

Zdecydował się Pan na prowadzenie działalności związanej z damską bielizną a nie zadał pan sobie trudu poznania trendów rozwoju rynku, na którym Pan działa, ani potrzeb potencjalnych klientek. Na każdym kroku wykazuje Pan ignorancję i niezrozumienie tematu.
Naprawdę dużo lepiej wyszedłby Pan na dokształceniu się i zgłębieniu tematu dobrego bra-fittingu.
Niestety widzę, że jest pan nieprzemakalny - woli trwać przy swoim i odwracać kota ogonem przy każdej okazji.

konto usunięte

Witam,

Przyznam szczerze, że jako kobieta dziwię się wypowiedziom obydwu Pań i całej tej zdaje się bezprzedmiotowej dyskusji.Tu nie chodzi o ocenę wizualną modelek i o to czy coś się "wylewa" i jest za szerokie.Istotne jest to aby mogły Panie być zadowolone z oferty. A żeby to zweryfikować należałoby przymierzyć wybrany stanik na sobie samej.Zapewniam, że firma jest na to przygotowana, dysponuje wzornikami zawierajacymi wszekie rozmiary dostępne w ofercie.Dystrybutorzy firmy Le Charme są szkoleni w zakresie doboru rozmiaru dla konkretnej osoby.Zgadzam się co do braku rozmiarówki na stronie, niebawem się ona pojawi.Odnoszę jednak wrażenie, że namiar czasu (bo sporo go tu Panie poświęciły na "odbijanie piłeczki") tudzież chęć bycia złośliwą wobec mężczyzny czyli Pana Mirka przesłania Paniom możliwość skorzystania z naprawdę wysokiej jakości naszych produktów.Poza tym to chyba ocena mężczyzn jest najepszym sprawdzianem naszego wyglądu.
Strona www jest tylko formą reklamy firmy Le Charme.My jako dystrybutorzy jesteśmy po to aby zaoszczędzić Paniom biegania po sklepach.Według mnie zależy Paniom bardziej na niekonstruktywnej krytyce niż na poważnym zainteresowaniu się naszą ofertą...
W przypadku chęci zakupu naszych produktów zapraszamy do kontaktu:)

Joanna Tarnolicka:
Panie Mirku, pogrąża się Pan z każdym postem, ale teraz już rozumiem dlaczego. Pan kompletnie nie pojmuje idei właściwego rozmiaru!
"Same Panie chcecie lepiej wyglądać , upiększyć , powiększyć podnieść itd. dlatego same zakładacie za małe biustonosze w większości przypadków"
Proszę mi wyjaśnić, w jaki sposób za mały stanik ma podnosić, upiększać i POWIĘKSZAĆ? Trochę logiki, na litość! Przymały biustonosz spłaszcza, deformuje i szpeci. Kobiety wbijają się w takie wyłącznie dlatego, że nie mają pojęcia, jak powinna leżeć dobrze dobrana bielizna. A nawet jeśli mają, to asortyment oferowany przez większość sklepów bieliźniarskich pozostawia bardzo wiele do życzenia.

"Odkryłam niedawno, że mam źle dobrany stanik. Chociaż mam bardzo małe piersi lubię nosić ładną bieliznę, która chociaż w minimalny sposób ładnie eksponuje moje piersi. Zawsze nosiłam 80A lub 75B, ale po dokładnym wymierzeniu okazało się że noszę 70C."
Z powyższego cytatu wywnioskował Pan, że 70C jest mniejsze od 80A i tym samym pani wbiła się w za mały stanik? Bo chciała powiększyć swój niewielki biust? Dobre...

Zdecydował się Pan na prowadzenie działalności związanej z damską bielizną a nie zadał pan sobie trudu poznania trendów rozwoju rynku, na którym Pan działa, ani potrzeb potencjalnych klientek. Na każdym kroku wykazuje Pan ignorancję i niezrozumienie tematu.
Naprawdę dużo lepiej wyszedłby Pan na dokształceniu się i zgłębieniu tematu dobrego bra-fittingu.
Niestety widzę, że jest pan nieprzemakalny - woli trwać przy swoim i odwracać kota ogonem przy każdej okazji.

Ależ Pani Joanno oczywiście będę trwał przy swoim , a raczej zostanę przy wypowiedzi pań znających się na temacie które też cytowałem .
Myślę że to pani czyta moje odpowiedzi do pani bez zrozumienia co czyta.
wytłumaczyłem już i myślę że dla wszystkich jest to zrozumiałe AAAAALEEEEEE :)
Kota ogonem po co , po prostu jest przytaczam twarde niezbite dowody ze stron KOBIECYCH

PZDr
Joanna T.

Joanna T. BDM, Pentacomp
Systemy
Informatyczne

Pani Marto, nie było moją intencja wyzłośliwianie się na Panu Mirku. Być może zbyt ostry ton moich wypowiedzi wynika stąd, że mam pewien obraz tego, jak sprzedawca powinien reagować na uwagi potencjalnych klientów. To po pierwsze. Po drugie, zdjęcia promujące produkt powinny być wizytówką firmy, nieprawdaż? Mam uwierzyć w kompetencje w zakresie doboru właściwego rozmiaru patrząc na modelki w za małych biustonoszach? Taki dysonans nie podnosi wiarygodności.
Na domiar wszystkiego Pan Mirek uparcie posługuje się cytatami nt. bra-fittingu utożsamiając go z dopasowywaniem za małych staników "bo kobiety to lubią". Otóż, Panie Mirosławie, kobieta, która przesiada się z 80A na 75D, ma ciaśniej pod biustem (stabilny obwód nie podjeżdżający pod łopatki) i WIĘKSZE miseczki (mieszczące całe piersi, nic nie wypływa, mostek przylega, piersi są idealnie rozdzielone).
Co do czasu, jaki poświęcam na tę dyskusję - chętnie przeznaczyłabym go na zapoznanie się z interesującą ofertą. Póki ko, Le Charme nie ma nic do zaoferowania mojemu biustowi ani w dziedzinie rozmiaru ani profesjonalnego bra-fittingu.
Mam jednak naiwne poczucie misji i łudzę się, że dzięki np. takim utarczkom uchronię choć jedną kobietę przed teoriami jakoby za mały stanik unosił i powiększał biust.

Joanna Tarnolicka:
Pani Marto, nie było moją intencja wyzłośliwianie się na Panu Mirku. Być może zbyt ostry ton moich wypowiedzi wynika stąd, że mam pewien obraz tego, jak sprzedawca powinien reagować na uwagi potencjalnych klientów. To po pierwsze. Po drugie, zdjęcia promujące produkt powinny być wizytówką firmy, nieprawdaż? Mam uwierzyć w kompetencje w zakresie doboru właściwego rozmiaru patrząc na modelki w za małych biustonoszach? Taki dysonans nie podnosi wiarygodności.
Na domiar wszystkiego Pan Mirek uparcie posługuje się cytatami nt. bra-fittingu utożsamiając go z dopasowywaniem za małych staników "bo kobiety to lubią". Otóż, Panie Mirosławie, kobieta, która przesiada się z 80A na 75D, ma ciaśniej pod biustem (stabilny obwód nie podjeżdżający pod łopatki) i WIĘKSZE miseczki (mieszczące całe piersi, nic nie wypływa, mostek przylega, piersi są idealnie rozdzielone).

Pani Joanno daje pani :))
dajemy tu przykład ewidentny że kobiety pochodzą z marsa a mężczyźni z wenus
od dawna nie opowiadam wp. bieliźnie i od dawna próbuję pokazać Pani że niestety same panie się nie znacie w 100% na bieliźnie

Pani Joanno oczywiście będę trwał przy swoim , a raczej zostanę przy wypowiedzi pań znających się na temacie które też cytowałem .
Myślę że to pani czyta moje odpowiedzi do pani bez zrozumienia co czyta.
wytłumaczyłem już i myślę że dla wszystkich jest to zrozumiałe AAAAALEEEEEE :)
Kota ogonem po co , po prostu przytaczam twarde niezbite dowody ze stron KOBIECYCH

PZDrMirek Szter edytował(a) ten post dnia 15.10.09 o godzinie 21:04

Następna dyskusja:

Wejdź do klubu Le charme

Wyślij zaproszenie do