Robert R.

Robert R. Doradca Klienta

Witam.

Chciałbym zaupić w formie prezentu pulsomter dla mojego brata z okazji urodzin. Sam używam Sigma PC-15 2009 i spełnia moje wszystkie wymagania jak na razie. Co możecie mi poradzić jako nowy zakup. Bez szaleństw typu Gramin Forerunner. Interesuje mnie to co w PC -15 plus parę innych rzeczy typu manager treningu pod usb do komputera, czujnik odległości biegania itp. Doradzcie mi coś do 300 zł. W grę wchodzi zakup internetowy allegro, ebay, itp. Proszę o sugestie.
Stanisław K.

Stanisław K. Technical Director,
R&D and Innovation
Technologies

Robert R.

Myślę że Garmin Forerunner 50 HR byłby idealny. Przede wszystkim ma to czego nie ma Sigma PC 15 czyli synchronizacji USB z komputerem i chyba tylko tym sie wyróżnia oraz marką. Dzięki za podpwiedź. :)
Jarek R.

Jarek R. Załatwiam drobne
czynności życiowe i
miewam terminy.

Mówiłem żebyś nie szalał :-)
Jarek R.

czynności życiowe i
miewam terminy.

właśnie bez szaleństw.
Robert Ruchlewicz:
Witam.

Chciałbym zaupić w formie prezentu pulsomter dla mojego brata z okazji urodzin. Sam używam Sigma PC-15 2009 i spełnia moje wszystkie wymagania jak na razie. Co możecie mi poradzić jako nowy zakup. Bez szaleństw typu Gramin Forerunner. Interesuje mnie to co w PC -15 plus parę innych rzeczy typu manager treningu pod usb do komputera, czujnik odległości biegania itp. Doradzcie mi coś do 300 zł. W grę wchodzi zakup internetowy allegro, ebay, itp. Proszę o sugestie.
Robert R.

Może być ? Forerunner 50 HR ?
JAROSŁAW RUCHLEWICZ:
właśnie bez szaleństw.
Robert Ruchlewicz:
Witam.

Jarek R.

czynności życiowe i
miewam terminy.

yaha.
Robert Ruchlewicz:
Może być ? Forerunner 50 HR ?
JAROSŁAW RUCHLEWICZ:
właśnie bez szaleństw.
Robert Ruchlewicz:
Witam.

Konrad G.

Konrad G. Export Sales Manager

Jesli masz kogos znajomego w US to wyjdzie znacznie taniej:

http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11304...

pzdr
Piotr Rozwadowski

Piotr Rozwadowski The difficult is
done at once; the
impossible takes a
lit...

Nie musisz miec znajomego w usa. Wchodzisz na ebay'a, wyszukujesz sobie pulsometr i masz na przyklad

http://cgi.ebay.com/NEW-GARMIN-FORERUNNER-50-USB-ANT-S...

Koszt z przesylka do Polski to cos kolo 81$. Obecnie kwota zwolniona z cla i podatku przy przesylkach z USA to niecale 200$ wiec to jedyne koszta.
Magda Sanchez

Magda Sanchez Trener Kulturystyki,
Trener Personalny,
Instruktor Fitnes...

SPAM!!! Po raz kolejny widzę uaktywnił się powyższy portal, no comments.
Jakub Pigóra

Jakub Pigóra Przewodnik na
trasach do Santiago
de Compostela, Ziemi
Św...

Pewnie kupiony, ale dorzucę 3 grosze.
Od Bożego Narodzenia jestem szczęśliwym posiadaczem Forerunnera 50HR i jako mój pierszy pulsometr- spisuje się wspaniale. Logiczny, wygodny. Nigdy nie przekłąmuje treningów. by wgrać trening do komputera nawet nie muszę zdejmować zegarka z ręki- robi to bezprzewodowo.
Za tą cenę (pięćdziesiąt kilka funtów na ebay) to chyba najlepszy wybór. Polecam!

konto usunięte

Magda Sanchez

Trener Personalny,
Instruktor Fitnes...

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, Karol.
Mianowicie, w mojej Sigmie, która jest eksploatowana mocno kilka razy w tygodniu, bateria starcza na kilka miesięcy. W modelu, który wskazałeś, widnieje informacja, że bateria styka na 20 godzin. Chyba, że w związku z masą tych wszystkich 'dodatków' typu GPS, być może szybciej się zużywa? Nie wiem.
Śmiem też wątpić (zjawisko znane z autopsji), aby głęboko pod wodą zegarek wychwycił puls, ale być może mylę się po raz kolejny i jest to jakiś mega innowacyjny produkt?
Pytam po prostu z ciekawości, bo często marketing to jedno, a życie potem weryfikuje te obietnice:)
Stanisław K.

Stanisław K. Technical Director,
R&D and Innovation
Technologies

Magda K.:
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, Karol.
Mianowicie, w mojej Sigmie, która jest eksploatowana mocno kilka razy w tygodniu, bateria starcza na kilka miesięcy. W modelu, który wskazałeś, widnieje informacja, że bateria styka na 20 godzin.
Garmin w swoich "wypasionych" modelach uzywa akumulatorow, ladowarka jest w zestawie.

Jak spisuje sie pod woda rzeczony Garmin nie wiem, stworzony z mysla o triathlonie Polar RCX5 zbiera dobre opinie.

Moge sie podpisac pod rekomendacja Forerunnera HR50 jako taniego i prostego pulsometru bez nadmiaru wodotryskow. W zestawie dostajemy tez oprogramowanie, ktore przydaje sie do analizy treningow. Jesli ktos nie potrzebuje GPS-u jest to opcja jak znalazl.

Minusem moze byc to, ze model zostal wycofany z produkcji (zastapil go HR60) oraz krotki zywot baterii. Mnie starczala na ok. 3 miesiace. Dla porownania Polar RS400, na ktorego sie przesiadlem, dziala na pierwszej baterii od stycznia tego roku.

Polar dysponuje tez, moim zdaniem, zdecydowanie lepszym oprogramowaniem do analizy treningow, tak wiec przed zakupem warto sie zastanowic na ile jest to dla nas istotne. Rozwiazeniem moze byc skorzystanie z oprogramowanie innego niz firmowe. Mozna znalezc calkiem ciekawe produkty firm 3-ch, w dodatku darmowe.

konto usunięte

Witam,

Mam prośbę chcę kupić pulsometr bo będzie to moje pierwsze urządzenie tego typu.
Co sądzicie o pulsometrze SIGMA SPORT PC-9 MAN ??

pozdrawiam
Aleksandra G.

Aleksandra G. lektor/tłumacz
języka angielskiego

Moja pytanie jest baaardzo nieprofesjonalne. Poszukuję pulsometru z timerem interwałowym. Takie połączenie pulsometru z Gymbossem.
Magda Sanchez

Trener Personalny,
Instruktor Fitnes...

Cześć Olu! Podobno POLAR RS100 ma taką funkcję. Jest o tym wzmianka w wątku poniżej:

http://www.goldenline.pl/forum/1414574/pulsometr-porad...

Wyślij zaproszenie do