konto usunięte
Temat: przyjaźń damsko-męska
wierzycie że jest możliwa? bez zabarwienia seksualnego?artykuł z WO
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53664,276...
konto usunięte
konto usunięte
Ania S.:z doświadczeń Magdy M.: nie miałam ani jednego bliskiego znajomego płci niepięknej, którego przyjaźń bez sexu by zaspokoiła
wierzycie że jest możliwa? bez zabarwienia seksualnego?
Sylwia
S.
Product Manager -
home.pl , MBA
konto usunięte
Sylwia
S.
Product Manager -
home.pl , MBA
Alina
K.
Administruję,
zarządzam, szkolę
Magdalena M.:
z doświadczeń Magdy M.: nie miałam ani jednego bliskiego znajomego płci niepięknej, którego przyjaźń bez sexu by zaspokoiłaZ uczciwości :) i wielu innych powodów. Znam i mam.
sex przyjaciółka to często partnerka, po co mają się godzić na "tylko" przyjaciółkę?:)
Remigiusz
Mielczarek
dziennikarz,
konferansjer,
specjalista ds. PR,
rzecznik p...
konto usunięte
Marzena
M.
Coraz mniej mnie
dziwi....
konto usunięte
konto usunięte
Marzenna Michalczak:dobre pytanie
Pzryjażń damsko-męska oczywiście jest możliwa, Pytanie co to jest zabarwienie seksualne ??? słowa ??? ,czyny ???
Mam przyjaciela od prawie 20 lat i jak sami sie śmiejemy jak byśmy nawet chcieli "skonsumować nasz związek " do nie można bo to już by było kazirodztwo :-))):)
Monika
L.
40 lat do emerytury
:)
Alina K.:
Nika B. Rise and fall
monika L.:tak jak ja
Alina K.:
,,> Z uczciwości :) i wielu innych powodów. Znam i mam.,,-skopiowałam bo mi się podoba to zdanie
znam i mam- kolega lat 32 przyjaźń od 4lat i nawet nam przez głowę nie przeszło żeby się ,,przespać,, :)i wszystko z nami dobrze po prostu nie ciągnie nas w ten sposób :)))
Beata
B.
właściciel, Beata
Brzezicka. Biuro
Brzeziccy
Ania S.:Zdecydowanie tak. Ja mam kilku bardzo dobrych kolegów, którzy o mnie mówią "przyjaciółka". Nawet jeden podatnik używa tego słowa, jak mówi o mnie, podczas kiedy ja "przyjacielem" mogłabym nazwać tylko dwóch...
w zasadzie pewnie jest tak że różne osoby różnie to definiują, dla jednych słowa to jeszcze nic, podczas gdy dla innych już mają znaczenie
Nika B. Rise and fall
Beata Brzezicka:No właśnie dlatego taka przyjaźń istnieje!ja np wolę mieć przyjaciół facetów niż kobiety
Ania S.:Zdecydowanie tak. Ja mam kilku bardzo dobrych kolegów, którzy o mnie mówią "przyjaciółka". Nawet jeden podatnik używa tego słowa, jak mówi o mnie, podczas kiedy ja "przyjacielem" mogłabym nazwać tylko dwóch...
w zasadzie pewnie jest tak że różne osoby różnie to definiują, dla jednych słowa to jeszcze nic, podczas gdy dla innych już mają znaczenie
Są to bardzo długoletnie znajomości i sprawdzone zarówno w najdramatyczniejszych, jak i wesołych przypadkach życiowych. Na przyjaciela mogę liczyć nawet w środku nocy i o nic nie będzie pytał tylko pomoże. Nawet przez myśl nam nie przeszedł nigdy seks.
konto usunięte
Alina K.:nio a ze mną nie chcą się przyjaźnić:(Magdalena M.:Z uczciwości :) i wielu innych powodów. Znam i mam.
z doświadczeń Magdy M.: nie miałam ani jednego bliskiego znajomego płci niepięknej, którego przyjaźń bez sexu by zaspokoiła
sex przyjaciółka to często partnerka, po co mają się godzić na "tylko" przyjaciółkę?:)
Nika B. Rise and fall
Magdalena M.:czemu nie chcą??
Alina K.:nio a ze mną nie chcą się przyjaźnić:(Magdalena M.:Z uczciwości :) i wielu innych powodów. Znam i mam.
z doświadczeń Magdy M.: nie miałam ani jednego bliskiego znajomego płci niepięknej, którego przyjaźń bez sexu by zaspokoiła
poszukam wśród geyów, O!!
konto usunięte
bo kobiety sa zazdrosne zawistne i plotkary ;)))No właśnie dlatego taka przyjaźń istnieje!ja np wolę mieć przyjaciół facetów niż kobietyNa przyjaciela mogę liczyć nawet w środku nocy i o nic niebędzie pytał tylko pomoże. Nawet przez myśl nam nie przeszedł nigdy seks.
Beata
B.
właściciel, Beata
Brzezicka. Biuro
Brzeziccy
Nika B.:A ja nie wiem co bym wolała...tak mi się ułozyło, że żeńskie przyjaźnie nie prztrwały próby czasu a męskie tak, chociaż lubię przyjaźnić się z kobietami.
No właśnie dlatego taka przyjaźń istnieje!ja np wolę mieć przyjaciół facetów niż kobiety
Marek
Biernacki
innamorato nella
vita ***
Następna dyskusja: