Radek
P.
Pharmaceutical
packaging
development and
market development
Krzysztof
Słota
Umysł człowieka jest
jak spadochron-
zamknięty nie działa
konto usunięte
+ 14 km
= 147 552 km
Mariusz
M.
"Czasem nie wolno
odpuścić i stać z
boku. Bo w życiu są
s...
Było super ! Niemal całą trasę przebiegliśmy razem z Olą i naszymi "łamaczami czwórek" Joasią oraz Danielem.
Wielkie gratulacje dla nich za super postawę i końcowy sukces ;-)
Ja przy okazji przestestowałem buty i garmina i jestem baaardzo zadowolony;)
Również przy okazji mam dzisiaj zakwasy w miejscach ,w których do tej pory ich nie miałem;-)
Na początku Hania "zafundowała " mi dodatkowy trening siłowy , najpierw się gdzieś zgubiła przy starcie,a że dała mi swoją butelkę wody,którą miałem jej dać na starcie,to....biegłem z nią do 10km z nadzieją, że ją dogonimy,ale nie było szans - harpaganka;) więc biegłem z dwiema butelkami wody przez niemal całą trasę , jedna moja jedna Asi i dzisiaj zakwasy w łopatkach czuję solidne;)
A drugi to ból szyi, przez tego łobuza Asię ;-) na ostatnich 4 km tyle się razy za nią ogladałem,gdzie się podziewa, że jeszcze do teraz czuję szyję ;) hehehehe
Ale i tak nie żałuję ani sekundy wczorajszego biegu:)
Wielkie podziękowania dla Kasi za mega zaangażowanie i wielką pozytywną energię !
Kasiu zrobię wszystko, żeby w przyszłym roku kibicować Ci podczas triathlonu !
Gratulacje dla naszej Hani - trzymie poziom i zapelnia pokój pucharami w zastraszającym tempie!
Gratulację równiez dla Dominika, który mimo problemów z nogą ,dzielnie walczył do końca i dla super hero - Natali za bieganie seryjne z pełnym uśmiechem i radością na twarzy :)
a co do cyferek to jest = 147 594 km
Joasia
L.
Starszy Inspektor,
Ośrodek Pomocy
Społecznej
Mariusz M.:
+ 42km , Poznań Maraton , razem z króliczkiem w roli zająca również.
Było super ! Niemal całą trasę przebiegliśmy razem z Olą i naszymi "łamaczami czwórek" Joasią oraz Danielem.
Wielkie gratulacje dla nich za super postawę i końcowy sukces ;-)
Ja przy okazji przestestowałem buty i garmina i jestem baaardzo zadowolony;)
Również przy okazji mam dzisiaj zakwasy w miejscach ,w których do tej pory ich nie miałem;-)
Na początku Hania "zafundowała " mi dodatkowy trening siłowy , najpierw się gdzieś zgubiła przy starcie,a że dała mi swoją butelkę wody,którą miałem jej dać na starcie,to....biegłem z nią do 10km z nadzieją, że ją dogonimy,ale nie było szans - harpaganka;) więc biegłem z dwiema butelkami wody przez niemal całą trasę , jedna moja jedna Asi i dzisiaj zakwasy w łopatkach czuję solidne;)
A drugi to ból szyi, przez tego łobuza Asię ;-) na ostatnich 4 km tyle się razy za nią ogladałem,gdzie się podziewa, że jeszcze do teraz czuję szyję ;) hehehehe
Ale i tak nie żałuję ani sekundy wczorajszego biegu:)
Wielkie podziękowania dla Kasi za mega zaangażowanie i wielką pozytywną energię !
Kasiu zrobię wszystko, żeby w przyszłym roku kibicować Ci podczas triathlonu !
Gratulacje dla naszej Hani - trzymie poziom i zapelnia pokój pucharami w zastraszającym tempie!
Gratulację równiez dla Dominika, który mimo problemów z nogą ,dzielnie walczył do końca i dla super hero - Natali za bieganie seryjne z pełnym uśmiechem i radością na twarzy :)
a co do cyferek to jest = 147 594 km
hahaha Ty wiesz, ze ja wczoraj jak wracaliśmy do W-wy mówiłam Oli i Marcinowi że dzisiaj to Cie szyja będzie bolała bo ostatnie 4 km mnie tak pilnowałeś, ze cały czas się oglądałeś. Sorki ;) A tak w ogóle to z tych 4 km, 3 km to najszybsze chyba z całego biegu. Niestety ten km gdzie sporo było po bruku mnie trochę wybił z rytmu. I jeszcze raz wielkie dzięki! :)
Dla liczących 147 594 km
Łukasz G. CIP Manager
+ 3 km na biezni + silownia = 147 597 km
Mariusz
M.
"Czasem nie wolno
odpuścić i stać z
boku. Bo w życiu są
s...
Joasia L.:
hahaha Ty wiesz, ze ja wczoraj jak wracaliśmy do W-wy mówiłam Oli i Marcinowi że dzisiaj to Cie szyja będzie bolała bo ostatnie 4 km mnie tak pilnowałeś, ze cały czas się oglądałeś. Sorki ;) A tak w ogóle to z tych 4 km, 3 km to najszybsze chyba z całego biegu. Niestety ten km gdzie sporo było po bruku mnie trochę wybił z rytmu. I jeszcze raz wielkie dzięki! :)
Dla liczących 147 594 km
szyja da rady :) oczywiście, że było szybciej :) 40ty - 5:09 a 41ty - 5;12 , w końcu nie na darmo kręciłem tą szyją jak widać :)
http://connect.garmin.com/activity/390625350
konto usunięte
Ania
Gasińska
Osti-hotele
Senacki****/Kossak**
**
Łukasz G. CIP Manager
Aleksandra
M.
Specjalista ds.
testów
Przemysław
N.
starszy inspektor,
Administracja
Państwowa
Adam
K.
PH / DT a mimo to
ISTOTA LUDZKA [+48
602 678 250]
= 147 641 km
Ania
Gasińska
Osti-hotele
Senacki****/Kossak**
**
konto usunięte
Polećcie mi jakiś fajny bieg na 10 km bo PB musi wreszcie paść!
= 147 661 km
Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja
+6+7+10 = 23
= in total 147 684 km
pozdrowienia z zadupia w Gruzji, godzine my tu mamy 21.18, hej!
Krzysztof
Słota
Umysł człowieka jest
jak spadochron-
zamknięty nie działa
Sylwia, skoro to "zadupie", to chyba piękne, naturalne tereny do biegania;)
Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja
Krzysztof S.:
+ 15 km = 147 699 km
Sylwia, skoro to "zadupie", to chyba piękne, naturalne tereny do biegania;)
ki! ;)
Artur
K.
Gdy wieje wiatr
zmian, jedni szukają
schronienia, inni
bu...
konto usunięte