Radek P.

Radek P. Pharmaceutical
packaging
development and
market development

+10+10+5+42=67km

= 147 523km
Krzysztof Słota

Krzysztof Słota Umysł człowieka jest
jak spadochron-
zamknięty nie działa

+ 15 km = 147 538 KM

konto usunięte

patrzę do góry...no, wiecie chłopaki a tak można ;-) same dodawanie , eheh
+ 14 km
= 147 552 km
Mariusz M.

Mariusz M. "Czasem nie wolno
odpuścić i stać z
boku. Bo w życiu są
s...

+ 42km , Poznań Maraton , razem z króliczkiem w roli zająca również.

Było super ! Niemal całą trasę przebiegliśmy razem z Olą i naszymi "łamaczami czwórek" Joasią oraz Danielem.

Wielkie gratulacje dla nich za super postawę i końcowy sukces ;-)
Ja przy okazji przestestowałem buty i garmina i jestem baaardzo zadowolony;)
Również przy okazji mam dzisiaj zakwasy w miejscach ,w których do tej pory ich nie miałem;-)

Na początku Hania "zafundowała " mi dodatkowy trening siłowy , najpierw się gdzieś zgubiła przy starcie,a że dała mi swoją butelkę wody,którą miałem jej dać na starcie,to....biegłem z nią do 10km z nadzieją, że ją dogonimy,ale nie było szans - harpaganka;) więc biegłem z dwiema butelkami wody przez niemal całą trasę , jedna moja jedna Asi i dzisiaj zakwasy w łopatkach czuję solidne;)

A drugi to ból szyi, przez tego łobuza Asię ;-) na ostatnich 4 km tyle się razy za nią ogladałem,gdzie się podziewa, że jeszcze do teraz czuję szyję ;) hehehehe

Ale i tak nie żałuję ani sekundy wczorajszego biegu:)

Wielkie podziękowania dla Kasi za mega zaangażowanie i wielką pozytywną energię !
Kasiu zrobię wszystko, żeby w przyszłym roku kibicować Ci podczas triathlonu !

Gratulacje dla naszej Hani - trzymie poziom i zapelnia pokój pucharami w zastraszającym tempie!
Gratulację równiez dla Dominika, który mimo problemów z nogą ,dzielnie walczył do końca i dla super hero - Natali za bieganie seryjne z pełnym uśmiechem i radością na twarzy :)

a co do cyferek to jest = 147 594 km
Joasia L.

Joasia L. Starszy Inspektor,
Ośrodek Pomocy
Społecznej

Mariusz M.:
+ 42km , Poznań Maraton , razem z króliczkiem w roli zająca również.

Było super ! Niemal całą trasę przebiegliśmy razem z Olą i naszymi "łamaczami czwórek" Joasią oraz Danielem.

Wielkie gratulacje dla nich za super postawę i końcowy sukces ;-)
Ja przy okazji przestestowałem buty i garmina i jestem baaardzo zadowolony;)
Również przy okazji mam dzisiaj zakwasy w miejscach ,w których do tej pory ich nie miałem;-)

Na początku Hania "zafundowała " mi dodatkowy trening siłowy , najpierw się gdzieś zgubiła przy starcie,a że dała mi swoją butelkę wody,którą miałem jej dać na starcie,to....biegłem z nią do 10km z nadzieją, że ją dogonimy,ale nie było szans - harpaganka;) więc biegłem z dwiema butelkami wody przez niemal całą trasę , jedna moja jedna Asi i dzisiaj zakwasy w łopatkach czuję solidne;)

A drugi to ból szyi, przez tego łobuza Asię ;-) na ostatnich 4 km tyle się razy za nią ogladałem,gdzie się podziewa, że jeszcze do teraz czuję szyję ;) hehehehe

Ale i tak nie żałuję ani sekundy wczorajszego biegu:)

Wielkie podziękowania dla Kasi za mega zaangażowanie i wielką pozytywną energię !
Kasiu zrobię wszystko, żeby w przyszłym roku kibicować Ci podczas triathlonu !

Gratulacje dla naszej Hani - trzymie poziom i zapelnia pokój pucharami w zastraszającym tempie!
Gratulację równiez dla Dominika, który mimo problemów z nogą ,dzielnie walczył do końca i dla super hero - Natali za bieganie seryjne z pełnym uśmiechem i radością na twarzy :)

a co do cyferek to jest = 147 594 km

hahaha Ty wiesz, ze ja wczoraj jak wracaliśmy do W-wy mówiłam Oli i Marcinowi że dzisiaj to Cie szyja będzie bolała bo ostatnie 4 km mnie tak pilnowałeś, ze cały czas się oglądałeś. Sorki ;) A tak w ogóle to z tych 4 km, 3 km to najszybsze chyba z całego biegu. Niestety ten km gdzie sporo było po bruku mnie trochę wybił z rytmu. I jeszcze raz wielkie dzięki! :)

Dla liczących 147 594 km
Łukasz G.

Łukasz G. CIP Manager

No to dorzuce straszna liczbe przy powyzszych maratonach :)
+ 3 km na biezni + silownia = 147 597 km
Mariusz M.

Mariusz M. "Czasem nie wolno
odpuścić i stać z
boku. Bo w życiu są
s...

Joasia L.:
hahaha Ty wiesz, ze ja wczoraj jak wracaliśmy do W-wy mówiłam Oli i Marcinowi że dzisiaj to Cie szyja będzie bolała bo ostatnie 4 km mnie tak pilnowałeś, ze cały czas się oglądałeś. Sorki ;) A tak w ogóle to z tych 4 km, 3 km to najszybsze chyba z całego biegu. Niestety ten km gdzie sporo było po bruku mnie trochę wybił z rytmu. I jeszcze raz wielkie dzięki! :)

Dla liczących 147 594 km

szyja da rady :) oczywiście, że było szybciej :) 40ty - 5:09 a 41ty - 5;12 , w końcu nie na darmo kręciłem tą szyją jak widać :)

http://connect.garmin.com/activity/390625350

konto usunięte

+10 = 147 607 km
Ania Gasińska

Ania Gasińska Osti-hotele
Senacki****/Kossak**
**

+ 9

= 147 616 km
Łukasz G.

Łukasz G. CIP Manager

+ 11km = 147 627 km
Aleksandra M.

Aleksandra M. Specjalista ds.
testów

+5 km - takie rozbieganko po Poznaniu :) ehhhh... kocham biegać :D

= 147 632
Przemysław N.

Przemysław N. starszy inspektor,
Administracja
Państwowa

+ 4 km, powolny powrót do zdrowia.

= 147 636 km
Adam K.

Adam K. PH / DT a mimo to
ISTOTA LUDZKA [+48
602 678 250]

+ 5
= 147 641 km
Ania Gasińska

Ania Gasińska Osti-hotele
Senacki****/Kossak**
**

+ 10 km

= 147 651 km

konto usunięte

5 km, powrót po przeziębieniu. Testowałem wydłużenie kroku. To się chyba nazywa kadencja:)

Polećcie mi jakiś fajny bieg na 10 km bo PB musi wreszcie paść!

= 147 661 km
Sylwia  Zajdel-Goleniows ka

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

dobry wieczór. siódemeczka, szósteczka i dzieciąteczka dzisiejsza, potem gruzińsko-polskie gotowanie :D

+6+7+10 = 23

= in total 147 684 km

pozdrowienia z zadupia w Gruzji, godzine my tu mamy 21.18, hej!
Krzysztof Słota

Krzysztof Słota Umysł człowieka jest
jak spadochron-
zamknięty nie działa

+ 15 km = 147 699 km
Sylwia, skoro to "zadupie", to chyba piękne, naturalne tereny do biegania;)
Sylwia  Zajdel-Goleniows ka

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

Krzysztof S.:
+ 15 km = 147 699 km
Sylwia, skoro to "zadupie", to chyba piękne, naturalne tereny do biegania;)

ki! ;)
Artur K.

Artur K. Gdy wieje wiatr
zmian, jedni szukają
schronienia, inni
bu...

Plus 12 km w tym 4 km interwał..

147 711

konto usunięte

+ 8

= 147 719

Wyślij zaproszenie do