konto usunięte
Temat: Który z suplementów na masę, wspomagający trening, pomóżcie.
Witam serdecznie, na siłowni cwiczę już od ponad roku - 3 razy w tygodniu. Do tego mam ułozoną dietę - 5, 6 posiłków dziennie. (Ten temat mam dość dobrze rozpracowany) 2 razy w tygodniu planuję biegac - mam wycwiczone dosc mocno mięsnie brzucha, chciałbym jednak je odsłonic i pozbyc się tłuszczyku. Niemniej moim najwiekszym problemem jest przybranie na masie, optymalne powiekszenie się :) Mam rzeźbe, ale chce być "większym" Do tej pory brałem Hi Tec Creatine powder - 1 cykl czyli 5 tygodni (powinno brać się 6, ale z przyczyn technicznych wyszło 5). Teraz mam miesięczny odpoczynek. Moje pytanie, czy dalej wrócic do tego monohydratu kreatyny czy zastąpic to czymś innym? Prosze o pomoc, zważywszy na fakt, że w sklepach z odżywkami z reguły trudno cokolwiek wybrać. Podobna sytuacja dotyczy mojego kumpla. On też brał tą kreatynkę tez ma ułozoną dietę, niestety waga jemu nie ruszyła. On ma 177cm waga 59 kg, ja 184 waga 72kg - skoczyłem z 67kg. Potrzebowałbym (potrzebowalibyśmy) czegoś mocniejszego ale i zdrowego. No i żeby nie było nagle efektu jojo, że się "spuchnie"Dzięki serdecznie za pomoc.