Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów filmowych,
p...
Agnieszka
R.
właściciel, Modista
- pracownia
krawiecka, Agnieszka
Rogo...
Temat: krawcowa!
ja umiem szyć, ale mieszkam w Białymstoku
Anna
S.
www.anna-stelmaszczy
k.com
znam swietna krawcowa pracuje w Teatrze Narodowym .Telefon do niej podam na priv.Jarek Rychta wlasciciel
osobistykrawiec.pl
Julita
Wudarczyk
stylistka,
konsultantka
kolorów, personal
shopper, trener...
krawiectwo damskie na specjalne okazje http://cloree.commoże nie najtańsze ale najwyższej jakości (Warszawa)
konto usunięte
Zatrudnię niebanalną krawcowąNasza firma zajmuje się szyciem zarówno współczesnych jak i teatralnych kreacji.
Miejsce zatrudnienia: Warszawa
kontakt:
Aleksandra Machalska
Margoteria Atelier
500 185 657
margoteria@margoteria.pl
Żanetta
Stępniak
Konstruktor odzieży,
krawcowa
Witam Zapraszam wszystkich z Łodzi do współpracy z zakresu krawiectwa. Prowadzę własną pracownię, realizuję przeróżne zamówienia. pozdrawiam
Lucyna
Z.
właściciel LUCY
LINE - Pracownia
Artystycznego
Projekto...
Agnieszka
K.
.właściwe miejsce i
czas.
Krawiectow wysokie.Odzież formalna o nieskazitelnej i bezkompromisowej jakości.
Garnitury, garsonki, koszule, suknie...
Doświadczenie: współpraca z Emmanuel Ungaro, Versace, Valentino, Gianfranco Ferre, Dormeuil.
Szeroki wybór szalechtnych materiałów.
Kontakt na pw.
Dorota Z. Redaktor Naczelna
Joasiu czy to oznacza, że masz lamówkarkę i fiszbinówkę? Poważnie??? :)! Jak tak to super, moje krawcowe oczywiście mogą mi odszyć wzory, ale tylko metodą "chałupniczą", nie mają takich maszyn. Jednak z doświadczenia wiem, że to na bieliźnie od razu widać, przynajmniej ja widzę :-/. Uratuj sytuację i powiedz, że masz! :)Pozdrawiam Cię serdecznie.
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów filmowych,
p...
Dorota Z.:Nie wiem do czego Ci potrzeba :) produkcji masowej u mnie nie zrobisz :) Bo masówkę szyją firmy, które u mnie zamawiają kolekcje.
Joasiu czy to oznacza, że masz lamówkarkę i fiszbinówkę? Poważnie??? :)! Jak tak to super, moje krawcowe oczywiście mogą mi odszyć wzory, ale tylko metodą "chałupniczą", nie mają takich maszyn. Jednak z doświadczenia wiem, że to na bieliźnie od razu widać, przynajmniej ja widzę :-/. Uratuj sytuację i powiedz, że masz! :)
Pozdrawiam Cię serdecznie.
U siebie odszywam wzory, lamownik to nie problem bo wystarczy oprzyrządowanie na stebnówkę zainstalować, dziewczyna, która szyje dla mnie prototypy ma w firmie, w której pracuje maszynę do wszywania tuneli (bo o to Ci chodzi???) ale sama nie posiadam tej maszyny na wyłączność :)
Dorota Z. Redaktor Naczelna
Masówkę? Kobieto, o co Ty mnie posądzasz! ;) Tak, chodzi mi o maszynę do wszywania tuneli :( Ech, chyba będę musiała odezwać się do zaprzyjaźnionych firm, choć oni niechętnie przerywają produkcję dla kilkunastu modeli...:-/
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów filmowych,
p...
No nie lubią... ale wiesz ile firm wszywa tunele stebnówką w produkcji??? Jak padają czasami nazwy firm i to takich większych to mi się włos jeży :DDDD ale do prototypów to wystarcza, chyba, że masz jakiegoś wyjątkowo wyczulonego klienta :)Dorota Z. Redaktor Naczelna
Joanna Misztela:
No nie lubią... ale wiesz ile firm wszywa tunele stebnówką w produkcji??? Jak padają czasami nazwy firm i to takich większych to mi się włos jeży :DDDD ale do prototypów to wystarcza, chyba, że masz jakiegoś wyjątkowo wyczulonego klienta :)
Klienta nie, to ja jestem taka wyczulona :D:D Ale masz rację, jak nie znajdę dobrego gorseciarza, zawsze zostaje stebnówka :) A co do firm, wierzę na słowo, choć nie mieści mi się w głowie jak przy produkcji masowej firmy nie mają choć jednej maszyny do tuneli! Ja się z takimi nie spotkałam, ale moje doświadczenie pewnie nie jest tak duże jak Twoje :D Gdyby Ci przyszło coś do głowy, daj znać!
Pozdrawiam i życzę Wam udanego wieczoru! :)
Marta Gajewska właściciel, Faddy
Witam!Jeśli jeszcze będzie potrzebna krawcowa w Krakowie to zapraszam na priv. Prowadzę małą szwalnie artystyczną w Krakowie i dobrych krawcowych mam nawet kilka :) i konstruktora też bardzo dobrego:) Pozdrawiam
Marta Gajewska
konto usunięte
Świetna krawcowa z 20-letnim doświadczeniem, uszyje wszystko.Polecam.
Tel. kontaktowy: 691394644, miejscowość: Mysłowice
Włodzimierz
Igielski
Marketing Department
Manager
Na niektórych "krawcach" można się nieźle naciąć. Ja sądzę, że warto poszukać kogoś kto podchodzi do szycia z pasją, o na przykład tutaj: Krawiectwo, moja pasja.
Anna
Ilczuk
Taniec dawny,
atrakcje historyczne
Firma Margoteria Atelier poszukuje do współpracy Krawcowej Niebanalnej, lubiącej wyzwania artystyczne, dla której szycie to nie tylko praca ale i przyjemność. Wymagana umiejętność samodzielnego wykonania wykroju i pracy z klientem (np. robienie przymiarek), terminowość.Firma zajmuje się szyciem odzieży współczesnej na miarę, męskiej i damskiej oraz wykonywaniem projektów artystycznych.
Zapewniamy w pracy dynamikę, możliwość samorozwoju, różnorodność w realizowanych projektach i sympatyczną atmosferę.
Praca na umowę o dzieło, w dogodnych dla obu stron godzinach pracy, niewymagany park maszynowy (możliwość pracy w pracowni Margoterii). Miejsce: Warszawa
Kontakt:
Małgorzata Rekosz-Piekarska
margoteria@margoteria.pl
Tel.0- 509-495-795
Lucyna
Z.
właściciel LUCY
LINE - Pracownia
Artystycznego
Projekto...
Malgorzata Kos:Zapraszam,
a znacie może kogoś kto by uszył W KRAKOWIE suknię ślubną w stylu candy anthony? lata 50 mi się marzą, ale nie chce, zeby wyszla "studniówkowa" tandeta.
Pracownia Lucy LineLucyna Z. edytował(a) ten post dnia 23.01.10 o godzinie 22:43
Marek
Kurek
specjalista
ds.trudnych
Helena Sidorkiewicz:Zapraszam w lutym (2010r) na stronę Sami Sobie. Jest w trakcie tworzenia i jej ideą jest właśnie propozycja kursów i szkoleń "wszelakich". Mam nadzieję, że sie uda.
Lucyna Z.:Poszlam we Wroclawju na wydzjal projektowanja wnetrz i wzornictwa bo nie bylo projektowanja i konstrukcji ubran i tak zucilam te studja i zajelam sie modo ,ale do dzis sama szje modeluje i kroje na wlasny rozmjar tylko, musze wreszcie sie nauczyc konstrukcji ogulnej czy ktos mnie nauczy tego?mieszkam we Wroclawju.Z Pozdrowienjami Helena.Helena Sidorkiewicz edytował(a) ten post dnia 20.11.09 o godzinie 12:59
Pracownia Lucy Line http://www.lucyline.com
Następna dyskusja: