konto usunięte
- 1
- 2
Agnieszka
Nadstawna
Trener &
Arteterapeuta &
Coach. Event
Planner.
Temat: gdzie na rower.....
Najbliższy rekreacyjny punkt wypadowy dla ursusiaków to Suchy Las k. Pecic. Ale tłumy niestety.
Dariusz
Dąbrowski
Szukasz inwestora?
Zadzwoń.
dla wytrwałych Puszcza Kampinoskapoza tym do SKM mozna wziąć rower i wtedy mozliwości sie zwiekszają
Anna
S.
Marketing &
Innovation
Professional
Dorota D.:
a więc, gdzie najlepiej jechac na rower - punkt startowy Tomcia Palucha :)
Hmmm...
widze ze nie tylko ja mam ten punkt startowy;-) od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka 2 kółek, zwiedzam ursus i wlochy ale... no wlasnie. ciezko ze sciezkami tutaj. Sprawdzalas moje okolice po drugiej stronie Alei: Opacz, komorow itp?
Pozdrawiam
Ania
konto usunięte
Hmmm...
widze ze nie tylko ja mam ten punkt startowy;-) od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka 2 kółek, zwiedzam ursus i wlochy ale... no wlasnie. ciezko ze sciezkami tutaj. Sprawdzalas moje okolice po drugiej stronie Alei: Opacz, komorow itp?
Pozdrawiam
Ania
jeszcze nie, narazie robie kółko do Sosnkowskiego, później daleko, nie wiem jaka to ulica są domki jednorodzinne i do zakładów ursus, factory, pkp włochy (ostatnio za pkp odkryłam fajny park, tylko niestety więcej tam meneli...:( ale park zadbady) i wracam ryżową :)
ale może w weekend się wybiorę :)Dorota D. edytował(a) ten post dnia 15.06.07 o godzinie 09:03
Izabela
Chojnacka-Naskrę
t
Trener, Konsultant,
Coach
Goraco polecam calodzienna wycieczke do Podkowy Lesnej- najpierw jedziemy do Pecic, potem kolo stawku, dalej wzdluz lasu przez Komorów, w Kaniach obiadek w stadninie Patataj (+przerwa dla dzieci na plac zabaw) i potem laskiem do Podkowy i z powrotem WKD Wiem, ze troche lakonicznie napisane. Dokladny opis trasy znajdziecie w przewsodniku rowerowym "okolice Warszawy".PS A Suchy Las k/Pecic to gdzie to?
konto usunięte
a macie takie trasy codzienne, ponieważ ja jeżdzę codziennie 1 - 1,5 godz, i najbardziej interesują mnie takie krótkie wyprawy, całodzienne suuuuper pomysł na weekend :)Suchu Las - jak się jedzie na Katowice, ale nie trasą - tylko jest taka droga "kanałami" (czytaj drogami osiedlowymi) przez Reguły - chyba :)
Izabela
Chojnacka-Naskrę
t
Trener, Konsultant,
Coach
hmm, codzienne...,moze nad stawy w Raszynie? (po naszej stronie AL. Krakowskich albo dalsze te obok Falent,to nie jest zbyt daleko
Dariusz
Dąbrowski
Szukasz inwestora?
Zadzwoń.
Suchy Las (nie mylic z ulicą w Ursusie ;) Regulską do Pęcic, przy dworku (rondo) w lewo, koło koscioła w Pęcicach, do skrzyżowania z drogą do Janek i prosto na Suchy Las (do Janek skret w lewo)Iza C.:
PS A Suchy Las k/Pecic to gdzie to?
konto usunięte
Dariusz D.:
Suchy Las (nie mylic z ulicą w Ursusie ;) Regulską do Pęcic, przy dworku (rondo) w lewo, koło koscioła w Pęcicach, do skrzyżowania z drogą do Janek i prosto na Suchy Las (do Janek skret w lewo)
no to dobrze mi się wydawało, że jakoś przez Reguły :)
a ile to jest km, jak się wybiorę żebym sobie dobrze siły rozłożyła :)
Beata
D.
Research Manager,
IQS and Quant Group
Sp. z o.o.
Polecam równoległą do torów PKP (żwirową)drogę URSUS-PIASTÓW-PRUSZKÓW-... itd. (gdy opadniesz z sił zawsze możesz powrócić pociągiem). W Pruszkowie odpocznij w parku (od stacji PKP dojedziesz do niego ulicą Kościuszki).
Anna
S.
Marketing &
Innovation
Professional
konto usunięte
Anna S.:
Dorota,
sama jazdzisz?;-))))))
niestety tak ;) mojego faceta nie moge wyciagnąć ....
Anna
S.
Marketing &
Innovation
Professional
ja tez jezdze sama wiec moze ktoregos pieknego dnia...?;-)konto usunięte
Anna S.:
ja tez jezdze sama wiec moze ktoregos pieknego dnia...?;-)
bardzo chętnie, możemy się umówić jakoś w przyszłym tyg np. :)
konto usunięte
no chyba se normalnie rovera kupię ;)
Sebastian
B.
Ludzie mówią:
"chwast", ja mówię:
"roślina, która
rośnie ...
a mi niedawno obrobili piwnicę i rower straciłem... [między innymi]konto usunięte
Sebastian Jarosław B.:
a mi niedawno obrobili piwnicę i rower straciłem... [między innymi]
mój narazie parkuję na balkonie z nadzieją że na 3 piętro chyba nie wejdą :)
Dariusz
Dąbrowski
Szukasz inwestora?
Zadzwoń.
Powstało coś takiego: Koncepcja rowerowa dla UrsusaAle co z realizacją? Na razie nie wiadomo ...
konto usunięte
dokładnie... z realizacją zawsze gorzej....- 1
- 2