konto usunięte
konto usunięte
Temat: Basen warty polecenia
nowa gdyniaozonowana woda dla mnie tylko to
i najlpeij poznym wieczorem bo mniej ludzi jest
Dorota
L.
Project Manager,
SAPA Components
Zdecydowanie Wodny Raj na ulicy Wiernej Rzeki - Teofilów. Duży basen sportowy, dwie zjeżdżalnie - jedna na zewnątrz. Niewielki basenik z ciepłą wodą.Kiedyś lubiłam też Nową Gdynię, skierowana jest główni do mieszkańców Radogoszcza i Bałut. Teraz odstraszają mnie tam ogromne kolejki w godzinach popołudniowych. Plusem są pozostałe atrakcje sportowe - korty tenisowe, squash, badminton.
konto usunięte
Dorota Czarnecka:kiedys wybralam sie na Nowa gdynie w niedziele kolo poludnia, wiecej tego bledu nie popelnie ...
Zdecydowanie Wodny Raj na ulicy Wiernej Rzeki - Teofilów. Duży basen sportowy, dwie zjeżdżalnie - jedna na zewnątrz. Niewielki basenik z ciepłą wodą.
Kiedyś lubiłam też Nową Gdynię, skierowana jest główni do mieszkańców Radogoszcza i Bałut. Teraz odstraszają mnie tam ogromne kolejki w godzinach popołudniowych. Plusem są pozostałe atrakcje sportowe - korty tenisowe, squash, badminton.
konto usunięte
Ja polecam Falę. Trzeba się jednak spieszyć, by mieć co opowiadać potomnym.
Dorota
L.
Project Manager,
SAPA Components
Marek Miller:
Ja polecam Falę. Trzeba się jednak spieszyć, by mieć co opowiadać potomnym.
moim zdaniem Fala jest stanowczo za droga. tym bardziej, że zimą nie ma tylu atrakcji co latem.
konto usunięte
Falę dla mnie dyskwalifikuje brak "prawdziwego" basenu pływackiego. Po godzinie trzaskania długości chętnie bym czasem został dłużej nacieszyć się dodatkowymi atrakcjami, ale dla samych dodatków się tam nie wybiorę.Stąd Nowa Gdynia, ewentualnie Wodny Raj, choć obydwa nie są idealne.
Tomasz Kaczanowski Ot, programista
Anna Patrycja Pawlicka:
nowa gdynia
ozonowana woda dla mnie tylko to
i najlpeij poznym wieczorem bo mniej ludzi jest
Fakt - Nowa Gdynia w Łodzi jest chyba najlepszym wyborem. W miarę dobra organizacja, dodatkowo nie trzeba durnych czepków, tylko, że faktycznie trzeba znaleźć czas, gdy mało ludzi tam jest...
Dorota
L.
Project Manager,
SAPA Components
Tomasz Kaczanowski:
dodatkowo nie trzeba durnych czepków
to akurat mi nie pasuje, szczególnie gdy kobietom długie włosy wypadają i potem się komuś do ciała przyklejają.
Tomasz Kaczanowski Ot, programista
Dorota Czarnecka:
Tomasz Kaczanowski:
dodatkowo nie trzeba durnych czepków
to akurat mi nie pasuje, szczególnie gdy kobietom długie włosy wypadają i potem się komuś do ciała przyklejają.
Tak jakby spod czepka wypaść nie mogły...
Tomasz
Cieślak
Kierownik Działu
Komunikacji
Wewnętrznej,
Rossmann SDP
Nowa Gdynia ale około godz. 22. ;)
Piotr
K.
Lekarz. W
przeszłości
kierownik projektów
IT i programista.
Ja lubię chodzić na basen WSInf (Angelika).Planuję jeszcze przetestować Wodny Raj.
Jeśli chodzi o Falę to w stosunku do tego co oferuje jest stanowczo za droga. Ogólnie to nawet nie wiem czy zasługuje na miano Aquaparku..
JA chodzę na basen UŁ, na Lumumbowie, 7:00 4-5 osób na basenie - bosko.Nowa Gdynia, ale tam mam dalekoMichał Jakubowski edytował(a) ten post dnia 29.01.09 o godzinie 20:48
Magdalena K. Training Coordinator
Nowa Gdynia na chill out - przynajmniej ja tak mam.Wodny Raj - trochę syf
Angelika - dobra opcja jeśli rzeczywiście chce się pływać - nie jest tłoczno. Czysto za to i cena chyba najniższa w Łodzi.
Fala chyba się nigdy nie przekonam żeby tam pójść - Ale nigdy nie mów nigdy.
konto usunięte
.....a czy jest jakis basen otwarty od 5 lub 6 rano tak by sie zmeczyc przed praca?Aleksandra Misiewicz Accenture
Z tego co wiem to od 6 chyba jest czynny basen Angelica na Rzgowskiej.Mariusz Sieńko Filmowiec i Fotograf
no to teraz pytanie ode mnie: czy znajdzie sie w Lodzi basen o dlugosci powyzej 25m? uprzedzajac zartownisiow: 26m mnie nie rajcuje ;) pozdrkonto usunięte
Chyba Wodny Raj :>Mariusz Sieńko Filmowiec i Fotograf
wodny raj ma 25m :) wlasnie chcialbym sie z niego przesiasc na cos innegokonto usunięte
Tak??? To przepraszam :)Ja powinnam raczej zapytac o dobrego nauczyciela do plywania :) Chociaz i tak jest to pozbawione sensu bo jestem zodiakalna Rybka :D