Monika S. ciągle szukam wyzwań
Temat: Rozbijanie butów
Pilnie potrzebny mi jest namiar na szewca, który zajmuje się również rozbijaniem butów skórzanych- konkretnie cholewek.Słyszałam o jakimś dobrym szewcu na Mielżyńskiego, może ktoś ma namiary?
Stanisław K. jack of all trades
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Katarzyna T. artystka
konto usunięte
Lilia
Łada
codziennypoznan.pl,
zastępca redaktora
naczelnego
konto usunięte
Tomasz Nowak:
CALY KANAL "POZNAN"...
ZAMYKA PANI WSZYSTKIE WATKI, KTORE NIE SA UMIESZCZANE W TEMACIE "SZUKAM", A SAMA NIE STOSUJE SIE DO USTALONYCH PRZEZ SIEBIE REGUL..
I JAK ZNAM ZYCIE TEN POST ROWNIEZ ZOSTANIE USUNIETY:)
Katarzyna T. artystka
Krzysztof K.:
Na Łazarzu jest dobry szewc na Głogowskiej przy budce Smorawińskiego i drugi na Kanałowej.
konto usunięte
konto usunięte
Katarzyna T.:Budka Smorawińskiego jest na rogu Głogowskiej i Strusia. Taki mały drewniany domek z logo BMW. Szewc jest w na ścianie kamienicy w stronę Górczyna.
Krzysztof K.:
Na Łazarzu jest dobry szewc na Głogowskiej przy budce Smorawińskiego i drugi na Kanałowej.
nie wiem o jaką budkę Smorawińskiego chodzi :/ ale Kanałową kojarzę :)
dzięki za info
(wciąż jeszcze nie załatwiłam sprawy i jak widać na obrazku, boso chodzę ;)
Katarzyna T. artystka
Krzysztof K.:
Budka Smorawińskiego jest na rogu Głogowskiej i Strusia. Taki mały drewniany domek z logo BMW. Szewc jest w na ścianie kamienicy w stronę Górczyna.
konto usunięte
Katarzyna T.:
:) chyba właśnie tam zaniosłam kozaczki :) jedne już naprawione, za drugimi muszę poczekać nieco.
mieszkasz też w okolicy? :)
Tomasz
Kasołka
Właściciel, Solid
Made
Krystian Krupa E-ITALIA
Agnieszka
B.
Żeby siedzieć i
czekać na księcia,
to trzeba mieć ojca
króla
Krystian Krupa:
na ROLNEJ jest dobry SZEWC I KALETNIK ( rozbija obuwie między innymi ) z moimi butami które juz miały wylądować w koszu zrobił tak ze ich nie poznałem - na prawdę POLECAM , solidny i jak na tego typu usługi tani gość
Anna J. ipsa sua melior fama
Następna dyskusja: