Mariola S. Property Manager
- 1
- 2
konto usunięte
Temat: selectours
Mariola Szlęzak:Pewnie już nieaktualne, ale może innym się przyda. Ja byłem w tym hotelu http://selectours.pl/Wycieczki/Maroko/Odyssee-Park.htm... i bardzo sobie chwalę. Miałem to czego potrzebowałem: atrakcje miasta i plaże. Świetne spacery, piękne widoki, jak ktoś lubi oczywiście miejskie klimaty. Hotel spoko, organizacja także bez większych zastrzeżeń, ogólnie 4+.
Ma gorącą prośbę, wybieram się z tym biurem na wycieczkę objazdową do Maroka, czy ktoś może był z nimi na takiej objazdówce i jakie opinie macie o tym biurze?? będę z góry wdzieczna za pomoc
konto usunięte
Ja byłam z tym biurem w Tunezji. Nie mam nic do zarzucenia.
Michał
K.
Specjalista Oracle
PL/SQL.
Ja tez bylem w Tunezji i mam do zarzucenia. Rezydentke. Beznadziejna , nieangażujaca sie, niestosujaca do własnych zapowiedzi, niepunktualna. Poza tym było ok ;)
Radosław
Zieliński
Z polecenia! Od 2007
roku. / NAZWY DLA
FIRM / NAMING
Michał Kobus:;)radosław zieliński edytował(a) ten post dnia 30.08.09 o godzinie 20:27
Ja tez bylem w Tunezji i mam do zarzucenia. Rezydentke. Beznadziejna , nieangażujaca sie, niestosujaca do własnych zapowiedzi, niepunktualna. Poza tym było ok
konto usunięte
Beata Rzepka:Beato jeśli można spytać gdzie dokładnie byłaś? Ja właśnei planuję kolejną wycieczkę, zdecydowałem się znów na selectours i chcę jechac do Tunezji do Monastyru. Zastanawiam się nad hotelem, mozesz coś polecić? Oczywiście jeśli byłaś w tej części kraju. Z góry dziękuję.
Ja byłam z tym biurem w Tunezji. Nie mam nic do zarzucenia.
konto usunięte
Byłam w Monastyrze właśnie :) W hotelu Esplanade - bardzo dobre położenie, wszędzie blisko. A tuż obok hotelu jest kawiarnia, gdzie chodziliśmy na mocną miętową herbatkę i shishę :) Dostawałam tam od barmana bukieciki jaśminu, a on dostawał od nas napiwki, bardzo miło :)Polecam, choć zdaję sobie sprawę, że ja nie mam wygórowanych wymagań, wszędzie mi się podoba gdzie jest ciepło i można odpocząć :)
Basia O. Witam!
Też byłam w Tunezji z tym biurem, nie było żadnych niespodzianek. Co prawda nie objazdówka ale korzystałam z wycieczek na miejscu organizowanych również przez sel.- było w porządku, zgodnie z planem. Do tego trafił nam się przemiły przewodnik tunezyjczyk który studiował w Polsce i ma żonę Polkę, także z dwóch punktów widzenia ukierunkowanie na turystów:)Basia O. edytował(a) ten post dnia 30.08.09 o godzinie 21:43konto usunięte
Beata Rzepka:Ha ale mam szczęście :) Bardzo fajne wspomnienie. Ja też nie jestem turystą z przerośniętym ego, który wymaga bóg wie czego, dlatego też znów będę jechał z tym samym biurem. A jak czytam, ze innym też się podobało i są zadowoleni to chcę jak najszybciej wyjechać :) Obejrzałem sobie ten hotel na fotkach i wygląda w porządku - wydaje się być wygodny. P.s. Kawiarnię na pewno sprawdzę!:)
Byłam w Monastyrze właśnie :) W hotelu Esplanade - bardzo dobre położenie, wszędzie blisko. A tuż obok hotelu jest kawiarnia, gdzie chodziliśmy na mocną miętową herbatkę i shishę :) Dostawałam tam od barmana bukieciki jaśminu, a on dostawał od nas napiwki, bardzo miło :)
Polecam, choć zdaję sobie sprawę, że ja nie mam wygórowanych wymagań, wszędzie mi się podoba gdzie jest ciepło i można odpocząć :)
konto usunięte
Basia O.:Ja także nie przepadam za objazdówkami, wolę samodzielne eksplorowanie terenu, czasami blisko zakwaterowania można znaleźć bardzo ciekawe miejsca. Basiu a do jakich miejsc dokładnie zawitałaś?
Też byłam w Tunezji z tym biurem, nie było żadnych niespodzianek. Co prawda nie objazdówka ale korzystałam z wycieczek na miejscu organizowanych również przez sel.- było w porządku, zgodnie z planem. Do tego trafił nam się przemiły przewodnik tunezyjczyk który studiował w Polsce i ma żonę Polkę, także z dwóch punktów widzenia ukierunkowanie na turystów:)Basia O. edytował(a) ten post dnia 30.08.09 o godzinie 21:43
Basia O. Witam!
Hm...No cóż mężczyźni są odważniejsi:)Również wolę swobodniejsze zwiedzanie (choć nie wszędzie bym się odważyła na własną ręką, chyba że przy dobrej "prywatnej obstawie"), można dużo więcej zobaczyć, przeżyć...Ale w Tunezji byłam z koleżanką dlatego mały wybór.
Hotel niedaleko Centrum Sousse, zwiedziłyśmy więc też okolice, Port El Kantaoui i obowiązkowo wycieczka na Saharę. Ciekawe wrażenia!
Basia O. Witam!
Tymon Sadzik:30.08.09 o godzinie 21:43[/edited]Ja także nie przepadam za objazdówkami, wolę samodzielne eksplorowanie terenu, czasami blisko zakwaterowania można znaleźć bardzo ciekawe miejsca. Basiu a do jakich miejsc dokładnie zawitałaś?
Hm...No cóż mężczyźni są odważniejsi:)Również wolę swobodniejsze zwiedzanie (choć nie wszędzie bym się odważyła na
własną ręką, chyba że przy dobrej "prywatnej obstawie"), można dużo więcej zobaczyć, przeżyć...
Ale w Tunezji byłam z koleżanką dlatego mały wybór.
Hotel niedaleko Centrum Sousse, zwiedziłyśmy więc też okolice, Port El Kantaoui i obowiązkowo wycieczka na Saharę. Ciekawe wrażenia!
konto usunięte
Basia O.:No ale chyba Tunezja nie jest aż tak nieprzyjazna dla kobiet? Czy "samotne" wycieczkowanie jest tam jakoś niebezpieczne? Chyba aż tak źle nie jest. No trzeba uważać, ale w sumie wszędzie trzeba, nawet w Paryżu czy Warszawie.
Tymon Sadzik:30.08.09 o godzinie 21:43[/edited]Ja także nie przepadam za objazdówkami, wolę samodzielne eksplorowanie terenu, czasami blisko zakwaterowania można znaleźć bardzo ciekawe miejsca. Basiu a do jakich miejsc dokładnie zawitałaś?
Hm...No cóż mężczyźni są odważniejsi:)Również wolę swobodniejsze zwiedzanie (choć nie wszędzie bym się odważyła na
własną ręką, chyba że przy dobrej "prywatnej obstawie"), można dużo więcej zobaczyć, przeżyć...
Basia O. Witam!
Tymon Sadzik:
Basia O.:No ale chyba Tunezja nie jest aż tak nieprzyjazna dla kobiet? Czy "samotne" wycieczkowanie jest tam jakoś niebezpieczne? Chyba aż tak źle nie jest. No trzeba uważać, ale w sumie wszędzie trzeba, nawet w Paryżu czy Warszawie.
Nie wręcz odwrotnie:)momentami nawet za bardzo przyjazna i dlatego:)
Tak na poważnie nie jest niebezpiecznie ale np. na pustynię lepiej wybrać się zorganizowaną grupą z pewnym przewodnikiem.
I koniecznie przejażdżka jeepem!
konto usunięte
Basia O.:Chyba rozumiem co masz na myśli ;))) No to rzeczywiście może być szczęście w nieszczęściu :) A co do samej wycieczki na pustynię to aż tak odważny nie jestem by iść bez przewodnika. A możesz mi jeszcze powiedzieć a propos tych wycieczek organizowanych na miejscu przez Selectours, wspominałaś o tym w poście. Jakie atrakcje wchodzą w rachubę poza jeepem i pustynia?
Tymon Sadzik:
Nie wręcz odwrotnie:)momentami nawet za bardzo przyjazna i dlatego:)
Tak na poważnie nie jest niebezpiecznie ale np. na pustynię lepiej wybrać się zorganizowaną grupą z pewnym przewodnikiem.
I koniecznie przejażdżka jeepem!
Basia O. Witam!
Chyba rozumiem co masz na myśli ;))) No to rzeczywiście może być szczęście w nieszczęściu :) A co do samej wycieczki na pustynię to aż tak odważny nie jestem by iść bez przewodnika. A możesz mi jeszcze powiedzieć a propos tych wycieczek organizowanych na miejscu przez Selectours, wspominałaś o tym w poście. Jakie atrakcje wchodzą w rachubę poza jeepem i pustynia?
Dokładnie to co masz na myśli:)
Pozostałe wycieczki to typowe zwiedzanie zabytków, np. Tunis ale to zależy co lubisz.
W ofercie było jeszcze kilka miast do wyboru, noc tunezyjska z tradycyjną kolacją i tańcami, ale z pozostałych nie korzystałam.
Poza tym sporo możliwości sportów wodnych.
konto usunięte
Tymon Sadzik:
Dla mnie Tunezja jest spoko do podróżowania. Komunikacja jest bardzo dobrze zorganizowana, wsiadasz w pociąg, autobus, samochód i jedziesz.
W Egipcie nie podróżowałabym sama czy w towarzystwie innej kobiety miejskimi środkami transportu, a tutaj spokojnie można.
Na plaży bardziej zaczepiają niż na ulicy.Beata B. edytował(a) ten post dnia 04.09.09 o godzinie 09:04
konto usunięte
Basia O.:Pewnie się skuszę na wycieczki do miast i tę noc, tańce jak tańce, ale liczę na jakieś atrakcje podniebienia :) To już chyba wycieczkę mam zaplanowaną :) Dziękuję za informacje :)
Chyba rozumiem co masz na myśli ;))) No to rzeczywiście może być szczęście w nieszczęściu :) A co do samej wycieczki na pustynię to aż tak odważny nie jestem by iść bez przewodnika. A możesz mi jeszcze powiedzieć a propos tych wycieczek organizowanych na miejscu przez Selectours, wspominałaś o tym w poście. Jakie atrakcje wchodzą w rachubę poza jeepem i pustynia?
Dokładnie to co masz na myśli:)
Pozostałe wycieczki to typowe zwiedzanie zabytków, np. Tunis ale to zależy co lubisz.
W ofercie było jeszcze kilka miast do wyboru, noc tunezyjska z tradycyjną kolacją i tańcami, ale z pozostałych nie korzystałam.
Poza tym sporo możliwości sportów wodnych.
Jarek
M.
Student, Akademia
Górniczo-Hutnicza
im. Stanisława
Staszi...
Tymon Sadzik:Jedzenie pamiętam, że było fantastyczne! Tańce także ciekawe a miasta, myślę, że sprawdzisz ;) Ja polecam to biuro, byłem już 2 razy i nie mam nic poważnego do zarzucenia.
Pewnie się skuszę na wycieczki do miast i tę noc, tańce jak tańce, ale liczę na jakieś atrakcje podniebienia :) To już chyba wycieczkę mam zaplanowaną :) Dziękuję za informacje :)
konto usunięte
Jarek M.:Jedzenie rzeczywiście rewelacyjne!!! Smaczne, świeże i urozmaicone. Selectours w tym rejonie świata to chyba najlepsze w Polsce biuro. Ja bym nie miała oporów by z nimi znów jechać. Tym razem chyba padnie na Egipt, ale kto wie bo mają jeszvze kilka fajnych miejsc do zobaczenia.
Jedzenie pamiętam, że było fantastyczne! Tańce także ciekawe a miasta, myślę, że sprawdzisz ;) Ja polecam to biuro, byłem już 2 razy i nie mam nic poważnego do zarzucenia.
- 1
- 2
Następna dyskusja: