konto usunięte

Temat: Rasizm w Polsce okiem obcokrajowca

Beata K.:
Dorota R.:
Tak, teraz rozumiem . I jak tam sprawa przeciwko Kacprowi Hamilton ?
Jakieś postępy?
Dorota odpuść. Gotowa byłaś w łyżce wody mnie utopić bo JA POMAWIAM biednego trolla.
A potem dziwisz się, że ktoś źle reaguje.

zakładanie fikcyjnych profili na fizyce to była prawda.

ale ty pomawiasz mnie o rozne wymyślone przez ciebie rzeczy. radze zapoznać się ze słowem pomówienie.
nie umiesz sie powstrzymać.Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 11:12
Beata Konczarek

Beata Konczarek interesuje mnie
praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:

Ja pamiętam cos innego z grupy Fizyka co rzucało sie w oczy oprocz fikcyjnych profili , osobe ktora z tymi profilami wdawała sie w pyskowki dla jej chyba przyjemnosci - ale skoro tego nie ma to nie mam zamiaru pisać. potem ktos powie ze to ja wymyślałam.
Dorota z jednej strony piszesz, że JA rozpoczynałam jakieś gierki na Fizyce, choć jedyne o co "walczyłam" to o poprawne rozumienie praw fizyki, bo Kacper Hamilton czasem by udowodnić swoje racje gotow zaprzeczyć fizyce newtonowskiej.
Z drugiej piszesz że nie pamietasz.
No widzisz jak niesprawiedliwa jesteś? Napadasz na zwykłych ludzi i posądzasz o pomawianie trolli.
Albo nie wiesz co się dzieje dookoła Ciebie, albo jesteś tak wrogo nastawiona do zwykłych ludzi :(

znowu to samo: napadasz ?. itd.
Dorota! napadam? Wyjaśniam, bo chwilę wcześniej stwierdziłaś, że POMAWIAM trolla.
Dziewczyno jak mozna pomówić trolla, wobec którego toczyło się postępowanie prokuratorskie o skalting?

btw, to kto robi wokol siebie zła atmosfere a potem udaje ucisnioną i ppkrzywdzoną ?
No właśnie kto?
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
zakładanie fikcyjnych profili to była prawda.
ale pomawiasz mnie o wymyślone rożne rzeczy.
O jakie rzeczy wymyslone Cie pomawiam?
nie umiesz sie powstrzymać.
Tego nie wiem.

konto usunięte

Beata K.:
Dorota R.:
zakładanie fikcyjnych profili to była prawda.
ale pomawiasz mnie o wymyślone rożne rzeczy.
O jakie rzeczy wymyslone Cie pomawiam?
nie umiesz sie powstrzymać.
Tego nie wiem.

czytaj co piszesz. w kazdym twoim epitecie w moim kierunku jest pomawianie np gdy piszesz" napadasz" ,, nie mówiąc ze powołujesz się na moje rozmowy z kimś , jakich nigdy nie było.

Jestes oburzona na zakładanie fikcyjnych profili, ale sama z niefikcyjnego zachowujesz sie nie lepiej.

konto usunięte

Beata K.:
znowu to samo: napadasz ?. itd.
Dorota! napadam?
tam był dwukropek , cytowłam ciebie.

Wyjaśniam, bo chwilę wcześniej stwierdziłaś,
że POMAWIAM trolla.

Pomawiasz realna osobę, Kacpra Hamiltona, ktora wyslała ci list przecież ze to nie on i ze ktos skradł jego tozsamosc, sama go wklejałaś. dalczego ty ciagle piszesz Kacper Hamilton ?Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 11:10
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
.

Pomawiasz realna osobę, Kacpra Hamiltona,
Dorota, jaka realną osobę? Kobieto! Kacper Hamilton zyje sobie spokojnie w UK i mam z nim kontakt mailowy. Nie zna polskiego. Tu obecny Kacper Hamilton podszywa się pod jego (prwdziwego) tożsamość od kilku lat.
Co Ty kobieto chraznisz, ze ja kogos pomawiam. Napij się zimnej wody.
ktora wyslała ci list przecież ze to nie on i ze ktos skradł jego tozsamosc,
No właśnie ktos skradł tożsamość i ja pomawiam tego biednego trolla, który skradł tożsamość Kacprowi Hamiltonowi!!!!
Nie widzisz tego absurdu?
sama go wklejałaś. dalczego ty ciagle piszesz Kacper Hamilton ?
Dorota, gdzie go wkleiłam? Boże dziewczyno!
Kacper Hamilton- troll pisał wczoraj tu na tym forum.
Co ja miałam wklejac i gdzie?

konto usunięte

Beata K.:
Dorota R.:
.

Pomawiasz realna osobę, Kacpra Hamiltona,
Dorota, jaka realną osobę? Kobieto! Kacper Hamilton zyje sobie spokojnie w UK i mam z nim kontakt mailowy. Nie zna polskiego. Tu obecny Kacper Hamilton podszywa się pod jego (prwdziwego) tożsamość od kilku lat.
Co Ty kobieto chraznisz, ze ja kogos pomawiam. Napij się zimnej wody.
ktora wyslała ci list przecież ze to nie on i ze ktos skradł jego tozsamosc,
No właśnie ktos skradł tożsamość i ja pomawiam tego biednego trolla, który skradł tożsamość Kacprowi Hamiltonowi!!!!
Nie widzisz tego absurdu?
sama go wklejałaś. dalczego ty ciagle piszesz Kacper Hamilton ?
Dorota, gdzie go wkleiłam? Boże dziewczyno!
Kacper Hamilton- troll pisał wczoraj tu na tym forum.
Co ja miałam wklejac i gdzie?

ten list sama wkleiłaś. ja rozumiem ze chodzi ci o tego co sie poszywa, ale tak czesto uzywasz realnego imienie i nazwiska ze ktos moze przypisac całe zło realnej osobie. całe szczescie ze polskiego nie zna.Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 11:19

konto usunięte

Beata K.:
Dorota R.:

Ja pamiętam cos innego z grupy Fizyka co rzucało sie w oczy oprocz fikcyjnych profili , osobe ktora z tymi profilami wdawała sie w pyskowki dla jej chyba przyjemnosci - ale skoro tego nie ma to nie mam zamiaru pisać. potem ktos powie ze to ja wymyślałam.
Dorota z jednej strony piszesz, że JA rozpoczynałam jakieś gierki na Fizyce, choć jedyne o co "walczyłam" to o poprawne rozumienie praw fizyki, bo Kacper Hamilton czasem by udowodnić swoje racje gotow zaprzeczyć fizyce newtonowskiej.

No tak - inne zdanie niz twoje, to musiało skończyć sie tragicznie.Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 11:29
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
Beata K.:
ten list sama wkleiłaś.
jaki list, Dorota?
ja rozumiem ze chodzi ci o tego co sie poszywa, ale tak czesto uzywasz realnego imienie i nazwiska ze ktos moze przypisac całe zło realnej osobie. całe szczescie ze polskiego nie zna.
A jakiego imienia i nazwiska mam używać, skoro ten twór egzystuje tu od kilku lat jako KH?
I zakłada jeszcze inne profile? A Ty go bronisz, że ja go pomawiam?
Realna osoba za każdym razem jest informowana przeze mnie o ponownym pojawieniu sie trolla.
Wie co się dzieje. Jakie kroki podejmuje i on (prawdziwyKH) ze swej strony równiez zwraca się do GL.
Uwazasz, że może (powinien) pozwać mnie za cokolwiek w sytuacji kiedy to ja go informuje, że ktoś nadużywa jego tozsamości?
Chyba trochę przesadzasz.

konto usunięte

Beata K.:
Dorota R.:
Beata K.:
ten list sama wkleiłaś.
jaki list, Dorota?

tego prawdziwego Hamiltona list wszędzie wklejałaś i ty tego nie pamiętasz, pomawiasz innych o jakieś fazy w inteligencji,uzależnienia?
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
No tak - inne zdanie niz twoje, to musiało skończyć sie tragicznie.
Nie inne zdanie niż ja. Inne zdanie niż twierdzi fizyka.
To tak jakby ktoś twierdził, ze Past Perfect Continuous jest czasem przyszłym dokonanym. Bzdura, prawda?
A Ty próbujac wytłumaczyć jak jest w rzeczywistości, pomówiona byś była, ze jak ktoś ma inne zdanie to Ty go tępisz.
Bzdura , prawda?

Powsciagnij więc te swoje krzydzące komentarze.

konto usunięte

Beata K.:
Uwazasz, że może (powinien) pozwać mnie za cokolwiek w sytuacji kiedy to ja go informuje, że ktoś nadużywa jego tozsamości?
Chyba trochę przesadzasz.

ja nie pisałam ze on ma cie pozwać od razu,( znowu jakies chyba moje niewidzialne posty) zwaracam ci uwagę co do uzywania tego imienia i nazwiska tak czesto. ale dobrze wiedziec ze zdajesz sobie sprawe ze za pomówienia sie pozywa. Jestem zaskoczona. Nie wiedziałam ze to co robisz wobec mnie jest świadome w pełni.Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 11:47
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
Beata K.:
Dorota R.:
Beata K.:
ten list sama wkleiłaś.
jaki list, Dorota?

tego prawdziwego Hamiltona list wszędzie wklejałaś i ty tego nie pamiętasz, pomawiasz innych o jakieś fazy w inteligencji,uzależnienia?
List prawdziwego Hamiltona wklejałam?
Gdzie? Jeśli WSZĘDZIE to gdzie?

Jakie to ma znaczenie?

Jaki masz cel w obroniee trolla i deprecjacji osoby pokrzywdzonej?
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:

ja nie pisałam ze on ma cie pozwać od razu, zwaracam ci uwagę co do uzywania tego imienia i nazwiska tak czesto. ale dobrze wiedziec ze zdajesz sobie sprawe ze za pomówienia sie pozywa.Jestem zaskoczona.
Ten troll istnieje tu jako KH, nawet nie stara sie zmienić nazwy, bo wie ze jest rozpoznawalny.
A kto ma mnie pozwać, jak ja sama znalazłam KH i dzwoniłam do niego?
Od niego dowiedziałam się, że ten tutaj to troll.
To tak jakbym ja chciała pozwać panią X za to, ze informuje mnie że ktoś używa mojego imienia i nazwiska wypisując głupoty.
Co Ty tworzysz? Jakiś absurd.
Jestem zaskoczona.
A czym znowu jesteś zaskoczona?

konto usunięte

Beata K.:

nie, nie pochwalam zakładania fikcyjnych profili. znowu wymyślasz.

Czeslaw Kowalczyk

Wypowiedzi autora zostały ukryte. Pokaż autora
Dawid C.

Dawid C. In progress... Still
:)

Dorota R.:
Dawid C.:

Proszę pana, wiele razy panu tłumczyłam ze pan ze mną nie wymienia żadnych opinii i nie polemizuje,
A ja wiele razy Pani tłumaczyłem, że jak się ktoś publicznie wypowiada, to zawsze może spodziewać się komentarza - jak też to, że jak Pani wypisuje głupoty, to czasem naprawdę nie sposób nie zareagować.
Jeśli tak bardzo to Panią - wbrew temu co Pani twierdzi - boli, dotyka czy drażni, to wyjścia zawsze są dwa: albo myśleć nad tym co się wypisuje, albo wziąć zdrową poprawkę na to, że mogą pojawić się komentarze.
I jeśli Panią to faktycznie "nie boli" - to dla mnie prostą zasadą jest coś takiego, że jak wpisuję EOT, to zazwyczaj z daną osobą w danym temacie już nie dyskutuję.
najczesciej pisze pan w ogole w innym temacie niz ja. tworzy pan sobie swoje 'moje opinie', nie odnosi sie pan do moich postów - czyli czasem opinii na jakis temat .
A w życiu.
Zawsze dokładnie odnoszę się do Pani wypowiedzi - nic nie muszę sobie dopowiadać. Wystarczy poczytać wyżej.
Jesli pan tak musi to trudno. w kazdym razie proszę mieć świadomość ze ja się tym nie przejmuje i nie odbieram tego tak ze to pan ze mną dyskutuje. ot, rozmawia pan sobie z jakąś Dorotą. Widocznie nie ma innej Doroty akurat pod ręką, a pan lubi to imię. trudno.
Po przeczytaniu tego tekstu przyszedł mi na myśl tekst Wojciecha Pokory ze znanego filmu: "Oświadczam z całą stanowczością że to jest OSIOŁ!!!"
Beata Konczarek

praca wylacznie w
branzy opakowan

Dorota R.:
Beata K.:

A o czym cały czas piszesz?
1.Dlaczego pomawiam obecnego tu Kacpra Hamiltona? Pomawiam!!!! (twoje słowa)
http://www.goldenline.pl/forum/3400133/rasizm-w-polsce...
2.Czy nie boję się uzywać jego imienia i nazwiska bo cały czas to robię, a to może skonczyć się pozwem!!!
3.Że zamieszczałam jakiś list, gdzieś. Ale potem pytana, nawet nie sprecyzowałaś gdzie. Poza enigmatycznym WSZĘdzie.
4. Ze mówienie o prawach fizyki, w obowiązujących obecnie kanonach to zwykłe mobingowanie kogoś kto ma inne zdanie (nie jak fizyka) tylko jak ja.

To Dorota ustalmy jeszcze raz: co pochwalasz a co nie. Bo z Twoich wypowiedzi wcześniejszych wynika jasnoe, że nie pochwalasz mojego postępowania i oprotestowujesz wszystko co powyzej, w kontekście działania trolla.
A na koniec piszesz, że
A co wymyślam?Ten post został edytowany przez Autora dnia 05.01.14 o godzinie 12:08
Beata B.

Beata B. właściciel, Beata
Brzezicka. Biuro
Brzeziccy

Czeslaw K.:
Ja myślę, że sam sobie odpowiadasz, ale nie podoba Ci się ta odpowiedź. Widzę to w tym zestawieniu:

... Nikt nie bedzie bronil (rzekomo) pustej miski ...
wiec to samo pytanie, ktore zadalem juz Dorocie: CO (po co, za ile) tu jeszcze robicie? Jak ja widze gdzies wyraznie lepsze perspektywy, to zwijam manele i staram sie tam zakotwiczyc.

Otóż nieprawdą jest, że nikt nie będzie bronił swojego, choć prawdą jest, że niektóre "ja" do tego nie są zdolne.

I tu wkraczamy na inny poziom dyskusji: jest czym jest lepszy/gorszy egoizm narcystyczny, od egoizmu grupowego?

Sławomir K.:
Henryk M.:
Dobra...byłeś tam...bo napisałeś, ze ludziom żyje się godnie...
Jeśli o Białoruś chodzi to moja firma ma tam filię. Wiem co mówię
A ja znam człowieka, który zna człowieka, którego babcia zna bezpośrednio człowieka...który był...i widział...
Twoja moc argumentu znajomości realiów życia na Białorusi jest nie do odparcia...
No i proszę o Kubie...
No dobra, przyznaję się bez bicia, że jestem ignorantem w temacie Kuby. W przeciwieństwie do Białorusi nie mam zielonego pojęcia jak tam teraz jest.
Sławek...to jaki sens jest w tym, aby coś twierdzić stanowczo...jak jest wręcz odwrotnie...

Następna dyskusja:

Fala nienawiści w Polsce.

Wyślij zaproszenie do