konto usunięte
- 1
- 2
konto usunięte
Temat: Offtopy i temu podobne
ponieważ w tej chwili to my robimy bałagan w temacie, na wstępie poproszę moderatora tej grupy, by przeniósł powyższe posty do jakiegoś tematu off-topowego (tutaj jest taki temat porządkowy)myślę, że Emilka jest nie tylko niezwykle piękną, ale też inteligentną młodą damą i (czego mężczyźni często nie potrafią wychwycić - nie bez powodu kobiety od wieków różnymi sztuczkami wodziły ich za noski ;)) miała swój cel infantylizacji tematu. dlatego spytałam ją wprost o ten cel.
obawiam się, że mojego zapytania nie przyjęła jako otwarte drzwi - możliwość odpowiedzi we własnym imieniu (wolę, kiedy ludzie sami mogą wypowiedzieć się o tym, co myślą i do czego zmierzają) lecz jako atak na swoją osobę (ban). szkoda.
jeśli zechce poczytać wypowiedzi, zauważy, że panowie w temacie odpowiedzieli na jej pytania :) każdy - wg własnej wiedzy i przekonań lub dążeń do poznania.
życzę Emilce, by kształtowała się w takim kierunku, by stawać się (jest na początku drogi dorosłego życia :)) kobietą tak dobrą i mądrą, jak jest piękną :) wówczas zwojuje świat!
i może to Ona kiedyś odpowie nam na zadane pytania... może... :) Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:36 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
.Ten post został edytowany przez Autora dnia 21.08.15 o godzinie 11:01 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:38 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"konto usunięte
Emilja R.:
Jan O.:
A może się okazać tak Emilko ,iż jest szary i nieprzeźroczysty ....
Nie strasz!
A ja bym jednak wolała, żeby był różowy, wiesz? :-)
A może się tak okazać Emilko, iż Wszechświat jest różowy i pół-przezroczysty. Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.02.14 o godzinie 23:23 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:42 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
Emilja R.:
Jasiu kochany, a wiemy jak Wszechświat wygląda z zewnątrz?
To znaczy, co widać? Widać ciemność i gwiazdy? Czy nic nie widać z zewnatrz?
Jak to jest, Jasiu kochany? Bo nie potrafię sobie tego wyobrazić!
A ja bym jednak wolała, żeby był różowy, wiesz? :-)Emilko, jaki cel mają te infantylizacje? Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:44 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
Jureczku, a Ty co o tym myślisz, kochanie?
Jak Wszechświat wygląda z zewnątrz, to znaczy, co widać z zewnątrz?
konto usunięte
Jan O.:
A może się okazać tak Emilko ,iż jest szary i nieprzeźroczysty ....
Nie strasz!
A ja bym jednak wolała, żeby był różowy, wiesz? :-)Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.02.14 o godzinie 20:57 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:50 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
Jerzy C.:
Jureczku, a Ty co o tym myślisz, kochanie?
Jak Wszechświat wygląda z zewnątrz, to znaczy, co widać z zewnątrz?Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.02.14 o godzinie 20:50 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:50 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
Emilja R.:A może się okazać tak Emilko ,iż jest szary i nieprzeźroczysty .... Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 10:51 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
Jan O.:
Ale to już wiemy od 1998 roku..
To chyba niemożliwe, że jest taki szary i nieprzezroczysty?
konto usunięte
Jan O.:
Ale to już wiemy od 1998 roku..
To chyba niemożliwe, że Wszechświat jest taki szary i nieprzezroczysty?
Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.02.14 o godzinie 20:15 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 26.02.2014 o godzinie 12:58 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
Cześć chłopaki,mimo wszystko wróciłam do Was. :-)
Co robicie w ten weekend?
No to w końcu jak Wszechświat wygląda z zewnątrz? To znaczy, co widać? Widać ciemność i gwiazdy? Czy nic nie widać z zewnatrz?
Jan Mikołaj
K.
Hrabia herbu
Hilzen.Przez higienę
mózgu wystrzegam się
pr...
Joanna P.:>
ponieważ w tej chwili to my robimy bałagan w temacie, na wstępie poproszę moderatora tej grupy, by przeniósł powyższe posty do jakiegoś tematu off-topowego (tutaj jest taki temat porządkowy)
myślę, że Emilka jest nie tylko niezwykle piękną, ale też inteligentną młodą damą i (czego mężczyźni często nie potrafią wychwycić - nie bez powodu kobiety od wieków różnymi sztuczkami wodziły ich za noski ;)) miała swój cel infantylizacji tematu. dlatego spytałam ją wprost o ten cel.
Znaczy się Emilka jest przede wszystkim fałszywym profilem , który podaje się za znaną modelkę.
Nie wiem czemu GL toleruje takich oszołomów.
konto usunięte
Jan K.:
Znaczy się Emilka jest przede wszystkim fałszywym profilem , który podaje się za znaną modelkę.zajrzałam w google i - rzeczywiście... tm bardziej wygląda na to, że osoba podająca się postępuje świadomie. hmm.. po co? to już tylko może odpowiedzieć na to pytanie właśnie nasza ;) Emilka.
konto usunięte
Damian S. Bazinga!
Zbyszek M.:
Rafał F.:
Tu umieszczane będą wypowiedzi luźno związane z tematyką Grupy.
Zapraszam do dyskusji na temat: PROJEKT INFODYNAMIKA :
http://www.goldenline.pl/grupy/Zainteresowania/swiat-n...
Autorem tego Projektu jest swiatowej slawy fizyk z doktoratem.
Czyżby? W bazie danych OPI tego światowego fizyka nie ma ;)
http://www.nauka-polska.pl/dhtml/raportyWyszukiwanie/w...
konto usunięte
Damian S. Bazinga!
Zbyszek M.:
Kosma S.:
Autorem tego Projektu jest swiatowej slawy fizyk z doktoratem.
Czyżby? W bazie danych OPI tego światowego fizyka nie ma ;)
Wszystko jest utajniane dla dobra nauki.
Jego forum na GL tez jest tajne.
Rozumiem, przecież pracuje nad natychmiastowym transportem informacji. Wysyła splątane myśli w kierunku Krymu, tam przechwytują je Rosjanie, a on dzięki zjawisku teleportacji odczytuje informacje ;)
konto usunięte
J
C.
Niedawna katastrofa
budowlana mostu
autostradowego w
Genu...
Joanna P.:
Jerzy C.:Jerzy, daj spokój, proszę.
Marta P.:A jedak to pani miąła rację!
Robert L.:
Marta P.:
do Pana Zbyszka Modrzejewskiego:
99% Pana wypowiedzi po prostu nie rozumiem
Gratuluje kobiecje intuicji!
w temacie - nie o kształt Roberta, ani Janka ani innych wymienionych pytamy, bo oni wszechświatem nam nie są, a kolejnymi rozmówcami. więc merytorycznych wypowiedzi trzymajmy się, a osobiste wojny pozostawmy...
To nie są "osobiste wojny" , a stwierdznie faktów, że grupy "Świata nowej nauki" robi sie "Świat trolli i pseudonauki"
Dlatego założyłem własna grupe gdzie o nowych badaniach naukowych i innowacjach, oraz nowych paradygmat będzie się dyskutować z zachwaniem merotyryczności dyskusji, a moderacja będzie rzetelna i nie stronnicza.
http://www.goldenline.pl/grupy/Uczelnie_studia_studenc...
Robert L.:
Jerzy C.:
Dziękuje za inforamcje które mimo zablokwania mi przez Pana dostepu do grupu "Świat nowej nauki" pozwolą mi obserwowąc tą miła debate jaka tam
kwitnie.
Po co tak bezczelnie klamac?.
Nikt Panu nigdy nie zablokowal dostepu do forum "Świat nowej nauki" .
To Pan Panie Trollu pod fałszywym proflem "Robert Lanza" rzuca wiele słow i pomówień, bez ich sprawdzenia, lub wypowida sie bez wiedzy na ten temat :
Moderator zablokował Ci dostęp do grupy "Świat Nowej Nauki"
14 marca, 13:25 GoldenLine.pl do mnie
Witaj,
moderator grupy "Świat Nowej Nauki" zablokował Ci do niej dostęp na 7 dni.
Ekipa GoldenLine.pl
A osoba podszywająca sie beszczelnie pod fizyka Roberta Lanza z użyciem jego zjęcia to SuperTROLL!
http://www.goldenline.pl/robert-lanza/
Robert Lanza
SEXY Music -- Lista Przebojów erotycznych
WiadomośćPoproś o referencjeWypowiedziWięcej
Miejscowość:
Warszawa, mazowieckie
Strona www:
SEXY Music -- Lista Przebojów erotycznych
Branże:
Badania i rozwójTen post został edytowany przez Autora dnia 17.03.14 o godzinie 23:10 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 18.03.2014 o godzinie 00:09 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
konto usunięte
Jerzy C.:skoro ta grupa, to świat trolli i pseudonauki - może powinieneś czuć się oczyszczony i szczęśliwy, że nie przebywasz już w takim towarzystwie?a osobiste wojny pozostawmy...
To nie są "osobiste wojny" , a stwierdznie faktów, że grupy "Świata nowej nauki" robi sie "Świat trolli i pseudonauki"
14 marca, 13:25 GoldenLine.pl do mnie
Witaj, moderator grupy "Świat Nowej Nauki" zablokował Ci do niej dostęp na 7 dni.
Ekipa GoldenLine.pl
Dziękuje za inforamcje które mimo zablokwania mi przez Pana dostepu do grupuwięc po co Ci to?
"Świat nowej nauki" pozwolą mi obserwowąc tą miła debate jaka tam kwitnie.
w jakim celu chcesz obserwować coś, czym gardzisz?
nie szkoda czasu i poświęconej uwagi?
i może tak lepiej :) i dbaj o jakość dyskusji oraz o dobór dyskutantów
Dlatego założyłem własna grupe
gdzie o nowych badaniach naukowych i innowacjacha ludzi, z którymi Twoje ścieżki się rozeszły, pozostaw za sobą... patrz naprzód - nie odwracaj się za siebie...Ten post został edytowany przez Autora dnia 17.03.14 o godzinie 23:19 Ta wypowiedź została przeniesiona dnia 18.03.2014 o godzinie 00:10 z tematu "Wszechświat i jego kształt?"
oraz nowych paradygmat będzie się dyskutować z zachwaniem merotyryczności dyskusji,
a moderacja będzie rzetelna i nie stronnicza.
Jarek Kisiołek (...)
Zbyszkowi Modrzejewskiemu palma już zupełnie odbiła i stworzył kilka fałszywych profili jak Roberta Lanzy aby miec z kim rozmawiać i może kogoś jeszcze do autodyskusji wciągnąć,nie wiem czemu tak trudno mu zrozumieć że pierdoli takie głupoty i ma tak zakuty łeb na jakiekolwiek argumenty, że po prostu prawie nikt nie chce z nim rozmawiać
to jest grupa dyskusyjna a nie przekazu wielkiego guru Zbyszka M.
(co nie potrafi sobie zorganizowac słuchaczy)
- 1
- 2