Paweł Skibniewski

Paweł Skibniewski Przedstawiciel

Temat: Dokumenty hadlowe

Korzystam z Wf MAG dla windows po nowym roku czyli od 1 stycznia 2013 po wystawieniu faktur nie zapisuja mi sie dokumenty handlowe zrobilem bilans otwarcia i nic to nie zmienilo mam mozliwos wystawiania kolejnych faktur lecz nie moge ich edytowac nie mam do nich wgladu (nie zapisuja sie). Co robie nie tak lub gdzie to zmienic co jest przyczyna tego przed nowym rokiem wszystko bylo ok. Bardzo prosze o szybka odp
Sławomir M.

Sławomir M. Specjalista ds.
jakości
oprogramowania,
Asseco Business S...

Witam
Nie ma takiej opcji, żeby faktury się Panu nie zapisywały jeżeli faktycznie je Pan zapisuje.
Albo nie ma Pan uprawnień np. na oglądanie dokumentów określonego typu albo ma pan ustawiony filtr odrzucający faktury lub bazujący na zakresie dat pomijającym te faktury.
Proszę zalogować się na administratora, na oknie dokumentów handlowych na drzewie, kliknąć na dokumenty sprzedaży lub na wszystkie dokumenty, kliknąć na ikonę kasowania wszystkich filtrów na górze okna (po najechaniu kursorem na ikony, pojawiają się podpowiedzi) i odszukać "zaginione" dokumenty.
Oczywiście jak zrobi Pan bilans otwarcia to wszystkie dokumenty są usuwane, więc po takiej operacji szukanie faktury jest bezcelowe ale każdy następny, wystawiony dokument musi być widoczny.
Paweł Skibniewski

Paweł Skibniewski Przedstawiciel

Juz wszystko wporzadku byl wlaczony filtr zakresu dat po skasowaniu widac wszystkie dokumenty dziekuje za pomoc Pozdrawiam

Wyślij zaproszenie do