Temat: PROMOCJA ZIMOWA *** OFERTA WSPÓŁPRACY***
Witam ,,, widzę że wątek mojej wiadomości porusza osoby, nie sądzę bym chciała poruszać kwestie ściągnięte z netu,,ja w tym pracuję,, zarabiam,, i póki co uważam że jest to biznes dający zyski. Nie wiem co będzie później,,,zawsze istnieje ryzyko że się nie uda, że coś nie wypali!!! To ryzyko każdego biznesu, jestem ciekawa czy ktoś zagwarantuje mi zyski prowadząc własną działalność gospodarczą na rok w przód,,,NIKT!!! Nikt nie wie jaki będzie rynek czy pójdzie interes czy w dzisiejszych trudnych poniekąd czasach nie pójdzie. Tu ryzyko jest małe,,!! tak naprawdę niewiele ryzkujemy,, tylko pewien czas...i niewielką ilość pieniążków. Zawsze może nie wyjść ,,,jak w każdym biznesie ,,,z ryzykiem spotykamy się na co dzień, jednakże myślę że unikanie go też do niczego nie prowadzi, i niczego nie wnosi. Kto nie ryzykuje też niczego nie osiąga. Program ten wrzuciłam na osób otwartych, zainteresowanych, nie dla tych którzy od początku są na nie,,,gdybym tak myślała do niczego bym nie doszła. W internecie roi się od ludzi którzy będą mówić NIe !!! i to ich prawo wyboru,,jednakże nie osądzam ich za to że mają inną opinię,,, KAŻDY MA SWOJE!!! , nie zamierzam tego zmieniać...!!! chcę tylko powiedzieć dlaczego? osądzać ludzi którzy chcą coś zrobić, że wybrali swoją drogę,,, nie ciągnę nikogo na siłę ...pokazuję możliwości,,,wybór należy do każdego z osobna. Szemranych interesów nie brakuje to fakt....przyznam Panu Pawłowi rację,,,ale jeżeli ja jestem w czymś i dostaję pieniądze to się tym dzielę,,, czy ktoś przyzna mi rację czy nie, to jego droga i wybór,,, nic przecież nie musi,,spotkałam się tutaj wielokrotnie z negatywami,,,ale zwykle to są opinie ludzi którzy tak naprawdę w żadnym takim biznesie nie byli,,,nie mają doświadczenia ,,nie przeżyli na sobie,,, wyczytali coś,, pobrali,,,no i wyrazili opinię ,,,NIE SWOJĄ!!! na podstawie tego co im dała wiedza internetowa,,,to nie ich doświadczenia...ale na postawie tego co wyczytali od innych- sTwierdzili,,,,chciałabym jednego człowieka z tych biznesów który mi powie,,NIE ZARABIAM,,, wtopiłem kasę!!! NA KONIEC- jeśli wyrażacie opinię o czymś miejcie ją popartą własnym doświadczeniem!!!
Pozdrawiam zimowo acz serdecznie