Temat: Nie polecam MLM
Janusz P.:
Mirosław P.:
Fakt prasowy dowodem?
są wypowiedzi rzeczników Orlenu i Polo w tym artykule czy nie?
o to pytałeś?
Nic głupszego nie wpadło ci do głowy?
To ma być dowód, no nierób z siebie i z innych idiotów.
wyzwiska, wyzwiska, "Robert", nie dość że z ukrytego profilu to jeszcze tracisz czas na przelogowywanie się :-D
Żadna, powtarzam żadna instytucja powołana do sprawdzania legalności działalności firm na terenie Polski w tym sądy, UOKiK, KNF czy co by tam nie było, nie wydało wyroku, opinii ani niczego innego podważającego legalność działania firmy Lyoness w Polsce.
i to są FAKTY!!!!
Równie dobrze mógłbym zapytać czy masz dowody że nie ma ugód pomiędzy pojedynczymi powodami a Lyoness, sprawy w sądach i urzędach są, toczą się i zostaną doprowadzone do końca, wtedy zobaczymy, Lyoness parę razy oddał kasę dla świętego spokoju i wcale się im nie dziwię.
Przytaczanie przez ciebie jakichkolwiek, czyichkolwiek opinii nie jest dowodem, a tylko opinią
Zapewne napiszesz, że jest pełno postępowań prowadzonych, to tu, to tam, ale tak na prawdę to niczego nie jesteś wstanie udowodnić, oprócz swojej naiwnośc
Ale Januszu, oczwiście że oprócz dowodów cała reszta moich wypowiedzi to opinie o charakterze ocennym, takie jak i twoje, albo jeszcze głupsze, nie rozumiem czemu tak ci one przeszkadzają że mnie wyganiasz i banujesz gdzie możesz, przecież ja nic do ciebie osobiście nie mam dopóki nie zachowujesz się jak Pł***i, sekciarz i prostak bez ogłady. To że odpowiadam chamstwem na chamstwo akurat ciebie dziwić nie powinno. Wyluzuj, rozmawiamy tylko o programie cashback jakich wiele, prawda? :-D
Zatem jak będziesz miał jakieś prawdziwe i rzetelne informacje, to zapraszam do dyskusji, a teraz zabieraj te swoje bzdety i baw się nimi razem ze swoja sektą nawiedzonych.
Wpuść mnie na swoje forum, moja sekta nawiedzonych czeka tam na mnie, i tak tam jestem, nawet nie wiesz od jak dawna :-D