Temat: EFG - Projekt na zarabianie pewnych pieniędzy

Czeslaw Kowalczyk:
nie bylem tam ale na podobnych "szkoleniach". A ze jest wiele pozytecznych rzeczy do zrobienia, to masz racje. Sorry, ze dalem sie znow sprowokowac

Ja tez przepraszam za moje małe fopa- zapomniałam , ze zwracalismy się juz do siebie per TY.
Pozdrawiam
Ewa

Czeslaw Kowalczyk

Wypowiedzi autora zostały ukryte. Pokaż autora

Ewa Knyszewska:
odpowiem tylko , ze dzisiaj biznes robi sie na wyzszym poziomie niz termos i kanapki. :)

A kaszanka jest?
Jacek P.

Jacek P. przedsiębiorca

Mam propozycję dla tych wszystkich wirtualnych niezależnych finansowo biznesmenów.

punkt 1 otwórz działalność gospodarczą.
punkt 2 podpisz umowę z jakąkolwiek firmą której zalega towar bądź usługa
punkt 3 zorganizuj poprzez tzw marketing szeptany że jest biznes 5 lub 6 G zwał jak zwał musi być coś nowego
punkt 4 zatrudnij psychologa który wmówi ludziom że jak sprzedadzą twój towar to spełnią się ich marzenia o niezależności finansowej (ale żeby mieć możliwość sprzedaży twojego towaru muszą zapłacić za tzw spotkanie informacyjne czy jak wy to tam nazywacie bo "to nie jest biznes dla wszystkich tylko dla wybranych")
punkt 7 i jesteś właścicielem kolejnego wielkiego biznesu MLM

Pozdrawiam i życzę kolejnych pięknych dni
ps

dla wtajemniczonych i niewtajemniczonych to był żart, dowcip, humorystyczna wieść nie mająca nic na celu

Witam Panie Jacku!
Jakoś pomimo takich nędznych wizji roztaczanych tu przez niektóre osoby – ten szemrany biznes rozwija sie dynamicznie tylko i wyłącznie dzięki temu, że po każdej Konferencji z powodzeniem skupia wokół siebie zarówno drobnych jak też doświadczonych i prężnie działających w naszej gospodarce przedsiębiorców.
Może działają tu jakieś ukryte siły? Zapewne tak, ja ze swojej strony mogę zapewnić wszystkich, że nie są to siły nadprzyrodzone tylko czysto realne korzyści ekonomiczne. Możliwe? Nie wiem… ale działa…. a z faktami (wynikami) nie dyskutuje się.:)
p.s.
pozdrawiam i również życzę dobrego samopoczucia.
Ewa
Władysław Zdanowicz

Władysław Zdanowicz opowiadacz
literackich historii

Naiwnych - jak widać nigdy dość ;-) Za to pani cieszę się wielką energią i aby to pani zostało. Z drugiej strony nadgorliwość jest gorsza od sraczki, która chociaż kiedyś w końcu przechodzi - proszę o tym pamiętać...
z poważaniem

Naiwnych?!
obraża Pan ludzi których zupełnie Pan nie zna!
….ale nie będę bawiła się bycie ich mecenasem. Myślę , że dla tej grupy ludzi przedsiębiorczych w myśleniu i działaniu opinie takich ludzi jak Pan nie maja najmniejszego znaczenia.

Z wyrazami szacunku. Ewa
Władysław Zdanowicz:
Naiwnych - jak widać nigdy dość ;-) Za to pani cieszę się wielką energią i aby to pani zostało. Z drugiej strony nadgorliwość jest gorsza od sraczki, która chociaż kiedyś w końcu przechodzi - proszę o tym pamiętać...
z poważaniem
Władysław Zdanowicz

Władysław Zdanowicz opowiadacz
literackich historii

Czyli dokładnie tak jak na mnie działają pani tekstu promocyjne - po prostu mnie śmieszą ;-) A swoje zdanie nie tylko mogę mieć, ale także mogę o tym pisać, bo póki co konstytucja mojego kraju mnie do tego upoważnia.
Z poważaniem

Władysław Zdanowicz:
Czyli dokładnie tak jak na mnie działają pani tekstu promocyjne - po prostu mnie śmieszą ;-) A swoje zdanie nie tylko mogę mieć, ale także mogę o tym pisać, bo póki co konstytucja mojego kraju mnie do tego upoważnia.
Z poważaniem

Zgadzam się z Panem :)

Wyślij zaproszenie do