Anna Faflok

Anna Faflok Chatham Financial

Wojciech W.:
A może mały quiz? ;)
Co widać w tle to jasne, ale SKĄD (jak najdokładniej proszę) zostało zrobione to zdjęcie?

Piękny widok! Hmm... być może zrobiony z Antałówki? A dokładniej, to może z odcinka zaraz przed Pardałówką, jakieś 200m przed ulicą Salwatoriańską...?
Wojciech W.

Wojciech W. IT Executive

Anna F.:
Wojciech W.:
A może mały quiz? ;)
Co widać w tle to jasne, ale SKĄD (jak najdokładniej proszę) zostało zrobione to zdjęcie?

Piękny widok! Hmm... być może zrobiony z Antałówki? A dokładniej, to może z odcinka zaraz przed Pardałówką, jakieś 200m przed ulicą Salwatoriańską...?

Brawo! Mamy laureata :D
Arkadiusz S.

Arkadiusz S. Think training's
hard? Try losing.

Jakieś 2-3 tygodnie temu na gościnnych występach biegałem po tej trasie rowerowej
A tu dziś czytam, że miałem ogromne szczęście, że akurat wybrałem gminę w której projekt w ogóle był realizowany. Ręce opadają
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14351624,Ta...
Anna Faflok

Wojciech W.:
Anna F.:
Wojciech W.:
A może mały quiz? ;)

Super! Proszę o kolejną zagadkę :) może powstanie osobny wątek ...

Foto & góry & analiza, każdy z tych elementów uwielbiam, a jeśli uda się jeszcze bieganie jakoś w to wkomponować, to idealnie.

Swoją drogą, trochę to straszne, ile danych można wyłuskać mając do dyspozycji zdjęcie + sieć + 10 min... A trasa wygląda urokliwie, więc chętnie kiedyś poznam tę okolicę - dzięki za rekomendację!
Wojciech W.

Wojciech W. IT Executive

Anna F.:
Wojciech W.:
Anna F.:
Wojciech W.:
A może mały quiz? ;)

Super! Proszę o kolejną zagadkę :) może powstanie osobny wątek ...

Swoją drogą, trochę to straszne, ile danych można wyłuskać mając do dyspozycji zdjęcie + sieć + 10 min... A trasa wygląda urokliwie, więc chętnie kiedyś poznam tę okolicę - dzięki za rekomendację!

Jakoś do tej pory nie przyszło mi do głowy robić zdjęcia więc nie mam żadnego obrazka w zanadrzu :(

Trasa widokowo cudna, ale jak pisałem wcześniej nieco hardcore'owa.

Po pierwsze: pełna ekspozycja. W słoneczne dni lampa potrafi zabić.
Po drugie: po łagodnym odcinku w dół tzn. z Antałówki przez Wojdyły do Drogi do Olczy i potem koło Orlenu przez Ustup i Harendę od wyciągu zaczyna się wielokilometrowy podbieg aż do Gubałówki. Niedogodności nieco rekompensuje wspaniały widok na Tatry Wysokie przez większą część dystansu.

Dla super ambitnych, którym nie są straszne trasy pod 40km do rozważenia powrót zbiegając zielonym szlakiem z Gubałówki do Kościeliskiej i potem Ścieżką pod Reglami aż do Wielkiej Krokwi.Ten post został edytowany przez Autora dnia 29.07.13 o godzinie 22:04
Anna Faflok

To może ja też wrzucę zagadkę:

Poniższe zdjęcie zostało zrobione w miejscu, przez które przebiega trasa bardzo znanego ultramaratonu. Wiedzie ona również widoczną na zdjęciu doliną:

Obrazek

Co to za impreza i co widać na zdjęciu?

Miejsce jest cudowne! do biegania, jazdy rowerem, pieszych wycieczek...
Krzysztof Kowalewski

Krzysztof Kowalewski tu stoje, tam ide

Mój drugi start w życiu, XIV Bieg Sapiechów w Kodniu zaliczony. Lekko nie było...15 km w dzisiejszym upale, po asfalcie, trasa w miarę prosta i bez podbiegów, momentami las pomagał choć na chwilę ukryć się w cieniu...kilka punktów z wodą, dwie kurtyny wodne i liczne wystawione przez okoliczną ludność balie z wodą pomagały tylko na chwilę.10 km przebiegłem w miarę równo, ale potem niestety musiałem zwolnić i momentami nawet do marszu przechodzić...może ciut na wyrost się porwałem z takim dystansem, po dopiero 3 mies trenowania, ale teraz wiem jak, to jest i doświadczenie kiedyś na pewno zaprocentuje. Na 191 zawodników byłem 153 z czasem 1 g 27 min...zwycięzca z Białorusi coś kolo 48 min.

Obrazek

a bieganie wichrzy włosy heh...po prawej mój młodszy brat, był 130
Hanna Sypniewska

Hanna Sypniewska właściciel, FH

Gratulacje Krzysztof! namiary do Twego fryzjera proszę....
Krzysztof Wojciechowski

Krzysztof Wojciechowski Dyrektor Działu
Sprzedaży
TreningBiegacza.pl

Nasze cykliczne bieganie po Kabatach: Aneta, JoAsia i Krzysiek.

Obrazek
Po ciężkim weekendzie należy się kąpiel i wolny dzień :0
przecież lato mamy

Obrazek
Rafał S.

Rafał S. Elektryk/Utrzymanie
ruchu, Ramb

Mielno i okolice biega ktoś tam na co dzień?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Polecam!Ten post został edytowany przez Autora dnia 12.08.13 o godzinie 09:24
Wojciech W.

Wojciech W. IT Executive

U mnie środek lata = czyli dziś +6st (odczuwalne ok 0st)

Trochę asfaltu, mnóstwo kamieni, grząskiego błota, wulkanicznego pyłu/mazi i wody (rzeki, kałuże, deszcz, mżawka, mgła, wodospady) = bardzo zróżnicowane podłoże... ;)

Monstrualne góry, wielokilometrowe podbiegi (i zbiegi oczywiście też) = jest gdzie trenować siłę biegową... ;)

Czasami słońce, czasami grad, a nawet śnieg i zawsze silny, porywisty wiatr = bardzo urozmaicone warunki pogodowe (zdarzają się 4 pory roku w trakcie jednego treningu)... ;)

Bardzo mało ludzi (oczywiście niemal wyłącznie w samochodach) na trasie, praktycznie żadnych biegaczy = nieliczne auta zatrzymują się na mój widok, a japońscy turyści robią zdjęcia... :P

Przepiękna surowa przyroda, niesamowite/wspaniałe widoki i ogromne przestrzenie, a za parę kilometrów widczność na 2m = na przełęczach bieganie w chmurach (dosłownie)... :)

A po wysiłku idealne warunki regeneracji = namiocik (2m x 1,5m) i mnóstwo białka oraz węglowodanów z proszku rozbełtane z wodą typu "żabianka" i podgrzane na turystycznym palniku...

Islandia = idealne warunki do biegania :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ten post został edytowany przez Autora dnia 17.08.13 o godzinie 22:49
Anna Faflok

Anna F.:
To może ja też wrzucę zagadkę:

Poniższe zdjęcie zostało zrobione w miejscu, przez które przebiega trasa bardzo znanego ultramaratonu. Wiedzie ona również widoczną na zdjęciu doliną:

Obrazek

Co to za impreza i co widać na zdjęciu?

Miejsce jest cudowne! do biegania, jazdy rowerem, pieszych wycieczek...

Masyw Grandes Jorasses, dolina Val Ferret - już jutro pobiegną tędy uczestnicy i uczestniczki Ultra-Trail du Mont-Blanc!
długość trasy 168km
przewyższenia 9,800m

Uczestnicy biegu Courmayeur-Champex-Chamonix też tu się pojawią. Powodzenia wszystkim śmiałkom! wśród nich będzie też goldenowo-tytanowy Andrzej F. :)
Karolina O.

Karolina O. Experienced
Airfreight
Operations Manager

do biegu Ultra-Trail du Mont-Blanc!
był też bieg towarzyszący jak dobrze pamiętam na 10 km.

rozważałam zapisanie się :)
Dzielę się z Wami łikendowymi widokami ;)

Dolina Białej Wody- Polana Biała Woda

Obrazek

Dolina Białej Wody- okolice Polany pod Wysoką

Obrazek

Jurgów - ścieżka na Górkowy Wierch

Obrazek

Spisz i okolice szczerze polecam! Pięknie tam i mało luda.
Rafał S.

ruchu, Ramb

Dzisiejsza 11-stka moje tereny

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ten post został edytowany przez Autora dnia 03.11.13 o godzinie 15:32
Wyskoczyłem dziś na trening po lesie z ekipą stowarzyszenia Biegiem!Radom . Zebrało się ponad 30 osób chętnych na wspólny trening. Razem biegły osoby, które ukończyły 100maratonów, życiówki w maratonie mają niewiele ponad 2:30 i amatorzy :) Większość osób biegła tydzień temu maraton i dystans był różny od powyżej 5km do ok 28km .Bardziej to była integracja, ale też rozmowy na temat wyjazdu ekipy B!R na maraton w Rotterdamie, Wiedniu, Petersburgu itd.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4592197808651...
Pogoda dopisała

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tadeusz prezes :) Pokonane ponad 100 maratonów 22 krajach na 4 kontynentach. Leon ponad 80 maratonów z czego ponad 30 ze złamanym 3h i życiówką niewiele ponad 2:30 :) ;) Inspirujące i motywujące towarzystwo :)

Obrazek
Ten post został edytowany przez Autora dnia 03.11.13 o godzinie 16:41
Rafał S.

ruchu, Ramb

Z poniedziałku 20 km

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Adam W.

Adam W. running machine

Obrazek

stąpanie po cienkim lodzie..

Obrazek

Palmiry

Obrazek

też Palmiry, zdjęcie zdjęcia

Obrazek

Wiersze, tam też jest cmentarz wojenny

Obrazek

spora część trasy to właśnie taki piach..

Obrazek

tu się dało jeszcze biec..

Obrazek

tu już nie, ani biec, ani nawet obejść, musiałem poświecić buty

Obrazek
Adam W.

Adam W. running machine

boso biegłem przez 10 km
http://youtu.be/j5yo_9FZyS0

pierwszy km od Roztoki na zachód, szlakiem czerwonym
http://youtu.be/t2ovfLGbVYk

droga między Kampinosem a Górkami, normalnie tam jest asfalt :)
http://youtu.be/ZQt97aK7Qxc

Następna dyskusja:

TRASY BIEGOWE Kraków

Wyślij zaproszenie do