Adam W.

Adam W. running machine

ktoś się wybiera na spotkanie z Jurkiem w Trafficu albo na trening nad Wisłą? :)
ja pewnie pojawię się tam na wspólnym bieganiu w środę :)

z newslettera Maratonu Warszawskiego:

Scott Jurek w Polsce

Scott Jurek, autor książki "Jedz i biegaj" odwiedzi Polskę w dniach 12-18 października. Spotkanie autorskie trenera odbędzie się 15 października o godz. 18:00, w Traffic Club w Warszawie. 16 i 17 października w godzinach 11:00-13:00 wszyscy aktywni warszawiacy będą mieli okazję wziąć udział w treningu ze Scottem, organizowanym przed wydawnictwo. Miejsce: Ścieżka biegowa po prawej stronie Wisły. Start: pod Mostem Poniatowskiego. A już w grudniowym numerze magazynu BIEGANIE będziecie mieli okazję przeczytać wywiad z trenerem.
Adam W.

Adam W. running machine

oo, i w Ergo będzie też we wtorek:
http://ergo-sklep.pl/portal/5
Joasia L.

Joasia L. Starszy Inspektor,
Ośrodek Pomocy
Społecznej

Marcin Sławicz

Marcin Sławicz programista,
elektronik

Ja się wybieram, ale w sobotę nad Maltę w Poznaniu. Wieczorem na targach konferencja prasowa. A dzień później będę miał zaszczyt "pościgać się" ze Scottem w maratonie poznańskim.
Będzie się działo :)
Sylwia  Zajdel-Goleniows ka

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

ech, 11.00, szkoda ale pracuje za dnia
Adam W.

Adam W. running machine

ktoś był może dziś na bieganiu z Jurkiem? :)
albo może ktoś wybiera się na trening z nim o 17ej do Ergo? :)
lub jutro o 11ej nad Wisła?
ja będę chyba dziś i jutro :)

BTW zacząłem czytać książkę w oryginale (e-book) :) wciąga jak chodzenie po bagnach :)
polską wersję papierową też zakupiłem i mam nadzieję że załapię się na dedykację
byłam wczoraj na spotkaniu w trafficu, teraz zastanawiam się czy dam radę załatwić sobie wolne na jutrzejszy trening :)
Adam W.

Adam W. running machine

no, ja właśnie wróciłem z Ergo :)
super gość z tego Scotta, luzak..było z 60-70 osób.. udało się pogadać podczas biegu (w sumie niecałe 1.5h lekkiego truchtanie po mieście, Muranów, Starówka itp..), mam ładną dedykację w książce i wspólną fotkę..
jutro jest ostatnia szansa wspólnego pobiegania o 11ej nad Wisła, a wieczorem spotkanie organizowane przez Ergo (trzeba się zgłosić mailowo wcześniej)
a teraz wracam do czytania tego page-turnera :)
Mariusz M.

Mariusz M. "Czasem nie wolno
odpuścić i stać z
boku. Bo w życiu są
s...

Marlena Z.:
byłam wczoraj na spotkaniu w trafficu, teraz zastanawiam się czy dam radę załatwić sobie wolne na jutrzejszy trening :)

Marlena pamiętam,że dawniej stalas na zdjęciu obok takiego wielkiego kamienia, myślę,że mogła byś robić okrążenia z tym kamieniem jako punktem orientacyjnym :)
Marcin Sławicz

Marcin Sławicz programista,
elektronik

A takie tłumy waliły drzwiami i oknami w Poznaniu:

Obrazek

Fakt, luzak ze Scotta.

[foto M. Betlej]

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

ten gość jest wprost niewiarygodny..ksiązkę czytam z wypiekami na twarzy niczym w trakcie forsownego sprintu a to przeciez o "bieganiu umysłem" na szalone dystanse ksiązka ta prawi..żadne tam sprinty..wooow

konto usunięte

Jeśli ktoś pominął poniedziałkowe spotkanie w Trafficu a chciałby się dowiedzieć o czym opowiadał Jurek to zapraszam: http://przemekimaraton.wordpress.com/2012/10/16/spotka...
Mariusz M.:
Marlena pamiętam,że dawniej stalas na zdjęciu obok takiego wielkiego kamienia, myślę,że mogła byś robić okrążenia z tym kamieniem jako punktem orientacyjnym :)
jaką Ty masz pamięć ;)
Marcin Alien S.

Marcin Alien S. analityk finansowy,
instruktor
nurkowania

Adam W.

Adam W. running machine

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

facet wygląda świetnie! chociaż nie jadam dużo mięsa to chyba jednak pomyślę nad wegetarianizmem ;)

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

Adam W.:
i z wczorajszego biegania nad Wisłą:
https://picasaweb.google.com/104147114963283307771/Tren...

jest zazdrość!
Adam W.

Adam W. running machine

jeśli nie załapałaś się na wspólne bieganie to będzie już ciężko :/
ale Scott powiedział mi wczoraj że wpadnie do Polski za rok :) chce m.in. pobiegać w górach :) i wyraźnie mu się u nas podoba, zresztą jego książka została przetłumaczona najpierw na polski..
natomiast dziś wieczorem możesz wybrać się na spotkanie z nim w Ergo, zdaje się że o 19:15

Sylwia
Zajdel-Goleniows
ka
Marketing, PR,
komunikacja

Adam W.:
jeśli nie załapałaś się na wspólne bieganie to będzie już ciężko :/
ale Scott powiedział mi wczoraj że wpadnie do Polski za rok :) chce m.in. pobiegać w górach :) i wyraźnie mu się u nas podoba, zresztą jego książka została przetłumaczona najpierw na polski..
natomiast dziś wieczorem możesz wybrać się na spotkanie z nim w Ergo, zdaje się że o 19:15

a ja oczywiście jak na złość jestem chora i nie jestem w stanie dotrzeć dziś do Ergo :(
Fajna przygoda!
A zauważyliście (na kilku foto) jak ekonomicznie biega, prawie nie odrywa stóp od ziemi (może za wolno było hehe) w każdym razie widać jak dba o energie, w sumie przy Jego dystansach to się przydaje ;-)

Następna dyskusja:

1216.10.2012 SCOTT JUREK w ...

Wyślij zaproszenie do