Łukasz Gwara

Łukasz Gwara www.dih.pl -
właściciel

Temat: Oszczędzaj na hostingu z DiH.pl i wygraj pobyt w hotelu...

Witajcie!

Zastanawiałem się dość długo jak do tego podejść, ale najprościej chyba będzie jak nie będę po prostu owijać w bawełnę. Dużymi krokami zbliża się koniec wakacji. Może ktoś z was nie był jeszcze na urlopie więc może jeszcze skorzysta.

Mam do oddania 2 vouchery na weekendowy pobyt ze śniadaniami - w tym miejscu. Byłem tam już klika razy i na prawdę jest rewelacyjnie. O każdej porze roku inaczej. Szczerze polecam:) Vouchery są dla dwóch osób.

Pewnie zaraz ktoś powie – ale jak to, tak za darmo? A no z darmo:) Mało tego, zwycięzcy odniosą jeszcze jedną korzyść:)

Krótko i zwięźle. Moja firma - DiH.pl zachęca teraz wszystkich do pozostawienia swojego obecnego dostawcy hostingu i przejścia do nas. Dlaczego? Bo możemy zaoferować taki sam hosting, ale z ceną o 40% niższą niż płacicie u dotychczasowego usługodawcy:) To nie żadna ściema. Wystarczy udokumentować swoje wydatki na hosting w ostatnich latach a my przygotowujemy umowę.

Tutaj możecie sprawdzić ile zaoszczędzicie z DiH.pl.

A teraz do rzeczy. Pierwsze dwie osoba które skorzystają z tej promocji (nie tylko napisze do mnie i zadeklaruje udział, ale faktycznie skorzysta z promocji) otrzyma wspomniany voucher. Co Wy na to? Jakby nie patrzeć dwa prezenty za jednym zamachem :)

Kto pierwszy ten lepszy.
Zapraszam również do naszej grupy na GL oraz naszego Fanpage’a

Pozdrawiam,
Łukasz