konto usunięte

Temat: Metamorfoza - Ja Fryzjer

Metamorfoza - w literaturze gruntowna przemiana kogoś, jego sposobu myślenia, postępowania i niekiedy również wyglądu. Jestem stylista fryzjerem z 14 letnim doświadczeniem i chciałbym przedstawić Wam kilka zdjęć swoich prac. Oczywiście za zgodą moich Klientek ;)

Obrazek
Konrad Janiszewski edytował(a) ten post dnia 12.10.11 o godzinie 22:00

konto usunięte

Obrazek

konto usunięte

Obrazek

konto usunięte

Obrazek

ul. Limanowskiego 11 „S”

29.11.2011, godz. 15.00 – 19.00

„Mam czas”, to pierwsze spotkanie z przygotowywanego cyklu spotkań dla aktywnych mam. „Mam czas” odbędzie się dnia 29 listopada 2011 w Salon & Day Spa Escape przy ul. Limanowskiego 11 w Warszawie.

Tym razem zapraszamy do udziału w spotkaniu aktywne mamy. W ciągłym biegu, zajęte domem i dziećmi kobiety często nie mają czasu na chwilę oddechu i zadbanie o siebie, o własny nastrój. Na naszym spotkaniu zaprezentujemy paniom ciekawe rozwiązania, propozycje firm, które pomagają kobietom – mamom, w korzystaniu z udogodnień jakie są dostępne na rynku, a przygotowane zostały także, a może przede wszystkim, z myślą o nich.

Zadbajmy o nasz czas, zadbajmy o czas dla siebie, pomimo mnóstwa obowiązków jakie mamy każdego dnia!

konto usunięte

Obrazek

Zobacz inne ciekawe wpisy na FB
https://www.facebook.com/pages/Jafryzjer/196211917072670Konrad Janiszewski edytował(a) ten post dnia 15.12.11 o godzinie 12:12

konto usunięte

Obrazek

Napisz list do Mikołaja!!! Adres: mikolaj@jafryzjer.pl przedstaw propozycje fryzury dla siebie (zdjęcie), dla wszystkich Mikołaj wyśle kupony zniżkowe o wartości 50 PLN, dla najbardziej oryginalnych pomysłów kupony o wartości HoHoHo 250 PLN

konto usunięte

Obrazek

konto usunięte

Obrazek

konto usunięte

Polecam dla osób które potrzebują odpowiedniego produktu do pielęgnacji włosów farbowanych

http://www.loveem.pl/product.php?id_product=18

14 Conditioner Colored ma bogatą formułę z ph 4 aby chronić kolor i nawilżać włosy. Zawiera 14 glównych składników, wliczając te najbardziej istotne dla włosów farbowanych jak guma guar, pantenol, aloes, najnowszej generacji filtr UV. Rezultatem jest: ochrona struktury włosów przed uszkodzeniami i ochrona przed utarą koloru.

konto usunięte

Pokaz dla Ewy Szabatin

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Więcej na FB

konto usunięte

Zapraszam do obejrzenia filmu z Luxury Day przygotowanego przez patrona medialnego 4event.tv. Fryzury: Konrad Janiszewski JaFryzjer http://www.4event.tv/tv/movie/629/

konto usunięte

Oto co napisał mi Pan Konrad Janiszewski, właściciel salonu, w odpowiedzi na normalnej treści e-mail:

"Takich fiutow co zrobia za hujowa kase co im sie napisze jest od zajebania, wiec pierdole odpisywac do natretnych szczeniakow na popierdolone wiadomosci- naucz sie odzywac szczeniaku to nie bedziesz gowna zarl w przyszlosci"

Następna dyskusja:

Poszukiwany Fryzjer do prac...

Wyślij zaproszenie do