Marcin Zawistowski

Marcin Zawistowski W sprzedaży od
zawsze ...

Temat: Jesteś tu pierwszy raz ? przedstaw się i powiedz w czym...

Zapraszam wszystkich którzy odwiedzili tą grupę do przedstawienia się nam. Powiedzcie w czym możecie pomóc tym którzy pomocy potrzebują lub w czym inni mogą pomóc Wam. Jeżeli znacie jakąś ciekawą historię(naturalnie w tematyce grupy :P ) którą warto się podzielić również serdecznie zapraszam.
Mariusz Czerwiński

Mariusz Czerwiński Pośrednik w Obrocie
Nieruchomościami nr
licencji 7731

Witam,

jestem Pośrednikiem w Obrocie Nieruchomościami, mogę pomóc w tematyce szeroko rozumianego obrotu nieruchomościami od zagadnień prawnych związanych z obrotem nieruchomościami po zagadnienia sprzedaży/marketingu nieruchomości.
Marcin Zawistowski

Marcin Zawistowski W sprzedaży od
zawsze ...

Witamy w naszej na tą chwilę wąskiej grupie Panie Mariuszu :)
Robert M.

Robert M. Zarządca
nieruchomości,
trener, negocjator,
handlowiec.

Witam,
Prowadzę firmę zajmująca się pośrednictwem w obrocie nieruchomościami. Nie chciałbym aby moje przedstawienie się zabrzmiało jak kryptoreklama więc dodam jeszcze, że chętnie zabiorę głos w rzeczowej dyskusji czy też sporze. Nie ukrywam również, że mam pewne oczekiwania wobec słusznie powstałej grupy - jakie? Mam nadzieję, że wyjdzie w praniu :-) Tymczasem zapraszam do zapoznania się z dyskusją na temat etyki zawodowej. Mam nadzieję, że temat pociągniemy tutaj :-)Robert M. edytował(a) ten post dnia 13.07.11 o godzinie 18:42
Sylwia P.

Sylwia P. Asystentka Syndyka

Witam;

aktualnie jestem słuchaczem studiów podyplomowych związanych z pośrednictwem w obrocie nieruchomościami. Na chwilę obecną nie mam jeszcze dużego doświadczenia, ale wierze, że to własnie na tym etapie uczę się co jest dobre a co złe.
Mam kontakt z naprawde wyśmienitymi wykładowcami, których zawsze można o wszystko dopytać - służę więc pomocą w dotarciu do źródła :)
Bogna Węgorska

Bogna Węgorska Mistrz NLP,
Certyfikowany
ThetaHealer®DNA 3,
chirurg fant...

Witam wszystkich,
jestem znanym nerwusem, pieniaczem i ogolnie jestem "cięta" ma brak profesjonalizmu, olewanie i chamstwo pośrednikow... Ostatnio robiłam (i robię nadal) "ruch" w moich nieruchomościach i z przerażeniem patrzę na ich amatorszczyznę, nie wiedzę oraz bezczelność...

Wyślij zaproszenie do