Marcin
Zawistowski
W sprzedaży od
zawsze ...
Mariusz
Czerwiński
Pośrednik w Obrocie
Nieruchomościami nr
licencji 7731
Temat: Jesteś tu pierwszy raz ? przedstaw się i powiedz w czym...
Witam,jestem Pośrednikiem w Obrocie Nieruchomościami, mogę pomóc w tematyce szeroko rozumianego obrotu nieruchomościami od zagadnień prawnych związanych z obrotem nieruchomościami po zagadnienia sprzedaży/marketingu nieruchomości.
Marcin
Zawistowski
W sprzedaży od
zawsze ...
Witamy w naszej na tą chwilę wąskiej grupie Panie Mariuszu :)
Robert
M.
Zarządca
nieruchomości,
trener, negocjator,
handlowiec.
Witam,Prowadzę firmę zajmująca się pośrednictwem w obrocie nieruchomościami. Nie chciałbym aby moje przedstawienie się zabrzmiało jak kryptoreklama więc dodam jeszcze, że chętnie zabiorę głos w rzeczowej dyskusji czy też sporze. Nie ukrywam również, że mam pewne oczekiwania wobec słusznie powstałej grupy - jakie? Mam nadzieję, że wyjdzie w praniu :-) Tymczasem zapraszam do zapoznania się z dyskusją na temat etyki zawodowej. Mam nadzieję, że temat pociągniemy tutaj :-)Robert M. edytował(a) ten post dnia 13.07.11 o godzinie 18:42
Sylwia P. Asystentka Syndyka
Witam;aktualnie jestem słuchaczem studiów podyplomowych związanych z pośrednictwem w obrocie nieruchomościami. Na chwilę obecną nie mam jeszcze dużego doświadczenia, ale wierze, że to własnie na tym etapie uczę się co jest dobre a co złe.
Mam kontakt z naprawde wyśmienitymi wykładowcami, których zawsze można o wszystko dopytać - służę więc pomocą w dotarciu do źródła :)
Bogna
Węgorska
Mistrz NLP,
Certyfikowany
ThetaHealer®DNA 3,
chirurg fant...
Witam wszystkich,jestem znanym nerwusem, pieniaczem i ogolnie jestem "cięta" ma brak profesjonalizmu, olewanie i chamstwo pośrednikow... Ostatnio robiłam (i robię nadal) "ruch" w moich nieruchomościach i z przerażeniem patrzę na ich amatorszczyznę, nie wiedzę oraz bezczelność...