Dariusz Dąbrowski

Dariusz Dąbrowski Szukasz inwestora?
Zadzwoń.

Temat: Remont wiaduktu - ul. Traktorzystów

Zaczęło się:

z TVN Warszawa:
Korek w okolicach Cierlickiej powodują inteligentni inaczej kierowcy, którzy wjeżdzają na ronda po obu stronach Cierlickiej, choć nie mają szans zjechać i blokują ruch na rondach całkowicie.

Mapa objazdów pokazuje 2 drogi omijające remontowany wiadukt. Wydaje się, że możliwa jest tylko jedna z nich: Posag 7 Panien, Szamoty.

Wydaje się, że to będzie trudne pół roku ...

konto usunięte

A ja nie stałam w korku :) Na Jerozolimskie z Popularnej wjechałam na tzw. biegu na pierwszych światłach. Ha!
Dariusz Dąbrowski

Zadzwoń.

Patrycja Chodzeń:
A ja nie stałam w korku :) Na Jerozolimskie z Popularnej wjechałam na tzw. biegu na pierwszych światłach. Ha!

o której godzinie?

Dariusz Dąbrowski:

Mapa objazdów pokazuje 2 drogi omijające remontowany wiadukt. Wydaje się, że możliwa jest tylko jedna z nich: Posag 7 Panien, Szamoty.

Dziś próbowałam się przejechać tym drugim objazdem... Nie polecam!

Obrazek
Anna Białecka edytował(a) ten post dnia 13.04.11 o godzinie 11:42

konto usunięte

Dariusz Dąbrowski:
Patrycja Chodzeń:

o której godzinie?

przed 9 :)

konto usunięte

bardzo "sympatycznie" to wygląda muszę przyznać- korek mam przed samym domem i dobrze że jakoś pozwalają mi wyjechać z podjazdu
szczególnie irytujące musi być dla osób które chcą tylko przedostać się z jednej strony Ursusa na drugą...
mam nadzieję, że nauczeni poprzednim zamknięciem tunelu, parkujemy przed torami i dalej idziemy pieszo
Tomasz K.

Tomasz K. Dyrektor
zarządzający, Agape
custom publishing

Dariusz Dąbrowski:
Zaczęło się:

z TVN Warszawa:
Korek w okolicach Cierlickiej powodują inteligentni inaczej kierowcy, którzy wjeżdzają na ronda po obu stronach Cierlickiej, choć nie mają szans zjechać i blokują ruch na rondach całkowicie.

Tak, to samo zauważyłem dzisiaj, brak wyobraźni i niemyślenie o innych powoduje korki, których mogłoby nie być.
Dariusz Dąbrowski

Zadzwoń.

Anna Białecka:
Dariusz Dąbrowski:

Dziś próbowałam się przejechać tym drugim objazdem... Nie polecam!
tak, już rzecznik przyznał się do błędu:

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,traktorzysto...

I jak wygląda sytuacja w tym tygodniu? Jakoś płynniej już ten ruch się odbywa?

konto usunięte

wczoraj od jednego ronda do drugiego jechałem 15 min ok. godz 19

konto usunięte

No i niestety prace chyba utknęły w martwym punkcie...
Rozwalili wiadukt nad przejściem dla pieszych i spokój.

komu się spieszy?!
Dariusz Dąbrowski

Zadzwoń.

Od piątku, 17 czerwca, od godziny 22.00 do poniedziałku, 20 czerwca, do godziny 4.00, ul. Cierlicką pod wiaduktami kolejowymi i ul. Traktorzystów, pomiędzy ul. Kościuszki a ul. Lalki, będzie zamknięta dla ruchu.

Powodem utrudnień jest wyburzanie wiaduktu w ciągu ul. Traktorzystów nad ul. Cierlicką.

Dariusz Dąbrowski:
Od piątku, 17 czerwca, od godziny 22.00 do poniedziałku, 20 czerwca, do godziny 4.00, ul. Cierlicką pod wiaduktami kolejowymi i ul. Traktorzystów, pomiędzy ul. Kościuszki a ul. Lalki, będzie zamknięta dla ruchu.

Powodem utrudnień jest wyburzanie wiaduktu w ciągu ul. Traktorzystów nad ul. Cierlicką.

Ciekawe, czy to zniechęci mieszkańców do dotarcia na imprezy, które w ten weekend będą przecież po obu stronach torów... A jeśli ktoś będzie jechał na koncert Hey z Piastowa, to też może się zdziwić... Czy ktoś o tym pomyślał?

konto usunięte

a od czego są dziury wpłocie przy torach?

ruch przez te przejścia iście mnie zaskakuje czasem
Albert W.

Albert W. creative director

Andrzej T.:
a od czego są dziury wpłocie przy torach?

ruch przez te przejścia iście mnie zaskakuje czasem

dlatego ostatnio tak gęsto od policji przy torach w ostatnim czasie :)

konto usunięte

no tak...
bo wpadnie Ci taki lekkoduch (mówiac łagodnie) pod kola pociągu a potem jest problem i wszystko stoi...

sam byłem świadkiem jak debile lezą z siatami z Lidla tuż przed ruszającym pociągiem ze stacji...

konto usunięte

Problemem przy przejeździe pod torami jest także wjeżdżanie kierowców na późnym zółtym lub nawet na pomarańczowym świetle. Zdarza się tak szczególnie gdy w kolejce jest autobus który musi miec praktycznie "czyste" rondo aby się wyrobic. Wtedy ostatnie samochody blokują na chwilę samochody mające zielone światło. Szczególnie problem ten widac w godzinach szczytu, unikam wtedy jeżdżenia w tym rejonie.

Otwarcie za miesiąc:
http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,wiadukt-rosnie-w-...
Dariusz Dąbrowski

Zadzwoń.

Aneta J.:
Otwarcie za miesiąc

oby ...
Dariusz Dąbrowski

Zadzwoń.

Aneta J.:
Otwarcie za miesiąc:
http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,wiadukt-rosnie-w-...

Podobno ma być poślizg ...:

"Oficjalnie powinien zostać otwarty 15 września. Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie (Życie Warszawy), termin nie będzie dotrzymany. Powód – „deszczowy lipiec".

Następna dyskusja:

Remont tunelu/wiaduktu w Ur...

Wyślij zaproszenie do