Majka H.

Majka H. Android dev - szukam
proszę kontakt

Temat: pytania do moderatorów

Jacek K.:
Mirosław C.:
Pani Maju szanowna chyba czas spać i wytrzeźwieć jutro będzie sie Pani wstydziła tego co teraz Pani pisze .
Pan chyba żartuje ? Pani Majka jest równie autentyczna osobą co ekonomista Marian a wcześniej pewien rolnik :)
Oni są tutaj po to aby robić zadymę.
A ty chyba po to, żeby straszyć :)
Majka H.

proszę kontakt

Jacek K.:
Mirosław C.:
Pani Maju szanowna chyba czas spać i wytrzeźwieć jutro będzie sie Pani wstydziła tego co teraz Pani pisze .
Pan chyba żartuje ? Pani Majka jest równie autentyczna osobą co ekonomista Marian a wcześniej pewien rolnik :)
Oni są tutaj po to aby robić zadymę. W końcu, jako bezrozumni, są za to opłacani przez PiS.
Taki folklor. Nie opłaca się do nich pisać,
To nie pisz, proste :)

konto usunięte

Majka H.:
Anna K.:
Dariusz Szul:
...czyli małżonek wyznaje w praktyce szkołę zezowatego Bronka, że baby są tylko do garów i bigosu :)))))))

A Pan, jak widzę, jak zwykle - dorabia sobie fakty, by wyciągać dowolne wnioski:)
Fuckty ci się nie podobają? Biedna kobieta z ciebie :)
Jesteśmy po imieniu? Nie przypominam sobie.
Dominik A.

Dominik A. Badam nowe ścieżki.

Anna K.:

Pani Anno, to jest któryś kolejny punkt postępowania z wrogiem PiS.
Majka H.

proszę kontakt

Anna K.:
Majka H.:
Anna K.:
Dariusz Szul:
...czyli małżonek wyznaje w praktyce szkołę zezowatego Bronka, że baby są tylko do garów i bigosu :)))))))

A Pan, jak widzę, jak zwykle - dorabia sobie fakty, by wyciągać dowolne wnioski:)
Odpowiedz na pytanie.

konto usunięte

Zawsze mnie zastanawiało i nadal nie znalazłem odpowiedzi, dlaczego zwolennicy prezesa są tak agresywni, chamscy, wykazują tendencję buraczano- słomianą.
Nie potrafią merytorycznie dyskutować, w humorystyczny sposób komentować.
Nie, oni preferują prostacki język, pisanie o nie lubianych z małej litery, wymyślanie jakiś idiotycznych skrótów myślowych ( nadal nie wiem co to jest "gazownia"). Reagują agresją. To objaw bezradności, tylko to mi przychodzi do głowy.
Rozprzestrzenia się w sieci ten plugawy język, niby dowcip, jadowite, zdaniem komentatorów przytyki w "inteligentnym" tonie.
Moi drodzy nawet nie wiecie jak się mylicie! Jesteście tylko plebejskimi piewcami jedynej słusznej drogi, nie dlatego bo mówicie coś złego ( bo każdy ma prawo do własnych poglądów) tylko jak to robicie. Z waszych ust wylewają się niedopite pawie pomyje słowne, aż wstyd je czytać.
Jedyne co was tłumaczy to powiedzenie, jakże mądre:
"Jaki pan taki pies".

konto usunięte

tomek staszewski:
Zawsze mnie zastanawiało i nadal nie znalazłem odpowiedzi, dlaczego zwolennicy prezesa są tak agresywni, chamscy, wykazują tendencję buraczano- słomianą.
Nie potrafią merytorycznie dyskutować, w humorystyczny sposób komentować.
Nie, oni preferują prostacki język, pisanie o nie lubianych z małej litery, wymyślanie jakiś idiotycznych skrótów myślowych ( nadal nie wiem co to jest "gazownia"). Reagują agresją. To objaw bezradności, tylko to mi przychodzi do głowy.
Rozprzestrzenia się w sieci ten plugawy język, niby dowcip, jadowite, zdaniem komentatorów przytyki w "inteligentnym" tonie.
Moi drodzy nawet nie wiecie jak się mylicie! Jesteście tylko plebejskimi piewcami jedynej słusznej drogi, nie dlatego bo mówicie coś złego ( bo każdy ma prawo do własnych poglądów) tylko jak to robicie. Z waszych ust wylewają się niedopite pawie pomyje słowne, aż wstyd je czytać.
Jedyne co was tłumaczy to powiedzenie, jakże mądre:
"Jaki pan taki pies".
a co powie Pan o zwolennikach PO i ich wypowiedziach w ciągu 6 lat, nie tylko tu, ale na wielu forach i agresji.
Dominik A.

Mili Państwo,

Udaję się na emigrację. Zajrzę pewnie w okolicach wyborów. Na razie mam dość nadmiernej tolerancji na zachowania kompletnie niezwiązane z dyskusją dla jednej części grupy i nadmiernej wrażliwości na wypowiedzi reszty.

Kto będzie chciał podyskutować znajdzie mnie tu http://www.goldenline.pl/forum/garkuchnia-polityczna/ tu http://www.goldenline.pl/forum/polityka/ i tu http://www.goldenline.pl/forum/a-ja-uwazam-ze/.

Pozdrawiam

PS: W kwestiach niezwiązanych z polityką zapraszam na http://www.goldenline.pl/forum/a-ja-uwazam-ze/ do zabawy żywym słowem.Dominik A. edytował(a) ten post dnia 07.09.11 o godzinie 09:54

konto usunięte

Majka H.:
Anna K.:
Majka H.:
Anna K.:
Dariusz Szul:

Odpowiedz na pytanie.
Odpowiadam wyłącznie na pytania na poziomie i zadane w odpowiedniej formie.

I uprzedzam, że to ostatni raz, gdy w ogóle reaguję na sytuację, gdy mnie Pani "tyka". Proszę się więc na przyszłość nie dziwić i nie wyciągać błędnych wniosków, bo moje milczenie nie będzie oznaczać ani zgody z Pani wypowiedzią, ani braku argumentów, tylko niechęć do jakiejkolwiek dyskusji poniżej pewnych standardów.Anna K. edytował(a) ten post dnia 07.09.11 o godzinie 11:29
Majka H.

proszę kontakt

Anna K.:
Majka H.:
Anna K.:
Majka H.:
Anna K.:
Dariusz Szul:

Odpowiedz na pytanie.
Nie zasłaniaj się formą tylko odpowiedz na pytanie.Majka H. edytował(a) ten post dnia 07.09.11 o godzinie 17:54

konto usunięte

Przerażające jest chamstwo, prymitywizm i głupota pani Helwig i pana Szula.
I ich rynsztokowy język. Tym bardziej, że oprócz wyżej wymienionych cech, nie mają nic innego (merytorycznego) do zaprezentowania.
A to, że tutejsi moderatorzy, nie reagują a kasują jedynie wypowiedzi innych, pozostawiając obraźliwe tych dwojga, świadczy jedynie o tym, że nie są lepsi.
I tak to, grupa "A polityka" przeobraża się w rynsztok.
Jedyne co jest w tym dobre, to jest to, że sami sobie robią wstyd.

konto usunięte

Jest jeszcze jedna ciekawostka - pannie puściły nerwy i choć wyedytowała, mnie w cytowanych wypowiedziach na głównej wciąż wyświetla się wykasowany fragment. Chwały jej on nie przynosi.

konto usunięte

Majka H.:
Nie zasłaniaj się formą tylko odpowiedz na pytanie.
Pani Majko uprasza się o złagodzenie formy wypowiedzi, bo za dużo ciężkich słów pada i latają po forum słowne rykoszety.
Dyskusja winna być merytoryzna a nie agresywna w stosunku do kogoś
Można toczyć boje bez armat słownych
pozdrawiam

konto usunięte

Krystyna S.:
Przerażające jest chamstwo, prymitywizm i głupota pani Helwig i pana Szula.
I ich rynsztokowy język. Tym bardziej, że oprócz wyżej wymienionych cech, nie mają nic innego (merytorycznego) do zaprezentowania.
A to, że tutejsi moderatorzy, nie reagują a kasują jedynie wypowiedzi innych, pozostawiając obraźliwe tych dwojga, świadczy jedynie o tym, że nie są lepsi.
I tak to, grupa "A polityka" przeobraża się w rynsztok.
Jedyne co jest w tym dobre, to jest to, że sami sobie robią wstyd.

;)))))))))))))))))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=M8LVpr8dW9Y

:))))))))))))))))))))))))))
Dominik A.

Au revoir et amusez vous bien!Dominik A. edytował(a) ten post dnia 07.09.11 o godzinie 20:10

konto usunięte

Dominik A.:
Au revoir et amusez vous bien!

Je vous remercie et salue également!

konto usunięte

Dariusz Szul:
Dominik A.:

Mangyaring huwag bumalik masyadong mabilis.

konto usunięte

tomek staszewski:
Dariusz Szul:
Dominik A.:

...cũng chỉ nói về thiết lập răng sai :)))

konto usunięte

Dariusz Szul:
tomek staszewski:
Dariusz Szul:
Dominik A.:

...cũng chỉ nói về thiết lập răng sai :)))
hehe

konto usunięte

od dzis prosze zadawac pytania moderatorom po wietnamsku

i czekac na odpowiedz

Następna dyskusja:

Pytanie do moderatorów

Wyślij zaproszenie do