Darek Hajduk farmacja
Temat: Konwent Survival Trekk 2011
Dość pitolenia o pierdołach. Wiosna idzie i ruszcie w końcu ......Tym razem chciałem zmienić trochę konwencje Konwentu :-))))Więcej ruchu i aktywności, stąd też nazwa. Przypominam , że ten trzeci Konwent daje dożywotnią , gratisową przepustkę na dalsze edycje :-)))) Później nawet Ray Mears będzie płacił wpisowe:-)
Plan ogólny:
Termin: czerwiec
Miejsce: Dzika Orlica( Kotlina Kłodzka) lub Góry Sowie ( może coś wyjdzie ze sztolniami, jestem w trakcie rozmów)
Akcja: piątek wieczór spotkanie w raczej cywilizowanym miejscu( parking , miejsce na ognisko)ale na tyle daleko od ludzi , żeby można było swobodnie podyskutować :-)))), pośpiewać :-)))), poczytać Pana Tadeusza :-)))) lub nawet porozmawiać z Johnem Walkerem( w końcu trekk) :-))))
sobota cały dzień zap........... do wyznaczonego miejsca biwakowego.
(sztolnia jeśli będzie jak wspomniałem to zwiedzanie) Później organizacja obozowiska, gotowanie , sex(opcjonalnie)i dalsze dyskusje :-)))
Niedziela :powrót do pojazdów a potem do cywilizacji :-)
Proszę o komentarze , sugestie , życzenia ... ( ale bez przesady)
Zamówienia na catering nie będą przyjmowane!
Edyta: Pod długich naradach,decyzjach KSK, odwołaniach oraz publicznym głosowaniu :-))
( o tym możecie przeczytać poniżej na 7 bitych stronach) ustaliliśmy że:
Konwent odbędzie się 17-19.06.2011
Miejsce: Kotlina Kłodzka, dolina Dzikiej OrlicyDarek Hajduk edytował(a) ten post dnia 24.03.11 o godzinie 13:23