Sławomir Miłow Kadra Zarządzająca
Temat: ...czy Grześ, Miro i Zbychu będą kandydować w wyborach z...
A jednak są kadry dla PO-pis, są łącznicy...:http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/byly-radny-...
konto usunięte
Sławomir Miłow:
ale wiadomo że Schetyna jest w Polityce dla pieniędzy.....
Maciej Piechocki:Myślę że nie ma konkurencjii dal faszystów z PIS we współpracy z przedsatawicielami świata przestępczego i aferzystami,
Joanna P.:
gdyby nie "zlikwidowali" CBA byłoby więcej informacji o tym jak "pracują biznesmeni z PO"
A pamięta Pani pisowskiego senatora-górala, który wyłudzenie łapówki tłumaczył tym, że "w Niemcach" parlamentarzysta więcej zarabia?
Myśli Pani, że PiS jest naprawdę lepszy od pozostałych konkurentów politycznych...?
konto usunięte
Sławomir Miłow:Tak wszędzie faszystów widzicie, osoby które miłuja ojczyzne to faszysci
Maciej Piechocki:Myślę że nie ma konkurencjii dal faszystów z PIS we współpracy z przedsatawicielami świata przestępczego i aferzystami,
Joanna P.:
gdyby nie "zlikwidowali" CBA byłoby więcej informacji o tym jak "pracują biznesmeni z PO"
A pamięta Pani pisowskiego senatora-górala, który wyłudzenie łapówki tłumaczył tym, że "w Niemcach" parlamentarzysta więcej zarabia?
Myśli Pani, że PiS jest naprawdę lepszy od pozostałych konkurentów politycznych...?
No czerwoni i palikotowcy ( idą w kierunku) też są lepsi od PO....
http://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=...
Wiem że znamy ale nigdy za wiele historii.....
konto usunięte
Sławomir Miłow:kolego wy rzadzice i to żle,tobie podobni wyzywaja innych od róznych, a sami gęby w kupie macie od obietnic wymazane, liczy się dla was tylko pieniadz, jestescie tylko prostytutakami dla których liczy sie pieniadz i tyle w temacieArkadiusz Mirosław Brysiak edytował(a) ten post dnia 08.02.11 o godzinie 20:40
Maciej Piechocki:Jak się przyjrzeć tej PISowskiej hołocie którą potencjalnie wystawią w wyborach ( a innych nie mają) to Miro i Grześ jawią się jako kryształowi męzowie stanu....
Joanna P.:
konto usunięte
Piotr Skotnicki Nowe wyzwania...
Arkadiusz Mirosław Brysiak:
Prawdziwy Polityk winien być biedakiem
konto usunięte
Piotr Skotnicki:polityk nie powinien służyć dla Pieniedzy, jezeli Polityk służy dla pieniedzy jest Prostytutką
Boże uchowaj od polityków, którzy będą walczyć o dobrobyt mojej ojczyzny, nie potrafiąc zapewnić sobie własnego...
Potem właśnie taki dobrobyt, jaki polityk...
konto usunięte
Piotr Skotnicki:
Boże uchowaj od polityków, którzy będą walczyć o dobrobyt mojej ojczyzny, nie potrafiąc zapewnić sobie własnego...
konto usunięte
Piotr Skotnicki:Jeżeli piszesz o zapewnieniu sobie dobrobytu, to nie ma z kim rozmawiac, juz sam napisałeś, że Ciebie ktoś tam z Olsztyna nie obchodzi, bo ty ze ślaska,a ty nam mówisz, jka polityke nalezy prowadzic, anjapierw byc swoj brzuch chciał nakarmic a innym kości zostawić, psami poszczuc i na mróz w kalesonach rzucic takich, moze byc ci kto dał na chleb wtedy
konto usunięte
Piotr Skotnicki:Co powiesz tym co chleb ze smalcem mają za codzienną strawę pracujac w Wawie i ledwo 200zł maja na przeżycie tu na m-c reszte do domu posyłając
Piotr Skotnicki:Ci tutaj co ich większość niedługo zaczną lansować raką tezę ( bo sondaże):
konto usunięte
Wojciech Szymańczak:
Maciej Piechocki:
Marcin Dubieniecki dopiero zaczyna istnieć w PiS, więc na Pani miejscu z tymi deklaracjami o krystaliczności pisowskiej bym poczekał :)
skoro dopiero ,,zaczna " krasc to poczekajmy z osądem
albo .....albo nie
domyslnie skoro jest z pis to kradnie
moze mu od razu ( przepraszam za wyraznie) zajebać ?
zaznaczam : nie jestem z pis ani z po
lubie oszołomów z obu stron
to jzada jak na burej suce - sport ekstremalny
konto usunięte
Joanna P.:
Grzechu nigdy nie krył że do polityki z biznesu idzie się po to żeby robić naprawde duże pieniądze, we Wrocławiu Grzechu jest znany...
konto usunięte
polityk nie powinien służyć dla Pieniedzy, jezeli Polityk służy dla pieniedzy jest Prostytutką
Polscy żołnierze złotych piersiceni nie brali za zasługi od Napoleona, mówiąc, że czynia to dla ojczyzny
konto usunięte
Maciej Piechocki:Pierwszy raz się zgadzam z Panem... :)
polityk nie powinien służyć dla Pieniedzy, jezeli Polityk służy dla pieniedzy jest Prostytutką
Polscy żołnierze złotych piersiceni nie brali za zasługi od Napoleona, mówiąc, że czynia to dla ojczyzny
Żeby nie szukać pieniędzy w polityce i nie iść do polityki dla pieniędzy i synekur kandydat na polityka powinien już te wszystkie marności posiadać.
Na zachodzie taka filozofia to rzecz normalna.
W Polsce takie myślenie to herezja.
Proste.
Koniec.
Kropka.
Bartłomiej
Usydus
Przepisy Domeny
CentrumHandlowe
Dariusz H.:
Maciej Piechocki:Pierwszy raz się zgadzam z Panem... :)
Żeby nie szukać pieniędzy w polityce i nie iść do polityki dla pieniędzy i synekur kandydat na polityka powinien już te wszystkie marności posiadać.
Na zachodzie taka filozofia to rzecz normalna.
W Polsce takie myślenie to herezja.
Proste.
Koniec.
Kropka.
Powinni mieć by iść...
Ale teraz dorwali się do władzy..., owi młodzi POlityczni karierowicze w świecących garniturkach za 500 zeta i udają polityków...
Tylko ich kieszenie świecą jeszcze bardziej niż garnitury... pustkami.
konto usunięte
Maciej Piechocki:
skoro dopiero ,,zaczna " krasc to poczekajmy z osądem
albo .....albo nie
domyslnie skoro jest z pis to kradnie
moze mu od razu ( przepraszam za wyraznie) zajebać ?
zaznaczam : nie jestem z pis ani z po
lubie oszołomów z obu stron
to jzada jak na burej suce - sport ekstremalny
Niechże Pan jebie komu chce. Skoro czuje Pan sympatię do oszołomstwa z obu stron, to bardzo proszę jebać, zajebać, przejebać i co tam jeszcze.
Sławomir Miłow:
MYŚLĘ JEDNAK ŻE DOBRA TRWA Z ODROBINĄ SKUNA TEŻ MOŻE POMIESZAĆ W GŁOWIE....
A może to te zajebane z policjii dopalacze, nagle się odnalazły w organiźmie... Ciekawa, tak czy siak coś jest na rzeczy.....
konto usunięte
Dariusz H.:
Ale teraz dorwali się do władzy..., owi młodzi POlityczni karierowicze w świecących garniturkach za 500 zeta i udają polityków...
Tylko ich kieszenie świecą jeszcze bardziej niż garnitury... pustkami.
Następna dyskusja: