konto usunięte

Temat: Koty, psy i inne zwierzaki :)

Ze względu na to, że temat zwierząt przewija się to tu, to tam, może warto skondensować go do jednego wątku?

Niech tutaj znajdzie się miejsce na to, aby pochwalić się swoimi zwierzakami oraz podyskutować jakie radości czy też złości mamy z ich powodu ;)Lidia G. edytował(a) ten post dnia 26.11.10 o godzinie 08:49

konto usunięte

Ja nie mam w domu ani psa ani kota, ale wiem, że niektórzy z Was mają domowe zwierzaki.
I mój apel:
Krzysztofie K. czekam teraz na jakąś historię dotyczącą Sisi kuleczki :)
Maciek Wrzesień Wrzesiński

Maciek Wrzesień Wrzesiński Producent Dźwięku -
Radio Eska Warszawa

Rośnie nam nowe pokolenie kotów, którym nie będzie dane poleżeć na ciepłym monitorze. Niestety ... :-)

konto usunięte

Maciek "Wrzesień" Wrzesiński:
Rośnie nam nowe pokolenie kotów, którym nie będzie dane poleżeć na ciepłym monitorze. Niestety ... :-)
zawsze mogą się wylegiwać na klawiaturze (blisko wentylatorka) Kot jak chce to potrafi ..:)

konto usunięte

Był taki czas, kiedy koty leżały na piecach i też nie ma już tego pokolenia :) ale do swojego Pana/Pani wszystkie pokolenia mogą się przytulić ;)
Jarek M.

Jarek M. POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...

Lidia G.:

Był taki czas, kiedy koty leżały na piecach i też nie ma już tego pokolenia :) ale do swojego Pana/Pani wszystkie pokolenia mogą się przytulić ;)

No nie wiem.
Sprobuj przytulic takiego:

Obrazek

Herr Tymek-Srymek w pelnej krasie :)

konto usunięte

Jarek M.:
No nie wiem.
Sprobuj przytulic takiego:

Obrazek

Herr Tymek-Srymek w pelnej krasie :)

Ale wampirek ;) to Twój? rzeczywiście wygląda trochę nieprzytulnie ;)

konto usunięte

no kiciuś ze Shreka to to nie jest ..;)

Mój kot wygrzewa się na Mac Mini:

Obrazek

Obrazek

Jak był mniejszy to mieścił się na nim cały. Jest to jego ulubione miejsce do spania. W końcu miniak też biały, ciapły i mruczy (jak dysk pracuje).Krzysztof Kondziella edytował(a) ten post dnia 26.11.10 o godzinie 15:24
Jarek M.

Jarek M. POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...

Lidia G.:
Ale wampirek ;) to Twój? rzeczywiście wygląda trochę nieprzytulnie ;)

To moj spaslak :)
Ale tutaj nie byl zly, on sie dopiero obudzil.
Ogolnie to nie jest zlosliwy koteczek.

konto usunięte

Krzysztof Kondziella:
Jak był mniejszy to mieścił się na nim cały. Jest to jego ulubione miejsce do spania. W końcu miniak też biały, ciapły i mruczy (jak dysk pracuje).Krzysztof Kondziella edytował(a) ten post dnia 26.11.10 o godzinie 15:24

A to niezły patent :D
Jarek M.

Jarek M. POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...

Krzysztof Kondziella:
>

Nie masz wyjscia. Musisz kupic nowego, wiekszego kompa. W koncu gdzie sie biedny koteczek podzieje?

Jarek M.:
Krzysztof Kondziella:
>

Nie masz wyjscia. Musisz kupic nowego, wiekszego kompa. W koncu gdzie sie biedny koteczek podzieje?

Ma setki innych miejsc w domu gdzie zalega. Na kompie mu nie pozwalam ostatnio bo dupą wiatrak zasłania i komp przymula wtedy

konto usunięte

cześć wszystkim.
mi, facet mający kota kojarzy się mało męsko ;) ...nie wiem, może się myle ..

mariusz jakubowski:
cześć wszystkim.

wolałbym psa, ale w mieszkaniu na 3 piętrze, w mieście to i męczarnia dla mnie jak i dla zwierzęcia, zwłaszcza,  że nie zbyt jest gdzie go wyprowadzać. Poza tym to domowy kot, jeszcze 3 osoby mieszkają tu :)

W sumie, czy ja wiem czy niemęski, zalezy chyba od kota. Nie chciałbyś poznać zębów naszego :D

konto usunięte

edit :)Marcin A. edytował(a) ten post dnia 13.10.11 o godzinie 23:28
Jarek M.

Jarek M. POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...

mariusz jakubowski:
cześć wszystkim.

No jasne, musze sobie amstaffa albo pita kupic. Zwlaszcza na 4 pietro w M2. Idealnie.

Stereotypy, Panie.

konto usunięte

Jeżeli miałabym wybrać między psem a kotem to ja wybrałabym psa. Psy są takie szczere w okazywaniu uczuć :) ( zawsze można liczyć na obślinienie znienacka :P ) Ale to tylko tak na papierze, bo z kolei w moim M1 to mogę sobie jedynie maskotkę pieska sprawić ;)
Jarek M.

Jarek M. POP (Pan Od
Pudełek), czasem i
inne...

Lidia G.:
Jeżeli miałabym wybrać między psem a kotem to ja wybrałabym psa. Psy są takie szczere w okazywaniu uczuć :) ( zawsze można liczyć na obślinienie znienacka :P ) Ale to tylko tak na papierze, bo z kolei w moim M1 to mogę sobie jedynie maskotkę pieska sprawić ;)

Moj kot tez jest szczery. Oblize cie jak spisz. Przyniesie mokra mysz do zabawy-bo wczesniej ja topil w misce.
Tak wiec wiesz...

http://www.youtube.com/watch?v=Jp34QRrU89c

a tu widac prawdziwą naturę kotków :)

polecam wszystkie z serii.Krzysztof Kondziella edytował(a) ten post dnia 30.11.10 o godzinie 19:21

Następna dyskusja:

Pikselki i inne

Wyślij zaproszenie do