Tomasz
W.
handlowiec,
specjalista ds
bezpieczeństwa; od
wyzwania do...
Temat: Grupa Gl "kuchnia polityczna"
http://www.goldenline.pl/grupa/kuchnia-politycznapomimo szumnego opisu
Kuchnia polityczna
Polityka to emocje, to niekiedy zwykle walenie po oczach. Czy można, w odróznieniu od wielu polityków i niektórych mediów dyskutować spokojnie? Szanować poglądy przeciwnika, umieć tłumaczyć? Bronić swoich racji w sposób wywazony? Niekiedy naqet w ostrych słowach, ale nie przekraczając granicy, gdzie złe emocje mogą wziac górę. Chciałbym, aby to forum miejsce w którym można byłoby wyładowywać swoje frustracje, gniew. Gdzie HGW mogłaby być bufetową, by Kaczyński był Kaczorem itd. To będzie w tytule POLITYCZNA WOLNA AMERYKANKA. Tylko bez tego, co nazywa sie chamstwem. Jezeli ktoś chciałby kogoś tutaj zaprosić, to prosiłbym o kilka słów rekomendacji. Może jakieś pomysły na to forum. Moze podział na gospodarkę, sprawy społeczne? Moze podział na ministerstwa, bo wówaczas widomo byłoby o czym mówić w tym temacie. Np. Ministerstwo Finansów i tutaj wszytsko co na ten temat można mówić, nawet sięgajac poza granice tego tematu.
bardzo liczne grono moderow jest mocno jednolite politycznie - proba opozycji konczy sie banem bez ostrzezenia
"Trucizny nie podaje się inaczej, jeno posmarowaną miodem,
a występki nie uwodzą w inny sposób, jeno pod pozorem i osłoną cnót".
Św. Hieronim, List 107
na tyle mnie to zaintrygowalo ze napisalem do pomocy GL
biorac pod uwage duzo ilosc moderatorow mam podstawe przypuszczac ze moje wypowiedzi moga tam byc zmieniane/manipulowane bez mojego udzialu
czy sa jakies srodki zaradcze (poza zgloszeniem do zalozyciela wniosku o skasowanie postow - czego nie chcialbym zrobic)
?Tomasz W. edytował(a) ten post dnia 25.11.10 o godzinie 23:31