Temat: Powitanie
dziekuje Sylwio. Nosiłam się z tym zamiarem już od jakiegoś czasu, mając lekki niedosyt w związku ze znaną do tej pory grupą - aby pomóc w 48 - chociażby po sytuacji z pomocą Magdzie, kiedy to nie było ważne jaki jest problem tylko czy to aby poprawne umieszczać temat w takiej grupie.. Nie rozumiem takich obiekcji, jeśli za problemem jest człowiek, tym bardziej że watków typu charytatywnie jest w różnych grupach wiele ale najczęściej dotyczą stałych akcji a nie sytuacji alarmowej, jak wtedy.
Przypomnę,że żeby wtedy nie narażać się na skasowanie wątku lub poszczególnych postów założyłam Grupę Ludzi Życzliwych - również po to,żeby każda zaiteresowana osoba mogła pytać do woli, offtopować do woli, byleby tylko osoba potrzebująca uzyskała pomoc. Nie toleruje tylko jednej rzeczy - złośliwości - ale jakoś dziwnym trafem w grupie nie występują :D. Mam wyrzuty sumienia,że tak rzadko ostatnio mogłam być, ale to się już zmienia.. ;)))I mimo,że jest tylko dwóch moderatorów - nie ma żadnych problemów. Przyznam też, że moderatorzy jeśli się coś zdarza - wyjaśniają i proszą.. (bynajmniej nie trzeba czekać na interwencje innych użytkowników na priv..)Bo w moim odczuciu nie miejsce tu na leczenie swoich frustracji i kompleksów poprzez wyżywanie się na innych.
Jeśli możesz pomóc - pomagaj, jeśli możesz podzielić się swoją wiedzą, lub dać komuś radę - zrób to. I tyle
Zapraszam
Mira K. edytował(a) ten post dnia 12.11.10 o godzinie 00:31